Μεταχειρισμένη. Την είχα δύο χρόνια κι είμαι απολύτως ικανοποιημένος. Δυστυχώς, το PC μου "μας άφησε" από σκληρό και σύμφερε περισσότερο να πάρω καινούριο. Αν κι αρχικά είχα σκοπό να την ανακυκλώσω στο νέο PC, αυτό που κατέληξα να πάρω έχει κάτι αντίστοιχο, οπότε την πουλάω.
Είναι της GigaByte, σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά χωρίς κουτιά κτλ
Καινούργια βλέπω κάνει περίπου 250$. Ευπρόσδεκτες προσφορές. Έχετε υπόψη ότι μένω Αθήνα.
- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 12:43 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
nVidia GeForce GTX 550Ti 2GB
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
nVidia GeForce GTX 550Ti 2GB
Τελευταία επεξεργασία από lovesfool και 26 Σεπ 2015, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
2GB. Sorry. Το έγραψα λάθος.
Δεν έχω γράψει τιμή, γιατί είμαι ανοιχτός, παίδες. Ότι προσφορά καλοδεχούμενη. Απλά, επειδή δεν έχω κουτιά, για αυτό λέω ότι είναι καλύτερα για Αθήνα. Αν τη θέλει κάποιο παιδί εκτός Αθήνας, έχω τρόπο να τη στείλω, αλλά νομίζω είναι πιο πρακτικό χέρι χέρι.
60-70€ μία χαρά μου ακούγεται. Κάπου τόσο παίζει μεταχειρισμένη και στο skroutz, από ότι μου είπαν σε άλλο forum. Δεν είχα σκοπό να την δώσω 250€, προφανώς.
Δεν έχω γράψει τιμή, γιατί είμαι ανοιχτός, παίδες. Ότι προσφορά καλοδεχούμενη. Απλά, επειδή δεν έχω κουτιά, για αυτό λέω ότι είναι καλύτερα για Αθήνα. Αν τη θέλει κάποιο παιδί εκτός Αθήνας, έχω τρόπο να τη στείλω, αλλά νομίζω είναι πιο πρακτικό χέρι χέρι.
60-70€ μία χαρά μου ακούγεται. Κάπου τόσο παίζει μεταχειρισμένη και στο skroutz, από ότι μου είπαν σε άλλο forum. Δεν είχα σκοπό να την δώσω 250€, προφανώς.
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
5 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης