UPS, σταθεροποιητή τάσης ή πολύμπριζο ασφαλείας;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

UPS, σταθεροποιητή τάσης ή πολύμπριζο ασφαλείας;

Δημοσίευσηαπό JChris » 16 Σεπ 2015, 14:10

Θα ήθελα την βοήθεια σας..Μόλις αγόρασα μια τηλεόραση και ενα PS4 και θα ήθελα να τα προστατεύσω απο τις διακοπές ρεύματος..Μου είπαν ότι εχω τρεις επιλογές: UPS, σταθεροποιητή τάσης και πολύμπριζο ασφαλείας..Τι μου προτείνετε;
Άβαταρ μέλους
JChris

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό mitsarasss » 19 Φεβ 2016, 12:05

Άλλη δουλεία κάνει το ένα και άλλη το άλλο. Αν δεν θέλεις μπαταρία (σε διακοπή ρεύματος να κρατάει λίγη ώρα ακόμα), αγόρασε σταθεροποιητή τάσης. Αν θέλεις κάτι πιο φτηνό, πάρε πολύπριζο ασφαλείας.

Εγώ πάντως έχω σταθεροποιητές τάσης στις "ακριβές" συσκευές μου. Σταθεροποιητές μπορείς να βρεις με 30-40 ευρώ περίπου. Προσοχή στα watt που σηκώνουν.. Αν και με PS4 και τηλεόραση πάνω ότι και να πάρεις θα τα σηκώνει.
Άβαταρ μέλους
mitsarasss

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 17 Απρ 2016, 18:32

Πάρε ένα UPS και είσαι κομπλέ. Το πολύμπριζο ασφαλείας σε προστατεύει μόνο από τη πολύ υψηλή τάση καθώς έχει μια ασφάλεια η οποία καίγεται σε περίπτωση μεγάλης τάσης στο δίκτυο σου. Δεν προστατεύεσαι όμως και από τη χαμηλή τάση.

Το καλό με ένα UPS είναι πως ακόμα και σε απώλεια ρεύματος θα έχεις πχ 10 λεπτά να κλείσης της συσκευές σου ενώ σε ένα σταθεροποιητή όχι, με την απώλεια του ρεύματος θα κλείσουν όλα αμέσως.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό shatzi » 13 Μάιος 2016, 11:23

Ότι πληρώνεις παίρνεις και από την στιγμή που ένα ups είναι και το ποιο ακριβό μην το ψάχνεις ups.
shatzi

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό bullalex » 26 Ιουν 2016, 22:55

bullalex έγραψε:Εγώ σε υπολογιστή, κονσόλα και ακριβές συσκευές έχω και τα 2!

Και εγώ και τα 2 έχω στις ακριβές συσκευές!!!
bullalex

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 23 Οκτ 2016, 12:57

To ups νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη αφου σου δινει την δυνατοτητα να προλαβεισ να κλεισεις τισ συσκευες σου για να μην καουν.
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 29 Νοέμ 2016, 23:41

Για tv 55'', Ps4 και nova-ote tv πόσα χρήματα περίπου χρειάζονται για ένα ups που τα σηκώνει όλα;;;
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Δεκ 2016, 12:11

@kosmyl Με 80 Ευρώ πιστεύω οτι καλύπτεσαι και μελλοντικά. Γιατί προφανώς οταν λειτυργείς PS4 είσαι εκεί, άρα χρειάζεσαι μικρή αυτόνομία μέχρι να το σβήσεις απλά μόνος σου.
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB