Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Dural » 23 Μαρ 2015, 02:36

την Παρασκευή τελείωσα με την ενασχόληση μου στο Mario vs Donkey: tipping stars σε Wii U και τώρα ετοιμάζομαι να το δω και στο 3ds. Παράλληλα παίζω Pandora's Tower στο Wii (U) και σε λίγο θα παίξω το δεύτερο-πιο αγαπημένο μου Zelda ever, το Majora's mask :D
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 23 Μαρ 2015, 17:45

Τελειωσα και το god of war ascension.Το παιζω αλλη μια φορα με τα artifacts και μετα παμε στο επομενο.Πολυ πιθανο να συνεχισω με παλια,πχ resident evil 5,πριν παω σε νεοτερα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Μαρ 2015, 23:33

Τελος με τα εκπληκτικα God of War 1 και 2 HD(PS3)Περιποιημενη συλλογη σε γραφικα και ηχο.
Τωρα με τις προσφορες ψηνομαι να παρω και την Collection που ειχαν βγει στο PSP.
Συνεχιζω στο "βητακι" με NINJA GAIDEN Σ PLUS,και μετα απο πολλους θανατους(εχει και μια καμερα μαμησετα)το εβαλα στο ευκολο για να δω την ιστορια και να ξεφωρτωθω και τα 2gb που "πιανει".
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 27 Μαρ 2015, 01:32

Σήμερα δοκίμασα την trial έκδοση του the crew. Είναι τραγικό παιχνίδι. Χωρίς υπερβολές το αυτοκίνητο απλά δεν στρίβει.
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Μαρ 2015, 02:17

Μπήκα 4ο chapter στο Type 0 HD και ετοιμάζομαι σιγά σιγά για το Bloodborne...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 27 Μαρ 2015, 15:26

Παίζω το Forza Horizon: Fast & Furious! Τρελό κόλλημα. Άντε και απο βδομάδα μακάρι να σκάσει το Horizon 2 στα Deals With Gold.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Whitey » 28 Μαρ 2015, 18:10

Ξεκίνησα το Assassin's Creed Unity, ενώ παράλληλα έπαιξα και λίγο από το Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious το οποίο σε κάνει να θες να αγοράσεις το full game.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Μαρ 2015, 18:28

Τελείωσα και εγω το πολύ καλο valiant hearts στο ps4 και τώρα ξεκίνησα το ατμοσφαιρικό Alien Isolation στο Pc.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 18:59

Harkyn έγραψε:Τελείωσα και εγω το πολύ καλο valiant hearts στο ps4 και τώρα ξεκίνησα το ατμοσφαιρικό Alien Isolation στο Pc.

Το θέλεις το πληκτρολόγιό σου, είπαμε, έτσι; :P
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB