Με ψήνει η πρότασή σου, αλλά αισθάνομαι πολύ πιο "ασφαλής" με μία λύση "κουτάτου". Εκτός αυτού, με χαλάει αρκετά και η ιδέα του AMD επεξεργαστή. Επειδή έχω υπολογιστή 25 χρόνια κι έχω πειραματιστεί με διάφορα, έχω καταλήξει ότι ασχέτως τιμής ή στιγμής, μεσο-μακροπρόθεσμα η Intel και η Nvidia είναι μονόδρομος. Πάντα εκεί επιστρέφει το PC, όσο κι αν προσπαθεί ο ανταγωνισμός κατά καιρούς.
Με τον i3 θα έχω χοντρό πρόβλημα;
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:51 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hardware how-to
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Οι έτοιμες λύσεις να ξέρεις οτι σε χουφτώνουν λόγω ονόματος...
Άλλο 2 κοπελιές με βαθμό 2,9 να σε αναστατώνουν και άλλο 8 κοπελιές με βαθμό 3,5+ άλλη ευχαρίστηση με το συγκεκριμένο amd είσαι πασάς!
Στα 14 μου ήμουν και εγώ κολλημένος με intel κτλ σε μάρκες κτλ ευτυχώς απο νωρίς ξέφυγα απο αυτό το λούκι και εδώ και 18+χρόνια που ασχολούμαι με τα πισιά (λόγω δουλειάς) δεν κοιτάω μάρκες αλλά τι προσφέρει το καθένα.
Εσυ αποφασίζεις...
Άλλο 2 κοπελιές με βαθμό 2,9 να σε αναστατώνουν και άλλο 8 κοπελιές με βαθμό 3,5+ άλλη ευχαρίστηση με το συγκεκριμένο amd είσαι πασάς!
Στα 14 μου ήμουν και εγώ κολλημένος με intel κτλ σε μάρκες κτλ ευτυχώς απο νωρίς ξέφυγα απο αυτό το λούκι και εδώ και 18+χρόνια που ασχολούμαι με τα πισιά (λόγω δουλειάς) δεν κοιτάω μάρκες αλλά τι προσφέρει το καθένα.
Εσυ αποφασίζεις...
- john-data
- Δημοσιευσεις : 142
Δεν μου απαντάτε, όμως, στην αρχική ερώτηση.
Το ότι θα μπορούσα να φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο με λίγο περισσότερα χρήματα το ξέρω.
Το θέμα είναι αν ο i3 είναι ουσιαστικό πρόβλημα ή όχι. Γιατί αν δεν είναι, σκασίλα μου το DX12, σκασίλα μου κι αν θα μου τρέχουν τα παιχνίδια στα 60fps ή στα 20fps. Γιατί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, είμαι μία χαρά με το να δώσω 400€ κι όχι παραπάνω.
Το ότι θα μπορούσα να φτιάξω κάτι πολύ καλύτερο με λίγο περισσότερα χρήματα το ξέρω.
Το θέμα είναι αν ο i3 είναι ουσιαστικό πρόβλημα ή όχι. Γιατί αν δεν είναι, σκασίλα μου το DX12, σκασίλα μου κι αν θα μου τρέχουν τα παιχνίδια στα 60fps ή στα 20fps. Γιατί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, είμαι μία χαρά με το να δώσω 400€ κι όχι παραπάνω.
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
lovesfool έγραψε:Το θέμα είναι αν ο i3 είναι ουσιαστικό πρόβλημα ή όχι. Γιατί αν δεν είναι, σκασίλα μου το DX12, σκασίλα μου κι αν θα μου τρέχουν τα παιχνίδια στα 60fps ή στα 20fps. Γιατί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, είμαι μία χαρά με το να δώσω 400€ κι όχι παραπάνω.
Στα πιο καινούρια παιχνίδια και στα μελλοντικά, ένας Core i5 είναι το ελάχιστο για να αντέξει το σύστημά σου, συν 8 GB RAM μνήμης και GPU με τουλάχιστον 2 GB VRAM. Αν όμως θες να παίξεις παλαιά παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς λόγω backlog, και με τον Core i3 θα είσαι μια χαρά.
Πάρε κομμάτια από δω κι από κει με σκρουτζάρισμα, και το πολύ πολύ πλήρωσε κάποιον 50 ευρώ να στα συναρμολογήσει. Συμφέρει πολύ περισσότερο από το να πάρεις ένα έτοιμο PC από κάποιο μαγαζί που σε καπελώνει κιόλας στην τιμή.
-
Pirederas - Δημοσιευσεις : 131
Re: Hardware how-to
Από τη στιγμή που σε νοιάζει να τρέχει τα πάντα δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική '' δεν με νοιάζει αν θα τρέχει Dx12 και αν θα είναι στα 60 ή στα 20 frames???''
Αν δεν σε ενδιαφέρει λοιπόν το frame rate τη συζητάμε? Πάρε ότι ποιο φθηνό βρεις σε κάρτα γραφικών και επένδυσε σε cpu από τη στιγμή που τη θες και future proof.
Αν δεν σε ενδιαφέρει λοιπόν το frame rate τη συζητάμε? Πάρε ότι ποιο φθηνό βρεις σε κάρτα γραφικών και επένδυσε σε cpu από τη στιγμή που τη θες και future proof.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Παιδια με τα ακολουθα specs θα μπορω να παιζω το Black ops 3 στο PC χωρις προβλημα?
amd radeon r7 200 series
8GB RAM
amd fx(tm)-6300 six-core processor 3.50 ghz
Τι νομιζετε?
amd radeon r7 200 series
8GB RAM
amd fx(tm)-6300 six-core processor 3.50 ghz
Τι νομιζετε?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Πρώτον ποια R7 200 series έχεις?
Δεύτερον, specwise δεν είσαι πολύ άσχημα και υπό κανονικές συνθήκες το game θα πρέπει να τρέχει σε normal settings. Όμως, έχω ακούσει διάφορα περιέργα πράγματα για την έκδοση PC του Black Ops III. Δεν το ψάχνεις λίγο και εσύ; εννοώ σε κάποιο forum της Treyarch για παράδειγμα, αν κάποιος με παρόμοια specs με το δικό σου αντιμετώπισε προβλήματα.
Δεύτερον, specwise δεν είσαι πολύ άσχημα και υπό κανονικές συνθήκες το game θα πρέπει να τρέχει σε normal settings. Όμως, έχω ακούσει διάφορα περιέργα πράγματα για την έκδοση PC του Black Ops III. Δεν το ψάχνεις λίγο και εσύ; εννοώ σε κάποιο forum της Treyarch για παράδειγμα, αν κάποιος με παρόμοια specs με το δικό σου αντιμετώπισε προβλήματα.
-
platonxii - Δημοσιευσεις : 44
καλησπερα μαγκες θςλω βοηθεια να μου πειτε τι να πατησω και τη να κανω αναλητικα στα παρακατω:
εχω παρει τα υλικα για ενα νεο gaming pc με χαραστιριστικα:
intel core i5 4690k 3.5ghz
corsair cx 750
ssd samsung evo 850 500gb
msi gtx 970 gaming 4gb
msi z97 gaming 5
ram hyperx 8gb 1600ghz
κουτι: corsair
windows 7 64bit "σπασμένα"
θα ηθελα να μου στιλετε ενα πολυ αναλητικο βιντεο για να φτιαξω μονος το gaming pc αλλα αυτο που θελω ποιο πολυ να μου πειτε ειναι το τι θα κανω οταν ανοιξω για πρωτη φορα το pc..τι θα μου βγαλει? τι πρεπει να πατησω και τη πρεπει να κανω με τα uefi-bios του pc ετσι ωστε να μην εχω προβλημα και να κανω σωστες ρυθμησεις...επισης πως θα περασω τα windows?
σας παρακαλω βοηθειααα!!
εχω παρει τα υλικα για ενα νεο gaming pc με χαραστιριστικα:
intel core i5 4690k 3.5ghz
corsair cx 750
ssd samsung evo 850 500gb
msi gtx 970 gaming 4gb
msi z97 gaming 5
ram hyperx 8gb 1600ghz
κουτι: corsair
windows 7 64bit "σπασμένα"
θα ηθελα να μου στιλετε ενα πολυ αναλητικο βιντεο για να φτιαξω μονος το gaming pc αλλα αυτο που θελω ποιο πολυ να μου πειτε ειναι το τι θα κανω οταν ανοιξω για πρωτη φορα το pc..τι θα μου βγαλει? τι πρεπει να πατησω και τη πρεπει να κανω με τα uefi-bios του pc ετσι ωστε να μην εχω προβλημα και να κανω σωστες ρυθμησεις...επισης πως θα περασω τα windows?
σας παρακαλω βοηθειααα!!
-
ANGELforGAMES - Δημοσιευσεις : 8
Καλησπέρα φίλε, το Motherboard που έχεις πάρει η πρόκειται να πάρεις έχει αναλυτικό βιβλίο οδηγιών με εικόνες και αρίθμηση( συνήθως) για το που και πως συνδέεται το κάθε πράγμα στο pc σου.
Δεν υπάρχει κάτι ποιο απλό από το να χρησιμοποιήσεις λοιπόν το βιβλίο οδηγιών της Motherboard.
Όσο αφορά το πρώτο ξεκίνημα δεν έχει να δεις τίποτα πέρα από το BIOS στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση μιας και σχεδόν όλα αναγνωρίζονται αυτόματα. Βάζεις ένα CD-DVD με το λειτουργικό που θέλεις να εγκαταστήσεις και ξεκινάς, η διαδικασία είναι εντελώς απλή που ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να τη περάσει.
Δεν υπάρχει κάτι ποιο απλό από το να χρησιμοποιήσεις λοιπόν το βιβλίο οδηγιών της Motherboard.
Όσο αφορά το πρώτο ξεκίνημα δεν έχει να δεις τίποτα πέρα από το BIOS στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση μιας και σχεδόν όλα αναγνωρίζονται αυτόματα. Βάζεις ένα CD-DVD με το λειτουργικό που θέλεις να εγκαταστήσεις και ξεκινάς, η διαδικασία είναι εντελώς απλή που ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να τη περάσει.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
φιλε μου ευχαριστω παραπολυ για την πληροφορια..τι ακριβως παταω για την εγκατασταση τοων windows ?
βαζω τα windows στο dvd και μετα τη κανω?
επισης αν υπαρχει κατη που πρεπει να κανω ή κατι που θα με βοηθηση περισσοτερο στις επιδοσεις, πεσμου!
ευχαριστω και παλι αδελφε!
βαζω τα windows στο dvd και μετα τη κανω?
επισης αν υπαρχει κατη που πρεπει να κανω ή κατι που θα με βοηθηση περισσοτερο στις επιδοσεις, πεσμου!
ευχαριστω και παλι αδελφε!

-
ANGELforGAMES - Δημοσιευσεις : 8
41 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης