- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 01:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
FIFA 16
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Αν κρίνω απο τις προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού, οπου στο pc για κάποιο λόγο δεν το πρόσεχαν και πολύ, κι εγώ για ps4 θα σου πρότεινα
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εαν εχεις pc το οποίο θα σου εξασφαλίζει οτι θα το παίζεις στην ίδια (και καλύτερη) ποιότητα σε σχέση με την κονσόλα, πάρτο εκεί, θα σου έλθει και πιο φθηνό. Αν όμως χρειάζεσαι να μπεις στο τρυπάκι της αναβάθμισης ώστε να φτάσεις την ποιότητα της κονσόλας, άστο πιο ακριβά θα σου έλθει
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εχοντας παιξει την Early Access του FIFA 16 (XBOX One) εχω να πω τα εξης
1) Εχει καλυτερη παρουσιαση απο το 15.Γραφικα,γηπεδο,ατμοσφαιρα ειναι βελτιωμενα σε σχεση με περσι.
2) Εχει μεγαλο θεμα με τα σουτ.Ολα τα σουτ που κανεις ειναι αφυσικα.Ειναι ειτε η μπαλα ειναι σαν βαρυδι και παει με..2 μετρα την ωρα ειτε την κλωτσουν 3χρονα.Σε αγωνα Online εγω και ο αντιπαλος μου χασαμε πανω απο 20 τετ-α-τετ γιατι η μπαλα ισα που εφτανε στον τερματοφυλακα.
3) Οι τερματοφυλακες ειναι βελτιωμενοι γιατι ακριβως εχει μειωθει η δυναμη των σουτ οποτε σου φαινονται πως ειναι...superman.
4) H τακτικη κινηση των παικτων στον αγωνιστικο χωρο ειναι πολυ καλη.Πρωτη φορα βλεπω να βγαινουν τοσο πολυ μπροστα απο τον αντιπαλο σε μια μπαλια και να την κοβουν ανετα.Η αμυνα γενικα των παικτων εχει βελτιωθει.
5) Το νεο χαρακτηριστικο FUT Draft ειναι πονηρο.Σου δινει το πρωτο draft δωρεαν και μετα για να ξαναπαιξεις σου ζητα 15,000 coins.Μοιαζει σαν την arena στο Hearthstone.Οι ανταμοιβες παντως ειναι καλες.Συμβουλη μου παντως μην χρησιμοποιειστε το τζαμπα FUT Draft coin αν δεν μαθετε καλα το FIFA 16.
Αυτα ηταν ολα οσα ειχα να πω για το FIFA 16.Tα αλλα ολα ειναι τα ιδια με περσι.
1) Εχει καλυτερη παρουσιαση απο το 15.Γραφικα,γηπεδο,ατμοσφαιρα ειναι βελτιωμενα σε σχεση με περσι.
2) Εχει μεγαλο θεμα με τα σουτ.Ολα τα σουτ που κανεις ειναι αφυσικα.Ειναι ειτε η μπαλα ειναι σαν βαρυδι και παει με..2 μετρα την ωρα ειτε την κλωτσουν 3χρονα.Σε αγωνα Online εγω και ο αντιπαλος μου χασαμε πανω απο 20 τετ-α-τετ γιατι η μπαλα ισα που εφτανε στον τερματοφυλακα.
3) Οι τερματοφυλακες ειναι βελτιωμενοι γιατι ακριβως εχει μειωθει η δυναμη των σουτ οποτε σου φαινονται πως ειναι...superman.
4) H τακτικη κινηση των παικτων στον αγωνιστικο χωρο ειναι πολυ καλη.Πρωτη φορα βλεπω να βγαινουν τοσο πολυ μπροστα απο τον αντιπαλο σε μια μπαλια και να την κοβουν ανετα.Η αμυνα γενικα των παικτων εχει βελτιωθει.
5) Το νεο χαρακτηριστικο FUT Draft ειναι πονηρο.Σου δινει το πρωτο draft δωρεαν και μετα για να ξαναπαιξεις σου ζητα 15,000 coins.Μοιαζει σαν την arena στο Hearthstone.Οι ανταμοιβες παντως ειναι καλες.Συμβουλη μου παντως μην χρησιμοποιειστε το τζαμπα FUT Draft coin αν δεν μαθετε καλα το FIFA 16.
Αυτα ηταν ολα οσα ειχα να πω για το FIFA 16.Tα αλλα ολα ειναι τα ιδια με περσι.
- an_tsal
- Δημοσιευσεις : 6
Θα συμφωνήσω με τον φίλο σε ολα εκτός απο τα σουτ. Θέλει λιγο πιο πολύ πατημα αλλα κατά τα αλλα είναι εξαιρετικά. Επισης η κίνηση των παιχτών έχει κλέψει πολυ απο το προ, προς το καλύτερο βέβαια. Οι άμυνες πολυ καλυτερες κ τα γραφικά εξαιρετικά. Θέλω να δω αν θα έχουν διαφορα απο αυτά του πς4. Εγω εχω θεμα με τις ψηλές προωθημένες. Γενικά επειδή τις χρησιμοποιούσα πολυ τώρα εχω πρόβλημα γιατί γενικά πάνε ψιλοοπως ναναι. Ισως ειναι θεμα συνηθείας. Πάντως σήμερα πήρε update 300mb+.ea access forever !!!
- Tegian
- Δημοσιευσεις : 113
Παιδιά να ξέρετε ότι φέτος στο FIFA 16 έχουν κάνει τρελές αλλαγές και στο πως κάνεις πάσα και στο πως κάνεις σουτ...Στο σουτ έχει να κάνεις δυνατό σουτ και πλασε...Εγω παίζω το ντεμο στο PC ακόμα νικη δεν έκανα στο Worldclass...ειναι πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνεις καλή προπόνηση....
-
Dimi_Arap - Δημοσιευσεις : 46
Αυτο με τα σουτ μπορεις να το διορθωσεις στα settings.Μπορεις να ανεβασεις το shot speed οπως και το power bar.Ετσι η μπαλα θα αποκτα μεγαλυτερη ταχυτητα και η μπαρα θα γεμιζει πιο γρηγορα οποτε θα μπορεις να πιανεις πιο δυνατα σουτ.
Αυτο με τα draft δεν εχω ιδεα τι ειναι,δεν ασχοληθηκα ποτε.Μονο career mode παιζω και online κι οταν ερχεται κανενας φιλος φυσικα
Αυτο με τα draft δεν εχω ιδεα τι ειναι,δεν ασχοληθηκα ποτε.Μονο career mode παιζω και online κι οταν ερχεται κανενας φιλος φυσικα
- Zegr
- Δημοσιευσεις : 34
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης