FIFA 16

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

FIFA 16

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Ιουν 2015, 11:03

Μιας και δεν υπαρχει topic ειπα να το ανοιξω εδω.Το 15 προσωπικα μου αρεσε αρκετα,ομως πιστευω οτι χρειαζονται νεα animations και επιτελους να δουμε καποιες σημαντικες αλλαγες στα δυο modes που ασχολουνται οι gamers πιο πολυ,δηλαδη το Ultimate team και το career που εδω και αρκετα χρονια εχουν μεινει στασιμα με ελαχιστες αλλαγες ουσιας.Προσωπικα στο career θα ηθελα να υπαρχουν cutscenes,παρουσιαση νεων παιχτων,οτι ειχε κανει το pro πριν λιγα χρονια αλλα και το nba 2k τωρα και γενικα περισσοτερη αυθεντικοτητα.Επισης το κομματι της τακτικης κατα την αποψη μου δεν λειτουργει σωστα και χρειαζεται βελτιωση.
Αυτα ειναι τα βιντεο που εχουν δωθει στην δημοσιοτητα μεχρι στιγμης:
https://www.youtube.com/watch?v=bwz98athxQ8
https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko
https://www.youtube.com/watch?v=gfvbnhe3k5k
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Σεπ 2015, 18:52

Με το Demo τι γινεται?Ακομα δεν εχει ανεβει στο origin και υποτιθεται οτι σημερα θα κυκλοφορουσε.
Ξερει κανεις?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Snake Eater » 08 Σεπ 2015, 19:35

στο ps store υπαρχει ηδη παντως, τωρα το κατεβαζω απο αυριο εντυπωσεις...
Άβαταρ μέλους
Snake Eater

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Zegr » 08 Σεπ 2015, 19:35

Αυτο που πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιαξουν στο Φιφα 16 ειναι το καλενταρι του career mode.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παιζω ματς καθε 2 μερες συνεχεια!Βαζουν κατι αγωνες Πεμπτη-Σαββατο(!),δεν υπαρχουν πουθενα αυτα.Επισης δεν ειναι δυνατον να παιζω τελευταια αγωνιστικη πρωταθληματος (που κρινει τιτλο) Τεταρτη και το Σαββατο να ειναι ο τελικος του Champions Cup!
Practice Mode,ποιος πανηλιθιος θεωρησε καλη ιδεα οταν κανεις free practice να υπαρχει μονο μια καμερα κι αυτη να ειναι μονο πισω απο τον παιχτη!Πως υποτιθεται οτι θα μαθεις να κανεις τριπλες??Εγκληματιας ο τυπος :)
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Zegr » 15 Σεπ 2015, 20:45

Τι εγινε παιδες,κανεις δεν επαιξε το demo?Το παιζω εδω και μερικες μερες στο world class τωρα και μου φαινεται πολυ βελτιωμενο το παιχνιδι.Αμυνες πολυ καλυτερες σε σχεση με τον προκατοχο,τερματοφυλακας βελτιωμενος...το μονο που δεν μ αρεσε ειναι οτι οι παιχτες δεν εχουν εκρηκτικοτητα/ταχυτητα..Ειναι λιγο αργοι.Παιρνει τη μπαλα ο Ροναλντο και του λειπει φανερα ιπποδυναμη.Το διορθωσα με το να πειραξω τα settings.Ανεβασα το player speed,player acceleration,pass speed και το power bar και αμεσως το παιχνιδι ανεβηκε επιπεδο.Το κατα-ευχαριστιεμαι μπορω να σας πω!Θα χουμε καλη χρονια απο οτι φαινεται :)
Zegr

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό Tegian » 16 Σεπ 2015, 12:10

Και εμενα φίλε μου μου άρεσε πρα πολυ το ντεμο του φιφα. Η κίνηση των παιχτών ειναι πιο βαριά κ ρεαλιστική. Δεν είναι εκείνο το γλίστρημα. Επίσης ανιμασιον, τερματοφύλακας κ γραφικά ανέβηκαν κλασεις!!! Τα πρόσωπα κορυφαία απόδοση!!! Ρεαλισμός ανεβαζει τοκ πήχη ακόμα πιο πάνω. Οι πάσες θέλουν πρακτική αλλα ειναι πιο ρεαλιστικές!Αναμονή για το φουλ παιχνιδι το οποίο θα είναι λογικά το καλυετρο της σειράς!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΟΡΑ!
Tegian

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 21 Σεπ 2015, 01:34

Αλάνια να σας ρωτήσω???Το FIFA 16 να το πάρω για pc η για PS4 τι λέτε που αξίζει ποιο πολύ?
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Tegian » 21 Σεπ 2015, 11:40

Θα έλεγα ps4 φίλε μου. 1080p 60fps χωρίς κόπο!!!
Tegian

Δημοσίευσηαπό Dimi_Arap » 21 Σεπ 2015, 11:52

Γιατι στο PC δεν εχει 1080p 60fps???
Άβαταρ μέλους
Dimi_Arap

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό Tegian » 21 Σεπ 2015, 11:55

Μπορεςι να πετύχεις ίσως κ παραπάνω ανάλυση,απλώς λέω χώρις κόπο γιατί δεν χρειάζεσαι αναβαθμίσεις,κάρτες γραφικών κτλ...
Tegian

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB