- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πιο ειναι για εσας το καλυτερο platform game ?
θυμάμαι εύκολα το ratchet & clank: size matters για το psp! Ήταν χαλαρά από τις φορές που χρειάστηκα 3 recharge μέσα σε μια μέρα
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
that_greek_gamer - Δημοσιευσεις : 8
Aπό τα τελευταία που έπαιξα και ευχαριστήθηκα ήταν το Rayman Origins (κάποια στιγμή θα παίξω και το Legends) και το Donkey Kong Country Returns.
Από τα (αρκετά) παλιά, δε βαριέμαι ποτέ το Super Mario Bros 3 και Super Mario World.
Από τα (αρκετά) παλιά, δε βαριέμαι ποτέ το Super Mario Bros 3 και Super Mario World.
- michalis80
- Δημοσιευσεις : 14
Το Super Mario Galaxy 1 χωρίς καν αντίπαλο! Ο ορισμός της τελειοποίησης του παλιού, της καινοτομίας και της καινοτόμου ένωσης των δύο αυτών στοιχείων!
Μετά, το Mirror's Edge(τί έγινε? όλοι το ξεχάσατε?).
Στη συνέχεια, το Rayman Legends (για 2D).
Και τέλος, το Flinstones: Surprise at Dinosaur Peak (NES).
Μετά, το Mirror's Edge(τί έγινε? όλοι το ξεχάσατε?).
Στη συνέχεια, το Rayman Legends (για 2D).
Και τέλος, το Flinstones: Surprise at Dinosaur Peak (NES).
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Tο καλυτερο ολων των εποχων για μενα ηταν το Mario64 (με δευτερο το Yoshi's Island) . πολυ μπροστα απο την εποχη του , ακομη και με σημερινα δεδομενα ειναι καραπαιχνιδουραρουραρα.
Αν μιλαμε για μοντερνα παιχνιδια τοτε το SuperMario 3d World στο WiiU και το Rayman Legends (multiplatform) ειναι απλα εκτος συναγωνισμου απο τα υπολοιπα. Αλλο επιπεδο απο οτιδηποτε κυκλοφορει και μεσα στα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου...
απεφυγε το Donkey Kong Tropical Freeze , ειναι μια μετριοτητα. Οπως και το Super Mario Brothers WiiU (καλο αλλα απολυτως τιποτα νεο , ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο). Το Yoshi's Wooly World ειναι πανεμορφο παιχνιδι αλλα τιποτα σπουδαιο αν και σε μερικους αρεσε. Μετρια και τα καινουρια Sonic παιχνιδια.
Υ.Γ. αν εχεις WiiU αξιζουν και τα mario galaxy
Αν μιλαμε για μοντερνα παιχνιδια τοτε το SuperMario 3d World στο WiiU και το Rayman Legends (multiplatform) ειναι απλα εκτος συναγωνισμου απο τα υπολοιπα. Αλλο επιπεδο απο οτιδηποτε κυκλοφορει και μεσα στα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου...
απεφυγε το Donkey Kong Tropical Freeze , ειναι μια μετριοτητα. Οπως και το Super Mario Brothers WiiU (καλο αλλα απολυτως τιποτα νεο , ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο). Το Yoshi's Wooly World ειναι πανεμορφο παιχνιδι αλλα τιποτα σπουδαιο αν και σε μερικους αρεσε. Μετρια και τα καινουρια Sonic παιχνιδια.
Υ.Γ. αν εχεις WiiU αξιζουν και τα mario galaxy
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες