- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 08:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Το πρώτο σας videogame
Το πρωτο μου παιχνιδι παιζει να ταν και ΤΕΤΡΙΣ με εκεινη την απιστευτη μουσικη που σε πορωνει και που (καποιοι τυπαδες στο ΕσυΣωληνα εχουν βγαλει κατι φοβερα ρεμιξ https://www.youtube.com/watch?v=fXjywYgPHd4 ) ναι....τελος παντων...και πρεπει να το χα παρει απο μια λαικη που πουλαγαν χαλια...χαλασε βεβαια
-
KoKaGoOGoKLMer - Δημοσιευσεις : 76
Αν θυμαμαι καλα,στο PS1 πρεπει να ηταν το Crush μαζι με το Hercules(ακομα θυμαμαι το ποσο μου αρεσε) για PS2 το Tekken 5 που βγηκε το 2005 νομιζω και για PC το Pes 05 που μεχρι και σημερα παραμενει ενα απο τα καλυτερα pro που εχουν βγει.Για το PS3 ηταν το Pes 09,ενα επισης αγαπημενο παιχνιδι
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Λοιπόν κονσόλα Atari και το πρώτο game ένα αεροπλανάκι που πήγαινε πάνω κάτω και προσπαθούσες να αποφύγεις κάτι κολώνες ρεύματος.... next....
- Eternity Gamer
- Δημοσιευσεις : 30
Solidarity έγραψε:Oh Mummy στον Amstrad 464 σε κασσεττα!
για μενα bomb jack στον Amstrad 6128
βεβαια δε μετραμε τα game and watch τα παλια φορητα της νιντεντο (σνουπι , ποπαυ κτλπ)
Τελευταία επεξεργασία από vonzuchter και 10 Μαρ 2016, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
master system
Epeidi i prwti mou consola itan to master system (den symperilamvanw to atari prin apo auto) den tha ksexasw pws eniwsa otan eida to sima tis sega kai ton sonic pou eixe mesa i consola....apisteyto game kai liwsimo me tin parea gia na paroume ola ta diamantia.
-
pakos - Δημοσιευσεις : 76
Στο PS1 το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που αγόρασα ήταν το Dino Crisis.
Για εμένα ήταν ένας πολύ καλός τίτλος.
Παιχνίδια είχα παίξει και πριν σε PC αλλά δεν με εντυπωσίασαν τόσο.
Βέβαια ίσως να αδικήσω τίτλους σαν το Indiana Jones and the Fate of Atlantis και Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge.
Παλιές καλές εποχές!!!!
Για εμένα ήταν ένας πολύ καλός τίτλος.
Παιχνίδια είχα παίξει και πριν σε PC αλλά δεν με εντυπωσίασαν τόσο.
Βέβαια ίσως να αδικήσω τίτλους σαν το Indiana Jones and the Fate of Atlantis και Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge.
Παλιές καλές εποχές!!!!
- GamingFun
- Δημοσιευσεις : 29
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες