FIFA 16

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Tegian » 26 Σεπ 2015, 10:12

Ναι φίλε τα γραφικά είναι πιο κρύσταλλο !!! Οι φάτσες ειναι πολυ πιο αληθινές κ ςχει πολλές καινούργιες πινελιές που για εμένα το κάνουν το καλύτερο φιφα ever !!!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Snake Eater » 26 Σεπ 2015, 15:35

οντως τωρα?ειχα δει οτι ειχαν βαλει καινουργια πρόσωπα για μερικους δεκαδες topstars αλλα δεν περιμενα κατι επιπλεον απο αυτο..
Άβαταρ μέλους
Snake Eater

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Zegr » 28 Σεπ 2015, 09:29

τα γραφικα οντως βελτιωμενα ειδικα στα προσωπα τον παιχτων,μη περιμενεις ομως κατι δραματικο
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Tegian » 28 Σεπ 2015, 15:02

Παιδια κ κάτι ακόμα. Για όσους το παρουν στο ps4 σου δίνει 2 μέρες δωρεάν plus για να δοκιμάσεις το ονλαιν !!! Καλή κίνηση απο ΕΑ !!!
Tegian

Δημοσίευσηαπό Tegian » 28 Σεπ 2015, 19:09

Πάντως το ονλαιν στο χβοχ ειναι πολυ πιο ομαλό απο το αντίστοιχο του πς μέχρι τώρα. Εχω παίξει πάνω από 25 παιχνίδια στο καθένα αποκλειστικά ονλαιν κ το χβοχ ειναι πολυ πιο smooth !!!
Tegian

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 06 Οκτ 2015, 11:51

Οι δικες μου εντυπωσεις απο το demo , που το εχω απο την ωρα που ανεβηκε :
Βελτιωμενο κρατημα μπαλας με R2+L2.
Βελτιωμενες through balls,πιο φυσικες,γινονται πιο δυσκολα σε κλειστους χωρους και καλυτερα σε ανοιχτους.
Μεγαλυτερο βαρος στους παιχτες (το προτιμω, απο το περσινο που υπηρχαν παιχτες μηχανακια που sprintαρουν ανελεητα και ακουραστα).
Οι τερματοφυλακες αποκρουουν πιο φυσιολογικα και οχι με εκτιναξεις-καραγκιοζιλικια για να δειξει η ΕΑ οτι τους εχει βελτιωσει.
Αρνητικο ειναι οτι πολυ δυσκολα πιανει το tackling.

Οσοι το εχετε ηδη αγορασει, βλεπετε διαφορες απο το demo ?
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Tegian » 07 Οκτ 2015, 06:37

Ναι έχει σταθεροποιηθεί ακόμα πιο πολύ !!! Κ η through ball !! Έχει πάρει ήδη 2 update !!! EA ποιότητα τι να λέμε !!! Το καλύτερο κ ρεαλιστικοτερο ποδοσφαιρακι ever !!! Μολις παίξεις καμια 20-30 ματσάκια κ το μάθεις...δεν υπάρχει λέμεεεε!!!
Tegian

Δημοσίευσηαπό theoatis » 08 Οκτ 2015, 17:45

Από το λίγο που έχω προλάβει να παίξω ο χειρισμός είναι αισθητά πιο αληθοφανής σε σχέση με τα προηγούμενα, οι πάσες πιο πολύπλοκες και γενικά όχι τόσο "εύκολο" όσο το περυσινό. Μεγάλο + το θέμα του career με την ατομική προπόνηση στους παίκτες που θες να βελτιώσεις. Γενικά αλλαγές προς το καλύτερο, που δείχνουν μία διάθεση να παραμείνουν μπροστά από την ΚΟΝΑΜΙ, μην κάνοντας το λάθος να εφησυχάσουν!
Άβαταρ μέλους
theoatis

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 15 Οκτ 2015, 12:43

Εγώ παιδιά έχω παίξει και το FIFA 16 & PES 16..Και τα δύο ειναι πολύ καλά...
Το PES ειναι ποιο πολύ ομαδικό παιχνίδι..να μαζεύεσαι με φίλους και να λιώνεις..
Το FIFA φέτος το έκαναν παρα πολύ δύσκολο...Εγω το αγόρασα εχθές στο PC και μου την έχει δώσει..Παίζω στο WorldClass και δεν μπορώ να κάνω ούτε Χ..Έχω 3-4 μπαλακια στο νερο..:P
Το πήγα ποιο μικρό και εκεί πάλι ζορίζομαι..1-1 2-2 τέτοια σκορ...
Αυτό που πρόσεξα είναι ότι εχει αρκετά και σοβαρά λάθη...
Δίνει φάουλ πολύ εύκολα..Ο τερματοφύλακας ότι και να βαρέσεις το πιάνει..Επίσης πάντα αλλά πάντα όμως όταν βγάινεις αντεπίθεση ο αμυντικός σε προλαβαίνει..Γενικά ειναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι..
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Οκτ 2015, 12:56

Φιλε Dimi_Arap , στο περσινο σε ποιο επιπεδο επαιζες; εγω ουτε κατα διανοια world class.Μεχρι professional και δυσκολα.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB