Μιας και δεν υπαρχει topic ειπα να το ανοιξω εδω.Το 15 προσωπικα μου αρεσε αρκετα,ομως πιστευω οτι χρειαζονται νεα animations και επιτελους να δουμε καποιες σημαντικες αλλαγες στα δυο modes που ασχολουνται οι gamers πιο πολυ,δηλαδη το Ultimate team και το career που εδω και αρκετα χρονια εχουν μεινει στασιμα με ελαχιστες αλλαγες ουσιας.Προσωπικα στο career θα ηθελα να υπαρχουν cutscenes,παρουσιαση νεων παιχτων,οτι ειχε κανει το pro πριν λιγα χρονια αλλα και το nba 2k τωρα και γενικα περισσοτερη αυθεντικοτητα.Επισης το κομματι της τακτικης κατα την αποψη μου δεν λειτουργει σωστα και χρειαζεται βελτιωση.
Αυτα ειναι τα βιντεο που εχουν δωθει στην δημοσιοτητα μεχρι στιγμης:
https://www.youtube.com/watch?v=bwz98athxQ8
https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko
https://www.youtube.com/watch?v=gfvbnhe3k5k
- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 17:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
FIFA 16
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Με το Demo τι γινεται?Ακομα δεν εχει ανεβει στο origin και υποτιθεται οτι σημερα θα κυκλοφορουσε.
Ξερει κανεις?
Ξερει κανεις?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Αυτο που πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιαξουν στο Φιφα 16 ειναι το καλενταρι του career mode.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παιζω ματς καθε 2 μερες συνεχεια!Βαζουν κατι αγωνες Πεμπτη-Σαββατο(!),δεν υπαρχουν πουθενα αυτα.Επισης δεν ειναι δυνατον να παιζω τελευταια αγωνιστικη πρωταθληματος (που κρινει τιτλο) Τεταρτη και το Σαββατο να ειναι ο τελικος του Champions Cup!
Practice Mode,ποιος πανηλιθιος θεωρησε καλη ιδεα οταν κανεις free practice να υπαρχει μονο μια καμερα κι αυτη να ειναι μονο πισω απο τον παιχτη!Πως υποτιθεται οτι θα μαθεις να κανεις τριπλες??Εγκληματιας ο τυπος
Practice Mode,ποιος πανηλιθιος θεωρησε καλη ιδεα οταν κανεις free practice να υπαρχει μονο μια καμερα κι αυτη να ειναι μονο πισω απο τον παιχτη!Πως υποτιθεται οτι θα μαθεις να κανεις τριπλες??Εγκληματιας ο τυπος

- Zegr
- Δημοσιευσεις : 34
Τι εγινε παιδες,κανεις δεν επαιξε το demo?Το παιζω εδω και μερικες μερες στο world class τωρα και μου φαινεται πολυ βελτιωμενο το παιχνιδι.Αμυνες πολυ καλυτερες σε σχεση με τον προκατοχο,τερματοφυλακας βελτιωμενος...το μονο που δεν μ αρεσε ειναι οτι οι παιχτες δεν εχουν εκρηκτικοτητα/ταχυτητα..Ειναι λιγο αργοι.Παιρνει τη μπαλα ο Ροναλντο και του λειπει φανερα ιπποδυναμη.Το διορθωσα με το να πειραξω τα settings.Ανεβασα το player speed,player acceleration,pass speed και το power bar και αμεσως το παιχνιδι ανεβηκε επιπεδο.Το κατα-ευχαριστιεμαι μπορω να σας πω!Θα χουμε καλη χρονια απο οτι φαινεται 

- Zegr
- Δημοσιευσεις : 34
Και εμενα φίλε μου μου άρεσε πρα πολυ το ντεμο του φιφα. Η κίνηση των παιχτών ειναι πιο βαριά κ ρεαλιστική. Δεν είναι εκείνο το γλίστρημα. Επίσης ανιμασιον, τερματοφύλακας κ γραφικά ανέβηκαν κλασεις!!! Τα πρόσωπα κορυφαία απόδοση!!! Ρεαλισμός ανεβαζει τοκ πήχη ακόμα πιο πάνω. Οι πάσες θέλουν πρακτική αλλα ειναι πιο ρεαλιστικές!Αναμονή για το φουλ παιχνιδι το οποίο θα είναι λογικά το καλυετρο της σειράς!ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΟΡΑ!
- Tegian
- Δημοσιευσεις : 113
49 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης