League of Legends

“I AM socializing, artard!”

League of Legends

Δημοσίευσηαπό Tobajaras » 03 Σεπ 2011, 13:07

Όλοι το έχετε ακουστά, όλοι ξέρετε περί τίνος πρόκειται, οπότε εδώ είναι το dedicated θέμα του σύγχρονου Counter Strike. Αναλύσεις, συμβουλές, online ραντεβουδάκια, ακατάσχετο grieving γκρίνια και μιζέρια και καθημερινός σχολιασμός. Πρώτη ερώτηση, έτσι για να κυλήσει η κουβέντα...

Ποιούς champions προτιμάτε?

Όποιον και να προτιμάτε, αν είστε νέοι ή/και ψάχνετε συμβουλές, ορίστε δύο ωραία site με builds. Θα δείτε πολλά σκουπίδια ή builds που δε σας ταιριάζουν, αλλά η μία ιδέα που θα πάρετε πολύ πιθανό να σας αλλάξει το παιχνίδι. Μην αντιγράφετε αυτούσιους οδηγούς μα προσαρμόστε τους στο παιχνίδι σας.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse

http://www.solomid.net/guides.php
Εveryone's a critic
Άβαταρ μέλους
Tobajaras

Δημοσιευσεις : 259

Δημοσίευσηαπό OxidE » 03 Σεπ 2011, 14:02

Άλλο ενα site που προτειμώ είναι το http://leaguecraft.com/
Ο champ που ξεκίνησα να παίζω ηταν ο fiddlesticks και παραμένει ο αγαπημένος μου και απο τα 3000 games που έχω κάνει σίγουρα τα μισά είναι με αυτόν.Απο τους υπόλοιπους μου αρέσουν σχεδόν όλοι.
Software its like sex,its better when its free!
My personal blog: http://oxidesmansion.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
OxidE

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Whitey » 04 Σεπ 2011, 17:06

Εγώ έναν σταθερό champion δεν μπορώ να βρω. =/
Πρώτη φορά έπαιξα με Warwick ενώ για μερικές βδομάδες έπαιζα μόνο με Nunu. Αγαπημένοι είναι ο Xin Zhao, Master Yi, Annie, Anivia, Ryze.

Χθες αγόρασα και Nocturne αλλά δεν μπορώ να τον συνηθίσω..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό stefanos212 » 25 Νοέμ 2011, 14:10

Εμενα αγαπημενος μου ειναι o Wukong και ο Talon
Άβαταρ μέλους
stefanos212

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Lacruise » 13 Δεκ 2011, 12:00

Παίδες έχω ένα φίλο που παίζει τον τελευταίο καιρό (2 χρόνια) μόνο αυτό, θέλω τώρα στις γιορτές να του κάνω ένα δώρο σχετικό με αυτό και σκεφτόμουν να του αγοράσω το παιχνίδι. Βλέπω στα φόρουμ όμως γνώμες οτι καλύτερα να τα πάρεις σε πόντους αυτά τα λεφτά, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει τι παίζει με αυτό και αν γίνεται εγώ να πάρω πόντους για λογαριασμό του?

Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Lacruise

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Lord Panos » 12 Μαρ 2012, 22:47

Εγω παιζω κυριως tank οπως Shen, Malphite και Rammus. Επισης παιρνω Pantheon, Nocturne και Karthus.

Και για να απαντησω στον τυπο πανω μου: Το παιχνιδι το ειχε αγορασει ο αδερφος μου 15 ευρω και ειχε μεσα μπολικους παιχτες καθως και ποντους αξιας 10 ευρω οποτε ειναι προτιμοτερο να αγορασεις το παιχνιδι (εκτος κι αν ο φιλος σου εχει ηδη τους παιχτες που δινει). Μπορεις επισης να του δωσεις ποντους μεσω paysafe (αγορασε εσυ την καρτα και στειλτου τον κωδικο).
Άβαταρ μέλους
Lord Panos

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 09 Μάιος 2012, 22:16

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Νοέμ 2012, 20:43

League of Legends - Zed Champion Spotlight trailer
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

LoL cHAmP

Δημοσίευσηαπό Boson » 16 Νοέμ 2012, 14:39

Volibear ο απόλυτος ΑΡΚΟΥΔΟΣ που δίνει φάπα και tankarei πολλή καλά...
Εικόνα
Εικόνα
Boson

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Δεκ 2012, 11:54

Ο τίτλος της Riot Games άγγιξε το νούμερο των 70 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών και κάθε μήνα παίζουν τουλάχιστον 32 εκατομμύρια από αυτούς. Ο Barry Livingston από την Big Data group ανέφερε μερικά εντυπωσιακά στοιχεία σχετικά με τη συλλογή των στατιστικών των παικτών του League of Legends. Συγκεκριμένα, κάθε 24ωρο παίζουν τουλάχιστον 12 εκατομμύρια παίκτες και το data αυτών των παικτών χωρίζεται σε: player data, game data και session data. Αυτό μεταφράζεται σε 500 GB structured data, με τα logs να φτάνουν ημερησίως τα 4 TeraBytes!

Εικόνα

Η Riot Games έχει πλέον δεκάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο, οι οποίοι ασχολούνται μόνο με τη συλλογή και επεξεργασία αυτών των στατιστικών. Πρόκειται πλέον για σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του LoL, καθώς, όπως εξηγεί ο Barry, μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξέρουν λεπτομέρειες, όπως ποιος champion έχει το πιο υψηλό ποσοστό νίκης ή ποιο skin είναι πιο δημοφιλές και σε ποιο γεωγραφικό σημείο του κόσμου. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, δεν είναι το μέγεθος των logs, αλλά το ότι η Riot Games προσλαμβάνει μόνο εργαζόμενους που παίζουν video games, καθώς, όπως αναφέρει ο Barry, η Riot τα θεωρεί «βασικό μέρος της κουλτούρας» της. Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία δίνει ένα ειδικό επίδομα στους εργαζόμενούς της, το οποίο προορίζεται για αγορά νέων video games και μάλιστα τους αφήνει να τα παίζουν κατά τις ώρες εργασίας!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Επόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB