"Παίζω σε Κονσόλα για τα... exclusives." Χμμ...

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 28 Ιούλ 2015, 18:01

Roronoa έγραψε:
vonzuchter έγραψε: Προς το παρον δε κινδυνευει το PC gaming με εξαφανιση. Προς το παρον.... Αλλα μοιραια καποια στιγμη θα εξαλειφθει.

Μην "χαίρεστε", γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση, και οι κονσόλες και τα PCs θα κινδυνεύσουν να εξαφανιστούν ελέω cloud gaming. Τα πάντα θα stream-άρονται σε όποια συσκευή θέλει ο καθένας. Smartphone, tablet, smartwatch, smart TV, laptop, ο,τιδήποτε που να έχει οθόνη, αποκωδικοποιητή h.264/265 και δυνατότητα σύνδεσης gamepad. Αν οι υποδομές internet είναι κακές, τα παιχνίδια θα έχουν lag, disconnect, hiccups, κλπ. Θλίβομαι όσο το σκέφτομαι, γιατί το local rendering για μένα είναι πάντα προτιμότερο από το server rendering. Υπάρχει το πρόβλημα ότι κάποιος σήμερα διστάζει να δώσει €400 για κονσόλα ή €1.000 για σοβαρό gaming PC (το παράδοξο είναι ότι ο ίδιος τύπος δεν έχει πρόβλημα να δώσει €800 για κινητό τηλέφωνο, αλλά τέσπα), έτσι μια υπηρεσία game streaming τον απαλλάσσει από την ανάγκη να αγοράσει hardware. Ελπίζω να παραμείνουν και οι κονσόλες και τα PCs μαζί με το cloud gaming, αλλά εντάξει, αυτές οι υπηρεσίες τύπου PS Now, Onlive κλπ θέλουν ακόμα χρόνια για να γίνουν mainstream. Κι όταν λέω mainstream, εννοώ dirty cheap. Όπως σήμερα στα κινητά που π.χ. με €5 παίρνεις πακέτο με 500 SMS ή 2 ώρες ομιλίας.
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Ιούλ 2015, 19:24

Mmo να θυμισω το ff a realm reborn ποσο εχει πουλησει σε ps systems και ποσο ωραια παιζει με τον μοχλο πλεον τα mmo υπαρχουν στις κονσολες και εχεου εξαιρετικο χειρισμο επισης εχω ξαναπει πηρα το bloodborne 40 και το πουλησα 40 και το dragon age 30 και το πουλησα 30 ποσο μου κοστισαν?
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Volga » 29 Ιούλ 2015, 06:20

Νομίζω οτι κανείς δεν θα εξαφανιστεί. Άν ψάξετε λίγο τις τεχνολογικές εξελίξεις θα καταλάβεται οτι το μέλλον είναι streaming content σε client τερματικά (είτε αυτά είναι κονσόλες είτε κινητά είτε υπολογιστές είτε... video projector είτε μια απλή τηλεόραση).

Δεν αργεί ο καιρός που θα ξεκινήσουν σε μαζική κλίμακα οι υπηρεσίες όπως το Playstation Now ή και κάποιες αντίστοιχες από Nintendo και Microsoft.

Η λογική λέει εσύ να έχεις οτι μηχάνημα θες. Το παιχνίδι θα κάνει streaming από τις φάρμες υπολογιστών της υπηρεσίες ΠΑΝΤΑ με Full γραφικά και την ανάλυση που μπορεί να προβάλει η συσκευή σου.

Το μονο που χρειάζεται είναι μια σύνδεση σταθερή των 12mbps. Κάτι που αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Μια σύνδρομή των 10,15 ευρώ το μήνα για να έχεις πάντα τα καλύτερα γραφικά και φυσικά η εταιρία θα έχει το ύψιστο optimisation αφού θα τρέχει σε ΑΠΟΛΥΤΑ συγκεκριμένο hardware.

Δεν αργεί... στο δρόμο είναι...
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 29 Ιούλ 2015, 09:52

οχι και τοσο ευχαριστο λοιπον το μελλον...... θα μας παρει καιρο να συνηθισουμε τετοιες κοσμογονικες αλλαγες. Ειδικα εμας τους 35 και πανω που μεγαλωσαμε με τα cartridges και τη πλαστικουρα
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 01 Αύγ 2015, 22:08

Καποια απο αυτα ισχύουν οπως το οτι πια λιγοτερος κοσμος ασχολειται με συλλεκτικες εκδοσεις ή πως πολλοι δεν παιζουν τα παιχνδια που αγοραζουν κτλ (βασικα αυτα που δεν παιζει ο κοσμος ειναι συνηθως τα κακα παιχνδια που πηρε πολυ φτηνα) αλλα αν πιασουμε τα adventure games ως το θεμα τοτε δεν νομιζω πως κανει κακο, βασικα καλο κανει η ψηφιακή εποχη για τα adventures. Μαλιστα πιστευω πως ακομα περισσότερος κοσμος ασχολειται λογο των φτηνων τιμων που δινει την ευκαιρια σε περισσότερους να τα δοκιμασουν.

Τοσα χρονια ακουγαμε πως τα adventure games εχουν πεθανει και τωρα που βγαινουν πολλα και εξαιρετικα adventures δεν μας αρεσει ουτε αυτο, τι να πει κανεις.
Φυσικα και βγαινουν κακα παιχνιδια αλλα δεν ειναι δυσκολο να βρεις πια ειναι τα καλα. Ναι οκ ειναι τα περισσοτερα Indie, δεν ειναι κακο αυτο.

Οσο για retro γραφικα που εχεις επισημανει, τα adventures της wadjet eye παρολο που ειναι full retro ειναι παιχνιδαρες. :P
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 03 Αύγ 2015, 10:11

Η κυκλοφορία πολλών παιχνιδιών, είτε κακών είτε εξαιρετικών, είναι καλό και για την βιομηχανία και για τους παίκτες. Ο ανταγωνισμός πάντα κάτι καλό κάνει. Αν μείνουμε στο έλεος των εκδοτών, θα υπάρξουν παιχνιδάρες που για κάποιον λόγο δεν θα κυκλοφορήσουν στα μέρη μας (ειδικά τα γιαπωνέζικα παιχνίδια). Ίσα-ίσα θεωρώ ότι η ψηφιακή εποχή είναι ευλογία.

Το μόνο "κακό" που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι, επειδή αγοράζουμε συχνά παιχνίδια σε τιμές ξεφτίλα και τα κατεβάζουμε στον HDD χωρίς να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να στοιβάξουμε κάπου τις συσκευασίες τους, απλώς τα καταναλώνουμε γρήγορα για να πάμε στο επόμενο που κατεβάσαμε. Δηλαδή παίζουμε τα παιχνίδια χωρίς να τα εκτιμάμε. Αλλά εντάξει, κάτι τέτοιο θα παθαίναμε ακόμα κι αν παίρναμε σβάρνα τα μαγαζιά και ψωνίζαμε τα παλιά μεταχειρισμένα παιχνίδια των €5 σαν τσίπηδες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό Altair » 09 Αύγ 2015, 04:48

Φυσικά και δε διάβασα όλα τα σχόλια,έχουμε και δουλειές.Απλά θα πω το εξής.
Roronoa αγόρι μου πάλι τα ίδια άρχισες;Δεν έχεις πια εμένα να σε κρατάω συμμαζεμένο και ξεφεύγεις;Τι είναι αυτά που γράφεις βρε; :P
Νέα κονσόλα δεν παίρνουμε για τα exclusives μόνο,αλλά και για τα multiplatform που δεν παίζει η προηγούμενη.Πχ πήρα PS4 να μπορώ να παίξω AC Unity & Syndicate που δεν παίζουν στο PS3.Δεν το πήρα μόνο για τα exclusives.Θα μου πεις,γιατί δεν πήρες τότε πισί;Γιατί,να μωρέ,πως να το κάνουμε,να...ξέρεις...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Απλά πράγματα. ;)
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 09 Αύγ 2015, 10:45

Έκατσα και διάβασα όλα τα ποστ, χαίρομαι που η συζήτηση έχει προχωρήσει αρκετά. Επίσης μπράβο στον Roronoa ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε αυτό το νήμα. Είναι πολύ καλό να εκφράζεστε όποτε το θεωρείται αναγκαίο είτε εδώ στο φόρουμ, είτε μέσω blog.

Επί του θέματος, έχω περάσει από όλες τις πλατφόρμες πριν καταλήξω στο Xbox (μέχρι τώρα δηλαδή, ποτέ δεν ξέρεις αν ξαναυπάρξει κάποια αλλαγή), με το PC να δίνει πολλές επιλογές και να έχει πολλά exclusives που παραμένουν "άσημα", αλλά δεν είναι για εμένα. Ακόμη, η ευκολία του plug n play είναι μεγάλη υπόθεση και με σίγουρα με έχει βολέψει.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 09 Αύγ 2015, 21:48

Altair έγραψε:Φυσικά και δε διάβασα όλα τα σχόλια,έχουμε και δουλειές.Απλά θα πω το εξής.
Roronoa αγόρι μου πάλι τα ίδια άρχισες;Δεν έχεις πια εμένα να σε κρατάω συμμαζεμένο και ξεφεύγεις;Τι είναι αυτά που γράφεις βρε; :P
Νέα κονσόλα δεν παίρνουμε για τα exclusives μόνο,αλλά και για τα multiplatform που δεν παίζει η προηγούμενη.Πχ πήρα PS4 να μπορώ να παίξω AC Unity & Syndicate που δεν παίζουν στο PS3.Δεν το πήρα μόνο για τα exclusives.Θα μου πεις,γιατί δεν πήρες τότε πισί;Γιατί,να μωρέ,πως να το κάνουμε,να...ξέρεις...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Απλά πράγματα. ;)

Ναι αλλα δεν πηρες laptop? :P Κατα βαθος εισαι pc master race, το υποσυνείδητο σου προσπαθει να σε οδηγησει, για ποσο ακομα θα αντιστεκεσαι? :mrgreen:
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB