PS4 & Home cinema

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

PS4 & Home cinema

Δημοσίευσηαπό squall69 » 10 Μάιος 2015, 12:00

Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Ps4 και σκεπτόμουν να πάρω και ένα home cinema για πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία αλλά και για ταινίες. Από μια σύντομη ερευνά που έκανα στο διαδίκτυο κατάλαβα ότι το να φτιάξεις μονό σου ένα home cinema αγοράζοντας χωριστά ενισχυτή και ηχεία μπορεί να έχει καλυτέρα αποτελέσματα από άποψη ποιότητας ήχου αλλά είναι και αρκετά πιο δαπανηρό για αυτο και σκέπτομαι να κινηθώ προς μια έτοιμη λύση.
το παρακάτω πακέτο (PIONEER HTP-073) μου φαίνεται αρκετά ποιοτικό και σε καλή τιμή : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PIONEER-HTP-073,99452,502149,1236665.html?langId=-18
Αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ή έχει υπόψη του κάποιο καλύτερο στην ιδία πάνω κάτω τιμή, θα ήθελα αν είναι εύκολο να με βοηθήσει.
squall69

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Geovra » 10 Μάιος 2015, 12:48

squall69 έγραψε:Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Ps4 και σκεπτόμουν να πάρω και ένα home cinema για πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία αλλά και για ταινίες. Από μια σύντομη ερευνά που έκανα στο διαδίκτυο κατάλαβα ότι το να φτιάξεις μονό σου ένα home cinema αγοράζοντας χωριστά ενισχυτή και ηχεία μπορεί να έχει καλυτέρα αποτελέσματα από άποψη ποιότητας ήχου αλλά είναι και αρκετά πιο δαπανηρό για αυτο και σκέπτομαι να κινηθώ προς μια έτοιμη λύση.
το παρακάτω πακέτο (PIONEER HTP-073) μου φαίνεται αρκετά ποιοτικό και σε καλή τιμή : http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_PIONEER-HTP-073,99452,502149,1236665.html?langId=-18
Αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει ή έχει υπόψη του κάποιο καλύτερο στην ιδία πάνω κάτω τιμή, θα ήθελα αν είναι εύκολο να με βοηθήσει.

Οντως το "αθλημα" με ενισχυτες-ηχεια για Home cinema ειναι δαπανηρο.Βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα οταν μιλαμε για σπιτι πολλα πραγματα απο αυτα που πληρωνεις πιο ακριβα πραγματικα δεν θα σου χρειαστουν και κυριως αν δεν εισαι purist δεν θα το καταλαβεις και ποτε.

Μια χαρα φαινεται το συγκεκριμενο πακετακι με 1 μονο παρατηρηση. Δεν ειδα να γραφει για τηλεχειριστηριο (δεν ξερω μηπως εχει software σε κινητο) και ισως αν εχεις παραπανω budget Να κοιταζες κατι σε 7.1.
Επισης να κοιταξεις αν οι εισοδοι/εξοδοι σε καλυπτουν τωρα (και ισως και στο μελλον)

Αν επαιρνα εγω home cinema το μοναδικο που θα κοιταζα (για τα δικα μου χουγια-παραξενιες) θα ηθελα να εχει THX (ειτε certified ειτε THX ultra)...μεγαλυτερο κοστος βεβαια

Προς το παρων σαν Home cinema εχω τα Logitech z906 και ειμαι ικανοποιημενος.
Εχω συνδεσει Ps3,Ps4 και Pc και ολα μια χαρα.

Δεν ξερω αν σε βοηθησα αλλα το πακετακι φαινεται πολυ καλο. Δες ισως και σκρουτζομαγαζα για τιμες :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό djgiorgio21 » 26 Σεπ 2015, 12:55

squall69 έγραψε:Πριν λίγες μέρες αγόρασα το Ps4 και σκεπτόμουν να πάρω και ένα home cinema για πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία αλλά και για ταινίες. Από μια σύντομη ερευνά που έκανα στο διαδίκτυο κατάλαβα ότι το να φτιάξεις μονό σου ένα home cinema αγοράζοντας χωριστά ενισχυτή και ηχεία μπορεί να έχει καλυτέρα αποτελέσματα από άποψη ποιότητας ήχου αλλά είναι και αρκετά πιο δαπανηρό για αυτο και σκέπτομαι να κινηθώ προς μια έτοιμη λύση.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι το πως θα διαμορφώσεις τον χώρο σου. Δηλαδή το πως θα ταξινομήσεις τα ηχεία μέσα στο δωμάτιο. Η ιδανικότερη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι ένας καλός ενισχυτής και 2 ηχεία κολώνες δαπέδου με καλά μπάσα για να αποφύγεις το subwoofer παρά 5.1 ηχεία. Αυτό το πακέτο που έχεις παραθέσει είναι μια πολύ οικονομική επιλογή της pioneer για να κάνεις τη δουλειά σου προς το παρόν. Αν δεν σε ενδιαφέρει η η μελλοντική εξέλιξη του προϊόντων αυτών και θες κάτι προσωρινό (μια 5ετία) τότε είσαι καλυμμένος. Η μόνη μου ένσταση είναι η εταιρία pioneer. Θα έλεγα να κοιτάξεις κι άλλες εταιρείες όπως marantz, onkyo, yamaha γιατί η pioneer στις οικονομικές της κατηγορίες βγάζει αρκετά προβλήματα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε φόρουμ του είδους να πάρεις ιδέες για πακέτα στα χρήματα αυτά που διαθέτεις.
Άβαταρ μέλους
djgiorgio21

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 12:51

Εγώ πάντως είχα πάρει έναν yamaha ενισχυτή με τα αντίστοιχα ηχεία πριν 15 χρονια μην πω και ακόμα δουλεύει σαν σκυλί
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB