Αγαπητοι φίλοι θα ήθελα την βοηθεία σας για ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και μια βδομάδα. Δεν μπορεί να συνδεθεί το Playstation 4 στο PSN (Playstation Network) και ούτε να κάνω log in.
Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή. Την περασμένη βδομάδα μετακόμισα απο την Νέα Ιωνία στην Αγια παρασκευή. Στην Νέα Ιωνία δεν είχα ποτέ πρόβλήματα με την σύνδεση στο PSN.
Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν και αφού ήρθε τεχνικός της HOL και πραγματοποίησε την σύνδεση/μεταφορά της γραμμής, άνοιξα το Playstation 4 και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σετάρω το Network connection (wired).
Στο τεστ που κάνει, στο καπάκι, ενώ δείχνει οτι το "obtaining ip address" και το "test internet connection" είναι successfull στο στάδιο όμως που ελέγχει και συνδέεται στο PSN μου βγάζει error και μήνυμα λάθους Failed και στο καπάκι "CE-33987-0".
Εδω και μια βδομάδα λοιπόν έχω πάρει με την σειρά όλα τα troubleshooting είται της sony είται απο διάφορα άλλα site οπως:
-Reset router to factory settings, επανεκίνηση του Playstation 4
-Reset router to factory settings, initialize Playstation 4 (Την έκανα την π...αριά και έσβησα τα πάντα απο τον δίσκο saves, installed games,updates κτλ.)
-Reset router to factory settings, Rebuilt Database στο Playstation 4
-Reset router to factory settings, Restore το Playstation 4 στα default settings
-Επανεκιννηση του router και κλείσιμο / ανοιγμα του Playstation 4
-unplug απο το ρεύμα και το router και το playstation 4 για 20 λεπτά και άνοιγμα πάλι
-Port forward set up του router σε συγκεκριμένες ports που ζητάει η Sony να είναι ανοιχτές
-Manual configuration του PS4 network με DNS 8.8.8.8 και secondary 8.8.8.4
-Manual configuration του PS4 network με MTU απο 1470 έως 1479 (change and test)
Τζίφος τίποτα απο όλα αυτά δεν λειτούργησε..... μια μου βγάζει μήνυμα λάθους CE-33987-0 μια το NW-31456-9 . Το playstation συνεχίζει να αρνείται να συνδεθεί με το PSN. Ενημερωτικά οτιδήποτε άλλο είναι συνδεδεμένο στο router είται wireless είται ενσύρματα δουλεύει μια χαρά (Desktop pc, Mobile devices, laptop).
Διάβασα εχθές σε ένα forum ότι κάποιοι άλλοι χρήστες ανα τον κόσμο είχουν ίδιο πρόβλημα και αναφέρουν κάτι για ip ban απο την sony (καταλάθος) βέβαια λόγο των ελέγχων που έχουν in place μετά τα DDOS attacks. (prolexic) λέτε να έχει σχέση;
Ζητάω λοιπόν την πολύτιμη βοηθειά της κοινότητας του enternity τι άλλο μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση.... γιατι πραγματικά μου ρχεται να το σπάσω..... α ρε sony..... τι μου κάνεις.......
Σας έχει τύχει παρόμοιο;
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 18:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αδυναμία σύνδεσης του Playstation 4 στο PSN
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Χχμμμ... Μπορεις να κανεις μια δοκιμη και να φτιαξεις ενα καινουριο account στο PSN και να δοκιμασεις παλι; Η το εχεις δοκιμασει και αυτο;
Το ρουτερ ειναι του παροχου σου (HOL); Δοκιμασες καποιο αλλο ρουτερ; (Ξερω θα μου πεις οτι ολα τα αλλα συνδεονται κανονικα, αλλα δεν εχεις να χασεις κατι).
Το ρουτερ ειναι του παροχου σου (HOL); Δοκιμασες καποιο αλλο ρουτερ; (Ξερω θα μου πεις οτι ολα τα αλλα συνδεονται κανονικα, αλλα δεν εχεις να χασεις κατι).
"Είπα συγνώμη σε στιγμές που έπρεπε να πω αντίο..."
-
WolfRathmA - Δημοσιευσεις : 67
WolfRathmA σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.
Το έχω δοκιμάσει να φτιάξω νέο account, όπως και να αλλάξω το password στα existing profiles που έχω (συνολικά 3). Δυστυχώς δεν βοήθησε.
Το ρούτερ ναι είναι της HOL. Μάλλον θα δοκιμάσω άλλο router. Είναι το μοναδικό που μου έχει απομείνει. Τι να πώ δεν ξέρω.........
Το έχω δοκιμάσει να φτιάξω νέο account, όπως και να αλλάξω το password στα existing profiles που έχω (συνολικά 3). Δυστυχώς δεν βοήθησε.
Το ρούτερ ναι είναι της HOL. Μάλλον θα δοκιμάσω άλλο router. Είναι το μοναδικό που μου έχει απομείνει. Τι να πώ δεν ξέρω.........
-
Hernandez30 - Δημοσιευσεις : 13
Δοκιμασε και πες μας.
Με τη Sony μιλησες, μηπως με καποιο τροπο για να κοιταξουν αυτοι; Αγοραζες η πουλαγες λογαριασμους με παιχνιδια (ψηφιακα);
Με τη Sony μιλησες, μηπως με καποιο τροπο για να κοιταξουν αυτοι; Αγοραζες η πουλαγες λογαριασμους με παιχνιδια (ψηφιακα);
-
Οχι δεν έχω μιλήσει με την Sony ακόμα. Σκοπεύω να το κάνω αφου δοκιμάσω και άλλο router (πήρα εχθες την hol... τους είπα το πρόβλημα και μου είπαν θα προωθήσουν το θέμα σε ανώτερο τεχνικό level και θα με καλέσουν - το ελπίζω - αλλά μου είπαν μάλλον θα μου αντικαταστήσουν router, καθως αυτό που έχω είναι τουλάχιστον 3ετίας μην σου πω 4ετίας)
Όχι δεν πούλαγα αλλά είχα αγοράσει έναν δευτερεύων λογαριασμό με το FIFA 2015 (ψηφιακό).
Όχι δεν πούλαγα αλλά είχα αγοράσει έναν δευτερεύων λογαριασμό με το FIFA 2015 (ψηφιακό).
-
Ε, δεν εχεις κανενα αλλο ρουτερ πεταμενο πουθενα; 

-
Hernandez30 έγραψε:dawnstar σε ευχαριστώ μου έδωσες ελπίδες![]()
Λεω να την ξαναπάρω την Hol να δουμε τι θα κάνουν τελικά
πριν 6 μερες πηρα την σονυ και μου ειπαν μετα το update tou ps4 τα συγκεκριμενα ρουτερ εχουν προβλημα να συνδεθουν στο psn απο ps4 πηρα την hol με εβαλαν να αλλαξω καποιοες ρυθμισεις στο ρουτερ το προβλημα παρεμεινε και σε 2 μερες μου ετειλαν αλλο και ολα κομπλε αν εχεις το ασπρο ρουτερ το μεγαλο το πλακε τοτε αυτο φταει.ανοιξε το ps4 πηγαινε στον browser του ps4 και συνδεσου στο psn απο τον browser του ps4 θα δεις οτι μπαινει μονο το ιδιο το ps4 δεν συνδεεται στο psn.
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Τώρα εξηγούνται όλα αδερφέ μου. Ναι αυτό έχω το άσπρο το μεγάλο το πλακέ
Πήρα τηλέφωνο την HOL να δούμε τι θα γίνει. Εχουν δρομολογήσει αποστολή νέου εξοπλισμού (router)...... άντε να δούμε!!!! Οπότε απο Δευτέρα (γιατί δεν βλέπω μέχρι αύριο να προλαβαίνουν να το φέρουν με τον courrier) θα σας έχω νέα!!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια
Πήρα τηλέφωνο την HOL να δούμε τι θα γίνει. Εχουν δρομολογήσει αποστολή νέου εξοπλισμού (router)...... άντε να δούμε!!!! Οπότε απο Δευτέρα (γιατί δεν βλέπω μέχρι αύριο να προλαβαίνουν να το φέρουν με τον courrier) θα σας έχω νέα!!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την βοήθεια
-
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες