A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό mysterious » 27 Σεπ 2015, 11:34

JamesHetfield έγραψε:
Υπαρχουν φωτογραφιες απο τα γυρισματα της νεας σεζον οπου παιζει και ο ηθοποιος (Kit Harington) που ενσαρκωνει τον Jon Snow δεν γνωριζουμε ομως αν γυριζει σκηνες που κανουν flash back η οντως ειναι ζωντανος και συνεχιζει

Ισχυει και ας ειμαστε ρεαλιστες...μεχρι ποτε να καταφερναν να το κρυβουν; ;-)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό WildyPanDa » 03 Οκτ 2015, 16:57

αξιζει τελικα η νεα σεζον του game of thrones???
Άβαταρ μέλους
WildyPanDa

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Οκτ 2015, 17:05

Εμείς αξίζει να βλέπουμε το σπαμάρισμα σου ΠΑΝΤΟΥ, προκειμένου να μαζέψεις πόντους?

Μαλλον οχι...οπότε πληροφοριακα πέφτει σκούπα...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό celina » 08 Οκτ 2015, 10:22

Υπεροχη σειρα!!!
Βεβαια να πω την αληθεια μου πολλες φορες ηθελα να βουτηξω κοσμο αλλα δεν πειραζει...
Απο σκηνικα μεχρι ηθποιους το απολαυσα πολυ.... μοναδικα γραφικα και πολυ λεπτοδουλεια που μου αρεσε οπως βγηκε!
Άβαταρ μέλους
celina

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 15 Οκτ 2015, 22:31

To GoT είναι ο ορισμός της υπερπαραγωγής.
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 17 Οκτ 2015, 16:02

Υπερπαραγωγη δε το λες για κανενα λογο. Ολες οι μαχες, οι οποιες είχαν την προοπτικη να ειναι επικές, είναι κατώτερες του μετρίου. Ειδικά η μάχη στο KingsLanding με τον Stanis είναι απο τις πιο αστείες που εχω δει. Τα γραφικα -με τρανη εξαίρεση τους δράκους- είναι και αυτά μέτρια και φαίνεται πως είναι ψέυτικα. Και οι χορογραφιες στις περισσοτερες μονομαχιες είναι μετριες. Το συμπαν και οι αρκετα καλες ερμηνιες σε συνδυασμο με το σεναριο και τη υπαρξη μαγείας είναι τα στοιχεία που ανεβάζουν τη σειρά.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 17 Οκτ 2015, 16:17

Τα σκηνικά,τα κουστούμια,οι ηθοποιοί κοστίζουν ανά επεισόδιο όσο μια μικρή ταινία.Εντάξει με τις μάχες το έχουμε όλοι παράπονο αλλά στο 5x08 - The Night's King and Army of the Dead κάτι έγινε.
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό DemonHelldark » 24 Νοέμ 2015, 00:04

η πιο άθλια σειρά έβερ για εμένα... σορρυ φανς του γκειμ οφ θροουνς
DemonHelldark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό jack124 » 08 Ιαν 2016, 19:28

Η πρεμιέρα του 6ου κύκλου θα γίνει 24/04/2016 οπότε οι φαν τις σειράς θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από ότι άλλες χρονιές που ξεκινάει αρχές Απριλίου..
Και επίσης το κανάλι ήδη άρχισε να σκέφτεται και για 8η Σεζόν αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμα πολύ καιρό :P
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Ιαν 2016, 18:49

Το κακό είναι πως στην επόμενη σεζόν θα γίνει το παράδοξο οι τηλεθεατές να βρίσκονται ποιο μπροστά από το βιβλίο........

Ακόμα ποιο fail για μένα είναι το γεγονός πως η τηλεοπτική έκδοση θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις και θα ακολουθήσει άλλο δρόμο από το βιβλίο. wtf? Έχω διαβάσει το βιβλία προτού το Game Of trhones γίνει επιτυχία και το μάθουν όλοι από ΗΒΟ. Η τρόπος γραφής είναι απλά απίστευτος. Το ζόρι είναι πως με τη σειρά να ξεκινάει πρώτα εμείς που περιμένουμε να διαβάσουν το επόμενο βιβλίο θα ακούμε από παντού Spoilers..

Trailers, συζητήσεις σε καφέ, στη δουλειά, σε forums, πακέτο και το ξενέρωμα θα είναι να μάθεις κάτι συνταρακτικό στο άσχετο το οποίο μετά θα σου χαλάσει όλη την αγωνία και συναίσθημα κατά την ανάγνωση του βιβλίου.

Α ρε George Martin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB