Hearthstone: Heroes of Warcraft

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 19 Απρ 2015, 09:18

Ρε παιδιά μια απορία. Μια κάρτα σε gold μορφή σαν αυτές που παίρνουμε όταν γίνεται level up ο mage ας πούμε. Ποια είναι η διαφορά σε σχέση με την απλή; εφόσον κάνουν την ίδια δουλειά. π.χ έχω σε gold μια κάρτα που κάνει deal 1 damage to all enemies. Σε απλή μορφή και σε gold. Ποια είναι η διαφορά;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 19 Απρ 2015, 10:52

teopanta1 έγραψε:Ρε παιδιά μια απορία. Μια κάρτα σε gold μορφή σαν αυτές που παίρνουμε όταν γίνεται level up ο mage ας πούμε. Ποια είναι η διαφορά σε σχέση με την απλή; εφόσον κάνουν την ίδια δουλειά. π.χ έχω σε gold μια κάρτα που κάνει deal 1 damage to all enemies. Σε απλή μορφή και σε gold. Ποια είναι η διαφορά;

Η μια ειναι χρυση, η αλλη οχι :P

Ειναι σαν τις γυαλιστερες "foil" που εχουν ας πουμε τα παιχνιδια με τις χαρτινες καρτες σαν το magic και το yugioh, καθαρα για θεμα μοστρας και μονο. Στο magic οι foil ειναι ποιο σπανιες οποτε εχουν μεγαλυτερη αξια για τους συλλεκτες, στο yugioh νομιζω οι super rare και πανω ηταν foil ωστε να ξεχωριζουν απο τις ιδιες καρτες που αν ηταν σε επανεκδοση σε starter pack δεν ηταν foil και αρα μικροτερης αξιας (και να φαινονται πιο cool!).

Στο hearthstone ειναι κατι σαν dust sink κυριως για οσους εχουν πολυ dust η πολυ απλα ωστε να αγοραζει ο κοσμος περισσοτερα packs και να καιει τις καρτες για dust και να φτιαχνει gold cards.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 19 Απρ 2015, 11:10

Α οκ κατάλαβα
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 25 Απρ 2015, 14:49

Λοιπον δοκιμασα το εξης deck:

http://www.hearthpwn.com/decks/234062-updated-anti-aggro-tempo-mage-78-9-win-rate

και μπορω να πω οτι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος μιας και κερδισα 2 face hunter και 1 zoolock στα καπακια. Πιστευω αποτελει μια ακομα καλη λυση για οσους δεν θελουν μονο rush.

Να πω οτι εβαλα 2 healbot και εβγαλα εναν azure drake μιας και πιστευω οτι υπαρχει αρκετο card draw και το εξτρα heal ειναι σωτηριο :)
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό RamayaGr » 29 Απρ 2015, 21:57

aplwsninja έγραψε:Λοιπον δοκιμασα το εξης deck:

http://www.hearthpwn.com/decks/234062-updated-anti-aggro-tempo-mage-78-9-win-rate

και μπορω να πω οτι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος μιας και κερδισα 2 face hunter και 1 zoolock στα καπακια. Πιστευω αποτελει μια ακομα καλη λυση για οσους δεν θελουν μονο rush.

Να πω οτι εβαλα 2 healbot και εβγαλα εναν azure drake μιας και πιστευω οτι υπαρχει αρκετο card draw και το εξτρα heal ειναι σωτηριο :)
με τι κανεις τις τρεις legendary καρτες replace γιατι ειναι λιγακη δυσκολο να τις εχει ολες και εγω προσοπικα δεν εχω :P
In Trance We Trust
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RamayaGr

Δημοσιευσεις : 80

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 02 Μάιος 2015, 01:46

RamayaGr έγραψε: με τι κανεις τις τρεις legendary καρτες replace γιατι ειναι λιγακη δυσκολο να τις εχει ολες και εγω προσοπικα δεν εχω :P

Αντι για Cairn και Sylvanas δοκιμασε δυο Sunwalker. Ο Dr Balanced ειναι δυσκολο να αντικατασταθει μιας και ειναι το πιο δυνατο 7 drop με διαφορα, παρολα ταυτα θα σου προτινω τον Stormwind Champion.

Επισης τσεκαρετε το deck του Warrior που παραθετω μιας και ειναι καλο και αυτο εναντια σε aggro. Και για να σε προλαβω αντι για Gromash βαλλε δευτερο Unstable Ghoul.
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 02 Μάιος 2015, 01:48

Επισης κερδισα, μετα απο πολυ σπασιμο νευρων, το Heroic του BRM. :D
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 07 Μάιος 2015, 07:19

Η επιστροφη στην αρενα ητανε πολυ γλυκια με μια mage να μου παιζει 2 flamestrike και 1 blizzard στην σειρα και μετα να ΜΗΝ με αποτελειωνει με το pyroblast της. Διοτι μερικες φορες δεν θελει κοπο θελει να... εισαι τυχερουλης :)
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό aplwsninja » 22 Μάιος 2015, 17:10

Μετα απο μια καλουτσικη αρενα (9-3) πηρα 260 gold, 20 dust και τον κυριο Vol'jin ! Η αρενα πληρωνει παιδια :D
Άβαταρ μέλους
aplwsninja

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 08 Ιουν 2015, 00:39

aplwsninja έγραψε:Μετα απο μια καλουτσικη αρενα (9-3) πηρα 260 gold, 20 dust και τον κυριο Vol'jin ! Η αρενα πληρωνει παιδια :D

Kaloutsiki to 9-3 ???

Egw panw apo 4 nikes den !!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB