Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 17 Φεβ 2015, 17:37

Whitey έγραψε:Τελείωσα το D4: Dark Dreams Don't Die και περιμένω πως και πως την συνέχεια του!
Σειρά στο backlog έχουν τα Shadow of Mordor και Alien Isolation.

Το δοκιμασα το D4 αλλα το παρατησα λογω οτι ο χειρισμος με cotroller ειναι λιγο περιεργος. Δεν ξερω αμα με kinect ειναι καλυτερος. Ειναι τοσο καλο τελικα; Αμα ειναι να το συνεχισω!!!!
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Φεβ 2015, 17:44

Deathracer2009 έγραψε:
Whitey έγραψε:Τελείωσα το D4: Dark Dreams Don't Die και περιμένω πως και πως την συνέχεια του!
Σειρά στο backlog έχουν τα Shadow of Mordor και Alien Isolation.

Το δοκιμασα το D4 αλλα το παρατησα λογω οτι ο χειρισμος με cotroller ειναι λιγο περιεργος. Δεν ξερω αμα με kinect ειναι καλυτερος. Ειναι τοσο καλο τελικα; Αμα ειναι να το συνεχισω!!!!

Δυστυχώς δεν έχω Kinect για να το δοκιμάσω, αλλά ένας φίλος μου έχει πει πως αξίζει παααααρα πολύ με Kinect. Εγώ το ολοκλήρωσα με χειριστήριο, που όντως, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά βγαίνει. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό evergrey » 17 Φεβ 2015, 19:44

Επιτελους κατεβηκαν τα 22gb για το Yakuza 4!Δεν περιμενα να ηταν τοσο καλο το παιχνιδι.Ωραια γραφικα,το συστημα μαχης και η ιστορια μεχρι στιγμης εχει το ενδιαφερον της.
Στο "βητακι" συνεχιζω με το πολυ καλο Kick and Fennick και Rogue Legacy.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Chased » 18 Φεβ 2015, 05:44

pankar94 έγραψε:Παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω αλλα ειμαι σε διλημμα.Να αγορασω το dying light ή το alien isolation?Ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο?

Eh...Εξαρτάται τι σου αρέσει περισσότερο. Zombies και πολλή δράση, σε ανοιχτό κόσμο με πολύ ωραία γραφικά, αλλά ασόβαρο story? Πας σε Dying Light.
Κλειστοφοβικό survival horror (με έμφαση στο horror και όχι στο survival) με μέτρια ιστορία και μέτρια γραφικά αλλά πιο τρομαχτικό? Πας στο Alien Isolation.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Chased » 18 Φεβ 2015, 05:47

Παίζω State of Decay. Πολύ εθιστικό!

Μόλις έχασα τον καλύτερό μου Survivor γιατί δεν ήθελα να ξοδέψω τα resources μου και ήρθα αντιμέτωπος με runner zombie και άλλα 2-3...Κι ενώ είχα ελάχιστη υγεία, ούτε μολότοφ πέταξα, ούτε χαπάκια πήρα, ούτε βγήκα στο μενού για να επανέρθω με παλιότερο save...Ώρες ώρες κάνω χοντρές λαμακίες όταν παίζω! Όχι τίποτα άλλο, ήταν σχεδόν τερματισμένος ο τύπος και είχε και τα καλύτερα όπλα και specialties! Damn it! :cry: :cry: :cry:
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό lak100 » 18 Φεβ 2015, 14:06

εγω πρωτη φορα εμεινα απο games σε κονσολα και στραφηκα στο vita οπου εφτασα κοντα στο τελος στο freedom wars και τελειωσα το ninja gaiden sigma plus 2 περιμενω the order και resident evil. Πιστευω παντως οτι κανεις δεν ηταν ετοιμος για τη Νεα Γενια δεδομενου οτι τα παιχνιδια βγαινουν με το σταγονομετρο
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό korko » 18 Φεβ 2015, 19:22

μόλις έβαλα να κατεβαίνει το resident evil hd remake.οπότε μετά τα ματς θα θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές που τα resident evil με έκαναν να κοιτάω για ζόμπι ακόμα και το μεσημέρι.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Sensei » 18 Φεβ 2015, 19:55

Χθες άρχισα το Thief στο PS3. Δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και τίποτα τρελό. Τρανταχτά μειονεκτήματα είναι ο απαράδεκτος χάρτης και το ότι για να προμηθευτείς supplies πρέπει να διασχίσεις την μισή πόλη, με πολλούς φρουρούς. Επιπλέον, σε αρκετά σημεία οι υπότιτλοι παίζουν πιο γρήγορα από τα λόγια και η εναλλαγή των όπλων είναι περίεργη. Κατά τα άλλα είναι ευχάριστο.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Whitey » 18 Φεβ 2015, 22:08

Χθες τελείωσα την 11η αποστολή (The Black Captain) του Shadow of Mordor. Ελπίζω να το προχωρήσω λίγο και σήμερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό rundom » 19 Φεβ 2015, 08:11

Αυτό τον καιρό λιώνω πάλι στο Diablo III για PC, στα διαλείματα παίζω καμιά arena στο Hearthstone και κανα match Counter Strike - Global Offensive. Περιμένω την επόμενη βδομάδα για το Dragonball Xenoverse, και απο όσο έχω δει σε streams μου θυμίζει DBZ Budokai με multi στοιχεία και leveling/crafting οπότε λογικά θα το λιώσω.
Άβαταρ μέλους
rundom

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB