- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 14:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Nba 2k16
μήπως ξέρει κανένας ρε παιδιά αν μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα με ομάδες euroleague?
Στο 2k15 μπορούσες να φτιάξεις custom league αλλά επειδή οι ομάδες της euroleague ήταν λιγότερες έπρεπε να βάλεις και ομάδες nba για να φτάσεις τις 30. Δεν είχε επιλογή να κάνεις πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. Φέτος έχει κάτι τέτοιο?
Επιπλέον δεν μπορούσες να παίξεις online με ομάδες euroleague. Φέτος μπορείς?
Στο 2k15 μπορούσες να φτιάξεις custom league αλλά επειδή οι ομάδες της euroleague ήταν λιγότερες έπρεπε να βάλεις και ομάδες nba για να φτάσεις τις 30. Δεν είχε επιλογή να κάνεις πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. Φέτος έχει κάτι τέτοιο?
- gdts
- Δημοσιευσεις : 1
gdts έγραψε:μήπως ξέρει κανένας ρε παιδιά αν μπορείς να παίξεις πρωτάθλημα με ομάδες euroleague?
Δεν το εχω ακομα το παιχνιδι, αλλα νομιζω δεν θα μπορεις, αν και τις εχουν αυξησει. Κι εγω ειχα φτιαξει λιγκα με ευρωπαϊκες και καποιες αμερικανικες ομαδες αναγκαστικά!
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Dimcar έγραψε:δεν έχω βρει τρόπο. στο custom league, μου έχει μόνο τις ομάδες του NBA... μπορεί να βγάλουν κάνα DLC μετά.... ποιος ξέρει
Περσι γινοταν, αρκει να προσθετες και μερικες ΝΒΑ για να φτασεις τις 30 ! το αφαιρεσαν φετος;;;
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Re: Nba 2k16
Καλημέρα. Παίζω στο my career σε 7 λεπτά ανά περίοδο. Βλέπω ότι τα στατιστικά από της άλλες ομάδες υπολογιζονται με 12 λεπτά ανά περίοδο. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό ώστε να έχουμε ίσα στατιστικά;;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Re: Nba 2k16
Δεν είδα κάτι τέτοιο. Θα το δω αν γίνεται τώρα μέσα από τα option στο mycarrer.
xbox live : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Συνεχώς κάνει updates (στο άκυρο βγάζοντας την σπαστική ειδοποίηση κάτωαριστερά...). Τώρα εννοείς για ροστερ κτλ, αν κρίνω απο το παρελθόν......καλό Πάσχα
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης