Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 24 Φεβ 2015, 08:22

Τελος τα God of war 1 και παω στο god of war 2.
Αν και με περιμενουν πιο προσφατα παιχνιδια που δεν εχω παιξει,θελω να ξαναπαιξω τα παλια. :)
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Φεβ 2015, 14:59

Assassins Creed Revelations στο PC,εχω φτασει το παιχνιδι στη μεση σχεδον,οι αποστολες με τον Altair εχουν το περισσοτερο ενδιαφερον στο παιχνιδι,που γενικα το βρισκω λιγο κατωτερο του Brotherhood και του 2
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Maxus » 24 Φεβ 2015, 15:19

Παιχνιδαρα ως τωρα το Witcher 2(καπου στο act2) και πολυ καλυτερο απτο πρωτο(που λατρεψα).
Το μονο που με ενοχλει,μου δινει στα νευρα ειναι οι χάρτες και τα quest marks!Πραγματικά δεν παλευωνται!Αλλες φορές δεν εμφανιζεται το quest mark(σχεδον ποτε),αλλες παλι μαυριζει ο χαρτης και δεν βλεπω τπτ.Αποτελεσμα να μπαινω πχ σε ποσα δωματια στην πολη για να βρω το σωστο...
Ελπιζω να το προσεξουν στο 3 γιατι αν ειναι τοσο μεγαλο οσο λενε θα χαθουμε κυριολεκτικα...
Ολα αυτα στο 360.Στο pc δεν ξερω μπορει να εχουν βγαλει καποιο patch..
Άβαταρ μέλους
Maxus

Δημοσιευσεις : 71

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Φεβ 2015, 15:52

raysod έγραψε:Στο πρόσφατο ταξίδι μου στην συμπρωτεύουσα ολοκλήρωσα στο βητάκι το Duke Nukem 3d σε επίπεδο δυσκολίας Damn I'm Good βεβαίως βεβαίως… (επιτέλους λίγο hardcore gaming – έχασα εκατοντάδες φορές)

Τώρα έχω αρχίσει το The Last of Us στο PS4 και είμαι μεταξύ Rogue Legacy, The Swapper και Isaac Rebirth στο βητάκι για sort gaming sessions... :D

Respect raysod για τον "Δουκα".Rogue Legacy(Ποτε εφτασα 200level δεν μπορω να καταλαβω!) και Isaac Rebirth ειναι "παιχνιδακια" που χανεις την επαφη με την ωρα!Το The Swapper απιστευτο παιχνιδι και ξενερωσα που το τερματισα.
Στο θεμα μας:
Στο "βητακι" τελειωσα το Final Horizon.Ωραιο παιχνιδι στρατηγικης με αρκετες ωρες για να ασχοληθεις.
Συνεχιζω με Rogue Legacy και Fat Princess - Piece of Cake.
Στο PS3 συνεχιζω εναλλαξ το Grand Theft Auto IV και YAKUZA 4.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 24 Φεβ 2015, 17:30

greenkiller.13 έγραψε:Assassins Creed Revelations στο PC,εχω φτασει το παιχνιδι στη μεση σχεδον,οι αποστολες με τον Altair εχουν το περισσοτερο ενδιαφερον στο παιχνιδι,που γενικα το βρισκω λιγο κατωτερο του Brotherhood και του 2

Πολυ ωραιο παιχνιδι.Ομως και εγω το θεωρω κατωτερο των πρωτων 3.

Κανε τις αποστολες με τις βομβες.Εχουν πολυ γελιο!! :D
Για να κανεις 100% sync ωστοσο θα πρεπει να βγαλεις το update,διοτι μια αποστολη δεν ολοκληρωνεται με το update(αν θυμαμαι καλα εχει σχεση με τις βομβες).
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 24 Φεβ 2015, 19:02

Οδεύω προς το τέλος του Shadow Of Mordor και αργότερα θα πιάσω τα DLCs που είχε η Legion Edition.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Φεβ 2015, 19:29

Scott_Pilgrim έγραψε:Οδεύω προς το τέλος του Shadow Of Mordor και αργότερα θα πιάσω τα DLCs που είχε η Legion Edition.

Εχει και ευκολη πλατινα George οποτε ορμα.

Εγω ασχολουμαι με το Watch Dogs στο One. Θελω λιγο ακομα χρονο να συνηθισω τον χειρισμο αλλα δεν θα μου παρει και πολυ.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Bloodius » 25 Φεβ 2015, 12:32

Μολις ηρθε ο courier με το
Εικόνα
αλλαξα εσωρουχα και ξεκιναω :D
Omnia Mors Aequat
Άβαταρ μέλους
Bloodius

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 25 Φεβ 2015, 13:56

Resident evil Revelatios 2 !!! Μεχρι στιγμης πολυ καλο !!!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 25 Φεβ 2015, 14:22

mariodm22 έγραψε:Resident evil Revelatios 2 !!! Μεχρι στιγμης πολυ καλο !!!!

Πότε πρόλαβες βρε; :P Περιμένω εντυπώσεις, δυσκολία, διάρκεια κτλ!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB