- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 18:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προτασεις σειρες
giannisGG έγραψε:4.silicon valley-->πολυ μετριο τελικα....

anyway

Δεν εχω υποψην μου για ongoing αλλα τσεκαρε αν θες αυτες που ειναι οι περισσοτερες ολοκληρωμενες.
unbreakable kimmy schmidt (μια σεζον αλλα θα βγει τουλαχιστον αλλη μια του χρονου)
The office
Parκs and recreation
Arrested development

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Εγω ξεκινησα εχτες Mr. Robot... πολυ δυνατη σειρα φαινεται (φυσικα πρωτα ακουσα γνωμες και μετα το κατεβασα να το δω). Για να δουμε! Σκεφτομαι και το Fear the Walking Dead να δω...
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
Παιδιά misfits πρέπει να δείτε, επίσης το black sails με πειρατές, το vikings φυσικά και το davinci demons αρκετά καλό....
- Eternity Gamer
- Δημοσιευσεις : 30
Τελικα ξεκινησα το The Killing και ειναι τρομερο! 

"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
Παιδιά Teen Wolf. Από τις πιο ανέλπιστα καλές σειρές. Είδα MTV και λέω ω θεοί τι θα δούν τα μάτια μου, αλλά εν τέλει αξίζει γιατί είναι πολύ fun σειρά και έχει τον θεό Dylan O'Brien(Maze Runner) που δίνει ρέστα γέλιου σε μια κατά τα άλλα adventure,supernatural, mystery σειρά!
-
atmakakashi - Δημοσιευσεις : 13
εχοντας δει ηδη καποιες σειρες να κανω και εγω το δικο μου review
1.Narcos-->η ιστορια του escobar...(8/10)-->τελειωσε η πρωτη season
2.Mr robot-->ενα Mix απο requiem for a dream/matrix και hacking...την περιμενα καλυτερη..γενικα πολυ βαρια σειρα και λιγο Psycho...(7/10)-->τελειωσε η πρωτη season
3.daredevil-->(10/10)-->τελειωσε η πρωτη season
4.jessica jones-->σειρα της Marvel στυλ daredevil με γυναικα πρωταγωνιστρια και badass κακο-->(9/10)-->τελειωσε η πρωτη season
5.arrow-->-->το βλεπεις μονο και μονο λογω των crossover me flash/legends of tomorrow-->0/10-->Παιζει η τεταρτη season
6.flash-->ωραια σειρα που βλεπεται ευχαριστα,στα +++ ο κεντρικος πρωταγωνιστης που παιζει πολυ καλα-->7/10-->παιζει η δευτερη season
7.gotham-->απλα respect...-->10/10-->παιζει η δευτερη season
8.ballers-->το entourage του 2015 με πρωταγωνιστη τον the rock-->6.5/10-->τελειωσε η πρωτη season
9.big bang theory-->απιστευτη season με τρελο γελιο...10/10....( Β Α Ζ Ι Ν G A)..χαλια μαυρα και αυτη η season τουλαχιστον εχει ενα αστειο επεισοδιο...3/10
10.vikings-->ragnar.-->10/10-->τελειωσε η τριτη season

1.Narcos-->η ιστορια του escobar...(8/10)-->τελειωσε η πρωτη season
2.Mr robot-->ενα Mix απο requiem for a dream/matrix και hacking...την περιμενα καλυτερη..γενικα πολυ βαρια σειρα και λιγο Psycho...(7/10)-->τελειωσε η πρωτη season
3.daredevil-->(10/10)-->τελειωσε η πρωτη season
4.jessica jones-->σειρα της Marvel στυλ daredevil με γυναικα πρωταγωνιστρια και badass κακο-->(9/10)-->τελειωσε η πρωτη season
5.arrow-->-->το βλεπεις μονο και μονο λογω των crossover me flash/legends of tomorrow-->0/10-->Παιζει η τεταρτη season
6.flash-->ωραια σειρα που βλεπεται ευχαριστα,στα +++ ο κεντρικος πρωταγωνιστης που παιζει πολυ καλα-->7/10-->παιζει η δευτερη season
7.gotham-->απλα respect...-->10/10-->παιζει η δευτερη season
8.ballers-->το entourage του 2015 με πρωταγωνιστη τον the rock-->6.5/10-->τελειωσε η πρωτη season
9.big bang theory-->απιστευτη season με τρελο γελιο...10/10....( Β Α Ζ Ι Ν G A)..χαλια μαυρα και αυτη η season τουλαχιστον εχει ενα αστειο επεισοδιο...3/10
10.vikings-->ragnar.-->10/10-->τελειωσε η τριτη season
-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες