Αδυναμία σύνδεσης του Playstation 4 στο PSN

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Hernandez30 » 03 Σεπ 2015, 10:17

Τώρα εξηγούνται όλα αδερφέ μου. Ναι αυτό έχω το άσπρο το μεγάλο το πλακέ

Πήρα τηλέφωνο την HOL να δούμε τι θα γίνει. Εχουν δρομολογήσει αποστολή νέου εξοπλισμού (router)...... άντε να δούμε!!!! Οπότε απο Δευτέρα (γιατί δεν βλέπω μέχρι αύριο να προλαβαίνουν να το φέρουν με τον courrier) θα σας έχω νέα!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια
Άβαταρ μέλους
Hernandez30

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Σεπ 2015, 10:21

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και προχθές που παρέλαβα το νέο modem όλα καλά. ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 03 Σεπ 2015, 10:22

Hernandez30 έγραψε:Τώρα εξηγούνται όλα αδερφέ μου. Ναι αυτό έχω το άσπρο το μεγάλο το πλακέ

Πήρα τηλέφωνο την HOL να δούμε τι θα γίνει. Εχουν δρομολογήσει αποστολή νέου εξοπλισμού (router)...... άντε να δούμε!!!! Οπότε απο Δευτέρα (γιατί δεν βλέπω μέχρι αύριο να προλαβαίνουν να το φέρουν με τον courrier) θα σας έχω νέα!!!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια

Κομπλε θα εισαι και εγω το πλακε το μεγαλο ειχα η hol τα στελνει με γενικη ταχυδρομικη παρτους αργοτερα να σου δωσουν αριθμο αποστολης και παρε την γενικη ταχυδρομικη να συν ποτε θα το παραλαβης
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 03 Σεπ 2015, 10:29

και εγώ το ίδιο θέμα από τη προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά. Το PS Vita συνδέεται άνετα, μπαίνω στο PSN από PC/tablet κτλ, το PS4 με τίποτα μέσω HOL. έκανα tether το κινητό, έπαιξε. το σύνδεσα στου διπλανού το ConneX, έπαιξε. άρα το router φταίνει... σκατά...τηλέφωνο και εγώ!
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 03 Σεπ 2015, 10:33

Dimcar έγραψε:και εγώ το ίδιο θέμα από τη προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά. Το PS Vita συνδέεται άνετα, μπαίνω στο PSN από PC/tablet κτλ, το PS4 με τίποτα μέσω HOL. έκανα tether το κινητό, έπαιξε. το σύνδεσα στου διπλανού το ConneX, έπαιξε. άρα το router φταίνει... σκατά...τηλέφωνο και εγώ!

Τα παντα μπαινουν στο psn εκτος του ps4 αν βαλεις το ιντερνετ του κινιτου στο ps4 συνδεεται κανονικα τωρα γιατι μετα το update του ps4 δεν συνδεεται στο psn με αυτο το ρουτερ δεν μπορω να το καταλαβω.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Σεπ 2015, 10:40

Dimcar έγραψε:και εγώ το ίδιο θέμα από τη προηγούμενη εβδομάδα ξαφνικά. Το PS Vita συνδέεται άνετα, μπαίνω στο PSN από PC/tablet κτλ, το PS4 με τίποτα μέσω HOL. έκανα tether το κινητό, έπαιξε. το σύνδεσα στου διπλανού το ConneX, έπαιξε. άρα το router φταίνει... σκατά...τηλέφωνο και εγώ!

Από ότι μου είπαν από τη HOL, φταίει ένα update που έγινε στο PS4 πριν 2 εβδομάδες και κάτι μπλόκαρε. Μέχρι και το MTU προσπαθούσα και δεν έβρισκα άκρη. Απλά θα σου φέρουν το νέο modem και όλα καλά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Geovra » 03 Σεπ 2015, 13:06

Επειδη ειμαι ακομα σε διακοπες δεν μπορω να δω αν εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. κι εγω στην Hol αλλα το ρουτερακι ειναι ενα μαυρο (ουτε καν θυμαμαι specs) . Ελπιζω να μην εχω αναμονες για τυχον αντικατασταση
Παραδοξως περσυ το καλοκαιρι ειχαν θεμα και η Hol και η Forthnet με το ps3...τεχνολογια...ενα βημα πριν την ανακαινιση του σπιτιου λογω νευρων :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό Hernandez30 » 09 Σεπ 2015, 08:56

Λοιπόν guys update του όλου θέματος,

Το router (ένα ZTE) μου ήρθε την Δευτερα το πρωί. Το απόγευμα έκανα τις απαραίτητες συνδέσεις και..... ναι το θαύμα έγινε, το playstation 4 συνδέεται στο PSN κανονικότατα επιτέλους!!!!!!

Τέλος καλό όλα καλά (παρόλο που έχασα τα πάντα απο τον δίσκο κάνοντας initiate, και τον χρόνο που έχασα)

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοηθεία σας.
Άβαταρ μέλους
Hernandez30

Δημοσιευσεις : 13

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB