Τις τελευταίες εβδομάδες λιώνω στο tablet το πραγματικά υπέροχο Sky Force.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWnGY3cX8BI
παρεπιπτόντως... εχει πετύχει κανεις κάποιο αντίστοιχης ποιότητας air shooter στο PC?
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 20:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αυτες τις μερες παιζω το AC Revelations αρκετα και κοντευω στο sequence 6,το αργησα αρκετα αλλα καλιο αργα παρα ποτε.Ειδικα οι αποστολες με τον Altair ειναι πολυ καλες!
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Βγήκε αισίως και το δεύτερο boss του bloodborne..Και αυτό με την πρωτη όπως και το πρώτο boss αν και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι παντα έτσι!!Το παω πολυ χαλαρα μεχρι τωρα γτ δεν εχω και παααρα πολυ χρονο αλλα καθε φορα που το βαζω με αποροφαει..Το παιχνιδι με εχει κερδισει κ μιλαει καποιος ο οποιος δεν ειχε καμια επαφη με souls τιτλο εκτος απο ενα μισαωρο παιξιμο στο demons αν δεν κανω λαθος, το οποιο ειχε καταληξει σε rage quit και delete!!χαχαχα Eπίσης τελείωσα και το story του sleeping dogs το οποίο για 12€ ηταν τιμιοτατο..δυστυχώς όμως δεν με τραβάει για να συνεχίσω να κάνω πραγματα μετα το τέλος της ιστοριας..Μπορεί βέβαια να φταίει και το οτι έπαιζα μέχρι πρόσφατα gta v.
-
niqos - Δημοσιευσεις : 4
Re: Now Playing
Πήρα το Lost Odyssey αυτές τις μέρες και κρατιέμαι με το ζόρι για να μην το αρχίσω. Έχω ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα. Θα τελειώσω πρώτα το Tomb Raider και βλέπουμε.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Τελος το υπεροχο AC Revelations,πανω απο 20 ωρες περασα κανοντας και τις δευτερευουσες αποστολες.Πολυ καλο παιχνιδι το συνιστω ανεπιφυλακτα,απο τα τελευταια-ισως το τελευταιο- παιχνιδι της σειρας που κρατησε τον μυστικισμο στην σειρα και το μεγαλο ενδιαφερον που ειχαν ολοι οι χαρακτηρες
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες