Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό malkataz » 17 Μαρ 2015, 11:17

master έγραψε:Only God Forgives χαλια ενταξει ο Ryan Gosling δεν μου αρεσει σαν ηθοποιος ολες οι ταινιες που εχει παιξει μοιαζουν μεταξυ τους ;)

Φαντάσου πως εγώ πλήρωσα για να δω αυτό το πράγμα στον κινηματογράφο... Ίσως η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου....
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό mysterious » 21 Μαρ 2015, 19:50

Fury

Επικη ταινια με ισχυρα αντιπολεμικα μηνυματα αλλα συγχρονως και με την φρικη του πολεμου στο μεγαλειο της.Ο Μπραντ Πιτ ειναι απιστευτα καλος στον ρολο του,σκληρος και ανθρωπινος οταν πρεπει,μα αυτος που κλεβει τις εντυπωσεις(για αλλη μια φορα)ειναι ο Λογκαν Λερμαν και το ε κ π λ η κ τ ι κ ο του υποκριτικο ταλεντο.Βγαζει μια ανθρωπια που ειναι το ιδανικο αντιβαρο σε ολη αυτη την τρελα του πολεμου.

Συνολικα η ταινια ηταν εξαιρετικη και την σκηνη με την μεγαλη διαρκεια στα μεσα της ταινιας οχι απλα δεν την ειδα ως κοιλια αλλα ισα ισα ως ενα ιδιοφυες πορτραιτο της ψυχοσυνθεσης των χαρακτηρων που αν και εχθροι δεν παυουν να ειναι ανθρωποι...η μονη παραφωνια κατ'εμε ηταν......
ε ναι κι εγω θα πω για το τελος.Πενταμελες πληρωμα με ακινητοποιημενο τανκς εναντια σε 300 Ναζι.Αυτη την αμερικανια να μην ειχε και η ταινια θα ηταν τελεια.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό master » 22 Μαρ 2015, 18:24

Focus καλο αλλα δεν περιμενα τετοιο τελος
Jamesy Boy αλλη μια ταινια με φυλακες καλη
Big Hero 6 υπεροχο οσκαρ ανιμεσιον
The Imitation Game πολυ καλη ταινια
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Dural » 22 Μαρ 2015, 23:51

Boyhood....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό korko » 23 Μαρ 2015, 00:25

είδα το the gunman με τον sean penn.μέτριο με κάποιες καλές στιγμές.για όσους περιμένουν κάτι στα επίπεδα του taken θα μείνουν παντελώς απογοητευμένοι.
επίσης είδα το run all night με τον Liam neeson που ήταν πολύ καλό.είχε δράση,θύμισε λίγο max payne με κάποια κόλπα της κάμερας και ήταν αρκετά πιο σκοτεινό από τις κλασσικές ταινίες του neeson.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Μαρ 2015, 01:05

Whiplash.Θεε μου τι ταινια-δυναμιτης...τι ερμηνειες απο το πρωταγωνιστικο διδυμο(εννοειται ειδικα του δασκαλου),τι απιστευτη σχεση μεταξυ τους,τι θεικο φιναλε!Δικαιως οσκαρικη,δικαιως ο Simmons το πηρε πανηγυρικα...

Υ.Γ. Και ομως ο Simmons θα παιξει σε ταινια του Παπακαλιατη!!!LOL
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό Dural » 25 Μαρ 2015, 02:26

mysterious έγραψε:Whiplash.Θεε μου τι ταινια-δυναμιτης...τι ερμηνειες απο το πρωταγωνιστικο διδυμο(εννοειται ειδικα του δασκαλου),τι απιστευτη σχεση μεταξυ τους,τι θεικο φιναλε!Δικαιως οσκαρικη,δικαιως ο Simmons το πηρε πανηγυρικα...

Υ.Γ. Και ομως ο Simmons θα παιξει σε ταινια του Παπακαλιατη!!!LOL

από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία, τρομερές ερμηνείες
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Δημοσίευσηαπό mysterious » 25 Μαρ 2015, 08:38

Ακριβως φιλε μακραν απο τις κορυφαιες ταινιες που εχει δει ο κοσμος τελευταια,πιστευω αντικειμενικα.Ουτε καν το πρωτο "αναγνωριστικο" τεταρτο δεν υπαρχει εδω,η ταινια αρχιζει πολυ δυνατα,συνεχιζει το ιδιο κι εκει που καπου ηρεμει...ερχεται το συγκλονιστικο φιναλε.Ο δασκαλος ηταν απλα απιστευτος αλλα και ο νεαρος δεν το περιμενα να ειναι τοσο μα τοσο καλος.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 26 Μαρ 2015, 20:32

Επιτέλους είδα το Interstellar.

Ήτανε απ'άκρη σ'άκρη ένα διαστημικό έπος.Το μόνο weak spot της ταινίας είναι ότι για να την 'συλλάβει' ο μέσος θεατής όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται,δεν φτάνουν απλώς 2-3 επαναλήψεις (όπως συμβαίνει με άλλες ταινίες του Nolan π.χ. Inception) αλλά καλώς ή κακώς χρειάζονται και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις.Κατα τ'άλλα συγκλόνιζε και είχε αρκετές στιγμές που σου προκαλούσε ωμό δέος.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό Thanos1981 » 27 Μαρ 2015, 15:23

biutiful (2010)

Thanos1981

Δημοσιευσεις : 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB