Windows Phones

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 24 Ιούλ 2015, 20:16

Αγορασα το Lumia 930 κι εχω να πω μονο τα καλυτερα. Αν περιμενετε λιγο καιρο που θα βγουν τα νεα flagships, ειναι πιθανο να πεσει κι αλλο η τιμη του, ηδη στα 350 που το πηρα νομιζω ειναι πολυ καλα.

Ως πρωην κατοχος των 920, 1020 εχω να πω:

-Εχει πολυ ομορφη full HD AMOLED με πιο γηινα χρωματα απο οτι περιμενα, μηδενικο λαγκαρισμα και γρηγορους χρονους φορτωσης στα παντα

-Νομιζω εχουν πετυχει πολυ καλη αναλογια στις διαστασεις. Καθεται παρολο το μεγεθος του πολυ καλα και γεματα στο χερι, χωρις να γλισταρει και χωρις να ειναι τουβλο. Τελεια η αισθηση των premium υλικων του.

-Η καμερα μπορει να μην εχει τα 41 ΜΡ του 1020, αλλα ουσιαστικα δε το καταλαβαινεις αυτο. Ειναι 10 φορες πιο γρηγορη σε ληψη ενω το HDR(rich capture) κανει θαυματα και ειναι πληρως παραμετροποιησιμο μετα τη ληψη. Δεν βγηκε αδικα το καλυτερο φωτογραφικο κινητο στο Phone Arena. Στα συν το 4Κ video με δυνατοτητα για στιγμιοτυπα των 8ΜΡ. Σημαντικη και η manual εστιαση κατατη διαρκεια ληψης βιντεο, κατι που μου ελειπε απο το 1020. Αν ποτε του δωσουν και δυνατοτητα για 60-120 fps, ειλικρινα δε θα λειπει τιποτα...

-Δυστυχως ζεστενεται ευκολα. Οπως το 920. Με το 1020 ειχα ξεχασει αυτο το σκηνικο και το ξαναθυμηθηκα αυτες τις μερες. Παλι καλα οι επεξεργαστες και η κεραια ειναι στο κατω μερος της συσκευης, οποτε δεν καιει ενοχλητικα ενω μιλας ας πουμε.

Μενει να δω τη μπαταρια μολις στρωσει. Κατα τ' αλλα θεωρω πως ειναι μεσα στα τοπ 5 κινητα αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως πλατφορμας. Και τα windows 10 του δινουν εξτρα χρονια ζωης.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό billbig » 24 Ιούλ 2015, 23:48

Μικρέ χαζαρένιε alex4444, σε μισώ μια στάλα παραπάνω μετά από αυτό το post.

Με εκτίμηση,

το πιο διαλυμένο Lumia 520 στην ιστορία.
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 25 Ιούλ 2015, 19:56

@billbig Χαχαχαχα

Μηπως ηρθε καιρος για μια αναβαθμιση?
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό billbig » 26 Ιούλ 2015, 11:41

Εδώ και ένα χρόνο έχει έρθει καιρός για αναβάθμιση αλλά περίμενα συσκευή που να μου κάνει και σε specs και σε τιμή. Βρέθηκε λοιπόν το Lumia 640 που μου είναι γάντι σε όλα, αλλά με τα capital controls κ.λπ. η τιμή έχει πάει στο θεό (μάλλον επειδή δεν μπορούν να εισάγουν ακόμα επιπλέον παρτίδες). Οπότε περιμένω να στρώσουν πάλι οι τιμές για να υπάρχει ελπίδα.

Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε: Σε μισώ. :)
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 26 Ιούλ 2015, 12:17

billbig έγραψε:Εδώ και ένα χρόνο έχει έρθει καιρός για αναβάθμιση αλλά περίμενα συσκευή που να μου κάνει και σε specs και σε τιμή. Βρέθηκε λοιπόν το Lumia 640 που μου είναι γάντι σε όλα, αλλά με τα capital controls κ.λπ. η τιμή έχει πάει στο θεό (μάλλον επειδή δεν μπορούν να εισάγουν ακόμα επιπλέον παρτίδες). Οπότε περιμένω να στρώσουν πάλι οι τιμές για να υπάρχει ελπίδα.

Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε: Σε μισώ. :)

http://goo.gl/MOEI4X

Εσυ που ησουν???

:D
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό billbig » 26 Ιούλ 2015, 23:21

Ε δεν είχα να πάρω 12 iPhone 6 οπότε δεν άξιζε τον κόπο.
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 28 Ιούλ 2015, 12:51

billbig έγραψε:Ε δεν είχα να πάρω 12 iPhone 6 οπότε δεν άξιζε τον κόπο.

Xαχαχαχαχα
Κριμα... Τωρα περιμενε
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 30 Αύγ 2015, 21:58

Εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμιση για windows 10? είμαι Insider, τα ειχα "περασει" στο ΝΟΚΙΑ 830 αντιμετωπιζα καποια προβληματα με αρκετες εφαρμογες και παιχνίδια, το "γυρισα" παλι στο 8.1 και ακομα "ειδοποιηση" για "κανονικη" αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει (τσεκαρα πριν δευτερόλεπτα και είμαι up to date ακομα...)
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 15 Σεπ 2015, 14:34

Viper71 έγραψε:Εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμιση για windows 10? είμαι Insider, τα ειχα "περασει" στο ΝΟΚΙΑ 830 αντιμετωπιζα καποια προβληματα με αρκετες εφαρμογες και παιχνίδια, το "γυρισα" παλι στο 8.1 και ακομα "ειδοποιηση" για "κανονικη" αναβαθμιση δεν μου εχει ερθει (τσεκαρα πριν δευτερόλεπτα και είμαι up to date ακομα...)

Η αναβαθμιση για κινητα δεν εχει βγει ακομη, οποτε μην ανησυχεις. Μεχρι τελη του 2015 λενε, ισως μαθουμε κατι παραπανω στο event της microsoft που ερχεται.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό billbig » 15 Σεπ 2015, 16:36

Όπως επίσης δεν έχει βγει και για όλα τα tablets. Αλλά ναι, λογικά στο event Οκτωβρίου θα μάθουμε.
Άβαταρ μέλους
billbig

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB