The 30 Big Vita Games of 2014
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 01:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation Vita
Sly Trilogy and God of War Collection!Μεχρι να ερθουν παιχνιδια στο Vita βολευομαστε και με αυτα! http://blog.eu.playstation.com/2014/02/ ... o-ps-vita/
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Sly Trilogy and God of War Collection!Μεχρι να ερθουν παιχνιδια στο Vita βολευομαστε και με αυτα! http://blog.eu.playstation.com/2014/02/ ... o-ps-vita/
Δυο χρόνια τώρα αυτά περιμένω να δω και εγώ αλλά ακόμα...

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Sword Art Online: Hollow Fragment
Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Havok-Alex έγραψε:Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.
Havok-Alex εισαι θεος!Με εφτιαξες απιστευτα με το νεο που ποσταρες!Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου Anime ειναι το Sword Art Online.Μακαρι να ερθει και προς τα μερη μας!
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα το συγκεκριμένο. Δεν παίζει να έρθει εκτός Ιαπωνίας όπως και το προηγούμενο του PSP αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Επίσης τις προάλλες οι NB αποκάλυψε ότι θα μπορούμε να αλλάξουμε τελείως τον ρουχισμό και το class του Kirito επειδή πολλοί φανς δεν τον ήθελαν για πρωταγωνιστή.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
evergrey έγραψε:Havok-Alex έγραψε:Το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 24 Απριλίου του 2014. Καλοδεχούμενο.
Havok-Alex εισαι θεος!Με εφτιαξες απιστευτα με το νεο που ποσταρες!Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου Anime ειναι το Sword Art Online.Μακαρι να ερθει και προς τα μερη μας!
Χθες ήταν μέρα αφιερωμένη στο Sword Art Online ετοιμάζοντας και την παρουσίαση του Anime, προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την δεύτερη σεζόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος που το Forum μας γίνεται σοφότερο μέρα με τη μέρα και πολυποίκιλο! H σειρά ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για μένα!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες