News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό gamer » 24 Οκτ 2014, 06:03

Ρε παιδες ποτε τελειωσε το "October Crash Sale"?
Πριν 3 μερες ειδα ενα παιχνιδι (του PSP ήταν, και περιμενα να πεσει η τιμη του) και χτες που εβαλα λεφτα...ξαφνικα παραλιγο να το αγορασω στην κανονικη του τιμη..Ποτε τεελειωσε? Θα ξαναβγουν ποτε? Τι παιζει? Καθε ποτε τελειωνουν τα sale?
Τελευταία επεξεργασία από gamer και 24 Οκτ 2014, 06:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό gamer » 24 Οκτ 2014, 06:08

Kefka09 έγραψε:Πάαααααααλι ports...

Εδω που φτασαμε @Kefk09 ακομα και ports να βγαλουνε ειναι ΘΑΥΜΑ :lol: ...Το συγκεκριμενο με το PoP λιγο χλωμο το κοβω..Μακαρι, τι να πω..Αντε και αν ερθει να ακολουθησουν κι αλλα! ;)

Πως θα σας φαινοταν, το Assassin's Creed Chronicles:China (το 2Δ, side-scroller που ειναι στο season pass του AC:UNITY) να ερχοταν στο Vita?
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Οκτ 2014, 09:45

gamer έγραψε:Ρε παιδες ποτε τελειωσε το "October Crash Sale"?
Πριν 3 μερες ειδα ενα παιχνιδι (του PSP ήταν, και περιμενα να πεσει η τιμη του) και χτες που εβαλα λεφτα...ξαφνικα παραλιγο να το αγορασω στην κανονικη του τιμη..Ποτε τεελειωσε? Θα ξαναβγουν ποτε? Τι παιζει? Καθε ποτε τελειωνουν τα sale?

gamer το τωρινο sale(Deadly Discounts) τελειωνει στις 6/11.Την τεταρτη 29/10 τελειωνει το sale που εχουν στα Battlefield.Δυστυχως για το "βιτακι" μονο Toukiden,Silent Hill Book of Memories και Waking Dead Season 1 αξιζουν λογο τιμης.Στο PS3 εχουν μερικα πολυ καλα παιχνιδια σε σχεδον λιωμα τιμες.
Στο θεμα μας:
The Unfinished Swan Arrives on The PS Vita on October 28th. http://www.vitaboys.net/2014/10/the-unfinished-swan-arrives-on-ps-vita.html
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 28 Οκτ 2014, 03:02

raysod έγραψε:Ένας κολλητός φίλος μου έδωσε δανεικό το NFS Most Wanted για το βητάκι και ομολογώ – αν και δεν είμαι φαν των racing games – ότι κανένα δίωρο που ασχολήθηκα μαζί του το παιχνίδι είναι αρκετά καλό και έχει πλάκα (είναι arcade racing)…

Ειδικά το multiplayer του έχει μεγάλο χαβαλέ!

Και γενικά το racing (το NFS είναι το πρώτο που δοκίμασα για το βήτα) πάει αρκετά σε μια portable συσκευή διότι παίζεις 10 λεπτάκια και κάνεις suspend…

Αν το βρω σε κανένα sale (νομίζω πρόσφατα το είχαν βγάλει) θα το αγοράσω…

Υπάρχει κανένα άλλο racing παιχνίδι για το βήτα που σας έκανε εντύπωση;

raysod κοιταξε για Sonic & All-Stars Racing Transformed.Ωραιο,χορταστικο και με λαο στο online
WRC 4.Ωραια γραφικα αλλα το online λογο WRC δεν εχει τοσο δραση.Το WRC 3 δεν ξερω αν ειναι χειροτερο.
Motorstorm RC.Λογω χαμηλης τιμης αξιζει,αλλα σε μερικες πιστες ο χειρισμος του μου εβγαλε την παναγια.
Wipeout εγγυηση!Ακομα εχει λαο στο online.
Μακρια απο Modnation Roadtrip,Ridge Racer και MotoGP13/14.Αδιαφορα τελειως.Το μονο που σε τραβανε ειναι τα τροπαια.(Προσωπικη εμπειρια και αποψη ολα τα παραπανω)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 28 Οκτ 2014, 08:17

Το WRC3 δεν αξιζει η αγορα του καθως ειναι "μισο" σε σχεση με την αντιστοιχη εκδοση για το PS3, δεν εχει ολες τις κατηγοριες αυτοκινητων και δεν εχει ολες τις χωρες οπου διεξαγονται ραλλυ (προστεθηκαν μετα με update).

To WRC 4 ειναι πιο ολοκληρωμενο σε σχεση με το 3 αλλα και παλι μονο εαν το βρειτε σε προσφορα (πχ εγω το αγορασα 12Ε -εαν δεν κανω λαθος- σε προσφορα μεσα απο το store).

Εαν σου αρεσει η φορμουλα 1 κοιτα και το F1 "παρεξηγημενο" παιχνιδι στα reviews, ομως (προσωπικα παντα) μου αρεσε.

To Sonic & All-Stars Racing Transform ειναι πολυ καλο, βεβαια αλλο ειδος το Sonic αλλο ειδος το WRC.

Απο εκει και περα ΣΥΜΦΩΝΩ με ολα οσα γραφει ο evergrey.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Οκτ 2014, 17:42

Το έχει στο social tab των apps
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό evergrey » 28 Οκτ 2014, 18:35

Racing=Ραλακι Tanno.Το Muramasa σπερνει αλλα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!

Freedom Wars arrives on PS Vita this Friday. http://blog.eu.playstation.com/2014/10/28/freedom-wars-arrives-ps-vita-friday-check-launch-trailer/

God Eater 2: Rage Burst TV Commercial. http://www.dualshockers.com/2014/10/26/god-eater-2-rage-burst-tv-commercial-gives-a-glimpse-on-the-sleek-ps4-and-ps-vita-release/
Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB