nfs_maniac έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορείς φίλε μου... Εκτός αν σου είχαν μείνει τίποτα λεφτά μέσα απο πριν, ή αν προσπαθήσεις το παραπάνω "κόλπο" που βρήκανε (δεν πιάνει όμως πάντα και κάποιες φορές κραταει τσουχτερή προμήθεια)
Κατάλαβα

nfs_maniac έγραψε:Δυστυχώς δεν μπορείς φίλε μου... Εκτός αν σου είχαν μείνει τίποτα λεφτά μέσα απο πριν, ή αν προσπαθήσεις το παραπάνω "κόλπο" που βρήκανε (δεν πιάνει όμως πάντα και κάποιες φορές κραταει τσουχτερή προμήθεια)
diver_gr έγραψε:Αγορές μέσο Steam με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνονται κανονικά. Η δοκιμή επίσης είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα.
Η Paypal για αγορές από μερικά Sites όχι όλα έχει ξεκλειδώσει. Αγόρασα σήμερα με Paypal US gift cards για το Xbox Live και 2 παιχνίδια από G2A και αυτά με Paypal και οι συναλλαγές μου έγιναν κανονικά.
Morfeus777 έγραψε:diver_gr έγραψε:Αγορές μέσο Steam με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες γίνονται κανονικά. Η δοκιμή επίσης είναι δωρεάν και δεν κοστίζει τίποτα.
Η Paypal για αγορές από μερικά Sites όχι όλα έχει ξεκλειδώσει. Αγόρασα σήμερα με Paypal US gift cards για το Xbox Live και 2 παιχνίδια από G2A και αυτά με Paypal και οι συναλλαγές μου έγιναν κανονικά.
Πως γινονται κανονικα ?? εγω δεν μπορω να αγορασω απο το στιμ...εχω μαστερ απο eurobank...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες