Nba 2k16

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 06 Οκτ 2015, 16:37

Εγω δεν μπορώ να καταλαβω, ΤΟΣΟ δύσκολο είναι? Στις ΝΒΑ ομάδες, μια χαρά τα εχουν τα rosters...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό gdts » 07 Οκτ 2015, 09:17

μήπως ξέρει κανένας ρε παιδιά αν μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα με ομάδες euroleague?
Στο 2k15 μπορούσες να φτιάξεις custom league αλλά επειδή οι ομάδες της euroleague ήταν λιγότερες έπρεπε να βάλεις και ομάδες nba για να φτάσεις τις 30. Δεν είχε επιλογή να κάνεις πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. Φέτος έχει κάτι τέτοιο?
Επιπλέον δεν μπορούσες να παίξεις online με ομάδες euroleague. Φέτος μπορείς?
gdts

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 07 Οκτ 2015, 09:30

gdts έγραψε:μήπως ξέρει κανένας ρε παιδιά αν μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα με ομάδες euroleague?
Στο 2k15 μπορούσες να φτιάξεις custom league αλλά επειδή οι ομάδες της euroleague ήταν λιγότερες έπρεπε να βάλεις και ομάδες nba για να φτάσεις τις 30. Δεν είχε επιλογή να κάνεις πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. Φέτος έχει κάτι τέτοιο?
Επιπλέον δεν μπορούσες να παίξεις online με ομάδες euroleague. Φέτος μπορείς?

Δεν το εχω ακομα το παιχνιδι, αλλα νομιζω δεν θα μπορεις, αν και τις εχουν αυξησει. Κι εγω ειχα φτιαξει λιγκα με ευρωπαϊκες και καποιες αμερικανικες ομαδες αναγκαστικά!
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 07 Οκτ 2015, 13:57

δεν έχω βρει τρόπο. στο custom league, μου έχει μόνο τις ομάδες του NBA... μπορεί να βγάλουν κάνα DLC μετά.... ποιος ξέρει
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 07 Οκτ 2015, 14:29

Dimcar έγραψε:δεν έχω βρει τρόπο. στο custom league, μου έχει μόνο τις ομάδες του NBA... μπορεί να βγάλουν κάνα DLC μετά.... ποιος ξέρει

Περσι γινοταν, αρκει να προσθετες και μερικες ΝΒΑ για να φτασεις τις 30 ! το αφαιρεσαν φετος;;;
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Re: Nba 2k16

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 10 Οκτ 2015, 08:39

Καλημέρα. Παίζω στο my career σε 7 λεπτά ανά περίοδο. Βλέπω ότι τα στατιστικά από της άλλες ομάδες υπολογιζονται με 12 λεπτά ανά περίοδο. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό ώστε να έχουμε ίσα στατιστικά;;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό zaitsev » 10 Οκτ 2015, 08:49

Εκεί που διαλέγεις την διάρκεια περιόδου, από κάτω γράφει Simulation period (αν θυμάμαι καλά)
Να έχεις και στα 2 τον ίδιο χρόνο
zaitsev

Δημοσιευσεις : 6

Re: Nba 2k16

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 10 Οκτ 2015, 09:10

Δεν είδα κάτι τέτοιο. Θα το δω αν γίνεται τώρα μέσα από τα option στο mycarrer.
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Nba 2K16

Δημοσίευσηαπό ntatian13 » 31 Οκτ 2015, 08:23

Ξέρουμε ποτέ θα βγει update???
ntatian13

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 31 Οκτ 2015, 10:04

Συνεχώς κάνει updates (στο άκυρο βγάζοντας την σπαστική ειδοποίηση κάτωαριστερά...). Τώρα εννοείς για ροστερ κτλ, αν κρίνω απο το παρελθόν......καλό Πάσχα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB