Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό master » 05 Φεβ 2015, 15:00

blackmore έγραψε:
master έγραψε:Eliza Graves καλο
28 Weeks Later & 28 Days Later
Starsky & Hutch
The Last House on the Left 2009
The Hundred-Foot Journey
Wrong Turn (2003)
Ouija πολυ κακη ταινια
Belle
The Guest αστοχη ιστορια καθολου ενδιαφερον βαρετη
The Book of Life πολυ ωραιο animetion με μεξικανικο τονο και φωνες πολυ γνωστους ηθοποιους

Σήμερα λέω να δω το The Last House on the Left, φαίνεται καλό, εσένα σου άρεσε?

ναι μου αρεσε το εργο ειναι ανατρεπτικο :D
Τελευταία επεξεργασία από master και 05 Φεβ 2015, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Φεβ 2015, 18:45

Η γυναίκα με τα μαύρα 2. Βλακειούλα, χωρίς τρομακτικές σκηνές ή σενάριο της προκοπής, όπως και έλλειψη ταλέντου και εκφραστικότητας από τους ηθοποιούς που παίζανε.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό malkataz » 06 Φεβ 2015, 11:55

TheLuckyShamrock έγραψε:Η γυναίκα με τα μαύρα 2. Βλακειούλα, χωρίς τρομακτικές σκηνές ή σενάριο της προκοπής, όπως και έλλειψη ταλέντου και εκφραστικότητας από τους ηθοποιούς που παίζανε.

Ευτυχώς που διάβασα το σχόλιό σου και με γλίτωσες από τον κόπο! Έτσι ακριβώς την πάτησα με το Άναμπελ... :? Μήπως έχεις δει το πρώτο μέρος του για να μου πεις τη γνώμη σου;

Εγώ χθες είδα το Birdman και λυπήθηκα για το χαμένο χρόνο μου... Αν εξαιρέσεις τις ερμηνείες που σε κάποια μικρά σημεία μου άρεσαν, δεν έχω κάτι άλλο για να θυμάμαι από αυτήν την ταινία...
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 06 Φεβ 2015, 12:05

Equalizer με Denzel washington..αρκετα καλη ταινια και ωραια δραση..αξιζει ποπ κορν και καλη παρεα
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 06 Φεβ 2015, 17:00

malkataz έγραψε:
TheLuckyShamrock έγραψε:Η γυναίκα με τα μαύρα 2. Βλακειούλα, χωρίς τρομακτικές σκηνές ή σενάριο της προκοπής, όπως και έλλειψη ταλέντου και εκφραστικότητας από τους ηθοποιούς που παίζανε.

Ευτυχώς που διάβασα το σχόλιό σου και με γλίτωσες από τον κόπο! Έτσι ακριβώς την πάτησα με το Άναμπελ... :? Μήπως έχεις δει το πρώτο μέρος του για να μου πεις τη γνώμη σου;

Εγώ χθες είδα το Birdman και λυπήθηκα για το χαμένο χρόνο μου... Αν εξαιρέσεις τις ερμηνείες που σε κάποια μικρά σημεία μου άρεσαν, δεν έχω κάτι άλλο για να θυμάμαι από αυτήν την ταινία...

Αν έχω δει το πρώτο H γυναίκα με τα μαύρα; Ναι, το έχω δει. Δεν ήταν και άσχημο. Δε θα το'λεγα τρομακτικό, αλλά είχε καλύτερο σενάριο και πολύ ωραίες ερμηνείες, ειδικά του Daniel Radcliffe.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό game over » 06 Φεβ 2015, 17:13

TheLuckyShamrock έγραψε:
malkataz έγραψε:

Αν έχω δει το πρώτο H γυναίκα με τα μαύρα; Ναι, το έχω δει. Δεν ήταν και άσχημο. Δε θα το'λεγα τρομακτικό, αλλά είχε καλύτερο σενάριο και πολύ ωραίες ερμηνείες, ειδικά του Daniel Radcliffe.

Δεν θα το έλεγες τρομακτικό.... δηλ. για πες μου εσύ μια ταινία που έχεις δει και θεωρείς ήταν ποιο τρομακτική από woman in black ;
Edit:Παραπανω αναφαιρομε στο πρωτο, γιατι το δευτερο δεν το εχω δει.
Τελευταία επεξεργασία από game over και 06 Φεβ 2015, 18:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό malkataz » 06 Φεβ 2015, 18:07

TheLuckyShamrock έγραψε:
malkataz έγραψε:

OK, ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε κρατάω στη λίστα μου μόνο το πρώτο μέρος!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Spk81 » 07 Φεβ 2015, 09:29

χθες είδα το Quija..προσωπική αποψη πάντα ΜΗΝ το δειτε χασιμο χρονου..Καλητερα να παιξεις μονοπολυ παρα να το δεις..
Άβαταρ μέλους
Spk81

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 07 Φεβ 2015, 16:04

game over έγραψε: Δεν θα το έλεγες τρομακτικό.... δηλ. για πες μου εσύ μια ταινία που έχεις δει και θεωρείς ήταν ποιο τρομακτική από woman in black ;
Edit:Παραπανω αναφαιρομε στο πρωτο, γιατι το δευτερο δεν το εχω δει.

Πολύ ευχαρίστως να σου πω μία ταινία: Η Κατάρα 2. Την είχα δει στον κινηματογράφο όταν είχε βγει και είχα "αφήσει" πατάτες. :B
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 07 Φεβ 2015, 16:05

malkataz έγραψε: OK, ευχαριστώ για την απάντηση! Οπότε κρατάω στη λίστα μου μόνο το πρώτο μέρος!

Να'σαι καλά. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB