News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Coming Up Soon...

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 16 Ιαν 2014, 20:17

The 30 Big Vita Games of 2014
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Φεβ 2014, 01:31

Sly Trilogy and God of War Collection!Μεχρι να ερθουν παιχνιδια στο Vita βολευομαστε και με αυτα! http://blog.eu.playstation.com/2014/02/ ... o-ps-vita/
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 11 Φεβ 2014, 01:42

Πόσες φορές θα τα κυκλοφορήσει πια;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 11 Φεβ 2014, 11:55

Φήμες λένε πως θα βγει και για το PS4 στο μέλλον. :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 11 Φεβ 2014, 13:37

Φημες; Μην σου πω οτι τα εχει ετοιμασει απο τωρα και απλα περιμενει την καταλληλη στιγμη. Παλι καλα που δεν το εχουν κανει με το crash bandicoot μεχρι τωρα γιατι θα τα σιχαινομασταν
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 11 Φεβ 2014, 13:56

evergrey έγραψε:Sly Trilogy and God of War Collection!Μεχρι να ερθουν παιχνιδια στο Vita βολευομαστε και με αυτα! http://blog.eu.playstation.com/2014/02/ ... o-ps-vita/

Δυο χρόνια τώρα αυτά περιμένω να δω και εγώ αλλά ακόμα... :cry:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Sword Art Online: Hollow Fragment

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 12 Φεβ 2014, 22:44

Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Φεβ 2014, 23:27

Havok-Alex έγραψε:Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.

Havok-Alex εισαι θεος!Με εφτιαξες απιστευτα με το νεο που ποσταρες!Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου Anime ειναι το Sword Art Online.Μακαρι να ερθει και προς τα μερη μας!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 13 Φεβ 2014, 01:53

Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα το συγκεκριμένο. Δεν παίζει να έρθει εκτός Ιαπωνίας όπως και το προηγούμενο του PSP αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Επίσης τις προάλλες οι NB αποκάλυψε ότι θα μπορούμε να αλλάξουμε τελείως τον ρουχισμό και το class του Kirito επειδή πολλοί φανς δεν τον ήθελαν για πρωταγωνιστή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 13 Φεβ 2014, 04:56

evergrey έγραψε:
Havok-Alex έγραψε:Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.

Havok-Alex εισαι θεος!Με εφτιαξες απιστευτα με το νεο που ποσταρες!Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου Anime ειναι το Sword Art Online.Μακαρι να ερθει και προς τα μερη μας!

Χθες ήταν μέρα αφιερωμένη στο Sword Art Online ετοιμάζοντας και την παρουσίαση του Anime, προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την δεύτερη σεζόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος που το Forum μας γίνεται σοφότερο μέρα με τη μέρα και πολυποίκιλο! H σειρά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για μένα!!
Εικόνα
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB