Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Volga » 05 Απρ 2015, 00:28

Τις τελευταίες εβδομάδες λιώνω στο tablet το πραγματικά υπέροχο Sky Force.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWnGY3cX8BI

παρεπιπτόντως... εχει πετύχει κανεις κάποιο αντίστοιχης ποιότητας air shooter στο PC?
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Απρ 2015, 00:19

Τιτλοι τελους για το επικοτατο Demon's Souls!Sorry που ποσταρω ξανα,αλλα αυτο που εγινε σημερα πρεπει να το γραψω για να το πιστεψω μια και καλη!
Μετα κοπων και κ@λοφαρδιας εφτασα επιτελους στον Old King Allant.Και μετα απο απειρους θανατους,ξαναδοκιμαζω και "ερχονται" 2 παιχτες στον "κοσμο" μου.Ευτυχως πριν χασουν και οι 2(Να ειναι καλα)ειχαμε ηδη μειωσει αρκετα την ζωη του,και με μαγικα απο μακρια τον "εφαγα" επιτελους!Δεν παιζει ουτε στα 40 μου να τον νικουσα αυτον!Οσο για το τελος απλα καταπληκτικο.Οχι τοσο για το βιντεακι που δειχνει,αλλα οτι καταλαβαινεις οτι το τερματισες επιτελους!

Στο "βητακι" λιωνω με OlliOlli2: Welcome to Olliwood και Dynasty Warriors Next.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Sensei » 07 Απρ 2015, 13:51

Μόλις τελείωσα με το main story του FarCry 3 στο PC και συνεχίζω με FM 2015 :)
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Απρ 2015, 17:01

Αυτες τις μερες παιζω το AC Revelations αρκετα και κοντευω στο sequence 6,το αργησα αρκετα αλλα καλιο αργα παρα ποτε.Ειδικα οι αποστολες με τον Altair ειναι πολυ καλες!
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό niqos » 08 Απρ 2015, 17:11

Βγήκε αισίως και το δεύτερο boss του bloodborne..Και αυτό με την πρωτη όπως και το πρώτο boss αν και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι παντα έτσι!!Το παω πολυ χαλαρα μεχρι τωρα γτ δεν εχω και παααρα πολυ χρονο αλλα καθε φορα που το βαζω με αποροφαει..Το παιχνιδι με εχει κερδισει κ μιλαει καποιος ο οποιος δεν ειχε καμια επαφη με souls τιτλο εκτος απο ενα μισαωρο παιξιμο στο demons αν δεν κανω λαθος, το οποιο ειχε καταληξει σε rage quit και delete!!χαχαχα Eπίσης τελείωσα και το story του sleeping dogs το οποίο για 12€ ηταν τιμιοτατο..δυστυχώς όμως δεν με τραβάει για να συνεχίσω να κάνω πραγματα μετα το τέλος της ιστοριας..Μπορεί βέβαια να φταίει και το οτι έπαιζα μέχρι πρόσφατα gta v.
Άβαταρ μέλους
niqos

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό winters » 11 Απρ 2015, 12:34

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
winters

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό lak100 » 12 Απρ 2015, 19:25

αρχησα χθες στο ps vita το Akiba Strip μου φαινεται πολυ καφρικο αφου στοχος ειναι να δερνεις του κακους και να τους ξεντυνεις ηθελα κατι αναλαφρο για τον καφε στην βεραντα
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό litanies » 13 Απρ 2015, 00:00

Προσπαθώ να τελειώσω το Dragon Age: Inquisition και λέω να αρχίσω το Resident Evil Revelations 2
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 13 Απρ 2015, 11:48

Πήρα το Lost Odyssey αυτές τις μέρες και κρατιέμαι με το ζόρι για να μην το αρχίσω. Έχω ήδη πολλά ανοιχτά μέτωπα. Θα τελειώσω πρώτα το Tomb Raider και βλέπουμε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Απρ 2015, 15:57

Τελος το υπεροχο AC Revelations,πανω απο 20 ωρες περασα κανοντας και τις δευτερευουσες αποστολες.Πολυ καλο παιχνιδι το συνιστω ανεπιφυλακτα,απο τα τελευταια-ισως το τελευταιο- παιχνιδι της σειρας που κρατησε τον μυστικισμο στην σειρα και το μεγαλο ενδιαφερον που ειχαν ολοι οι χαρακτηρες
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB