- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arrow
To επεισόδιο ήταν χάλια μαύρα. Η Felicity κατέντησε το τσόλι της σειράς(τον τίτλο τον κατείχε η Laurel) και απλά το ρομάντζο πήγε σε άλλο επίπεδο. Το τέλος ήταν απλά ότι νάνε. Λογικά στο επόμενο θα λέγεται green arrow και δεν θα ξέρει κανείς ποιος είναι, γιατί πολύ απλά fuck logic. Τα μόνα που κρατάω είναι η μπουνιά που έφαγε ο Oliver και η Thea στα κόκκινα. Χειρότερη σεζόν από της τρεις...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.

-
Scott_Pilgrim έγραψε:Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.
εντωμεταξυ τωρα θυμηθηκα πως το καλοκαιρι και η marvel βγαζει ταινια με τυπο που συρρικνωνεται..ημαρτον δηλαδη full αντιγραφη
-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
giannisGG έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.
εντωμεταξυ τωρα θυμηθηκα πως το καλοκαιρι και η marvel βγαζει ταινια με τυπο που συρρικνωνεται..ημαρτον δηλαδη full αντιγραφη
Βασικά ο Ant Man δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά τον ΑΤΟΜ, αλλά όπως και να το κάνεις οι περισσότεροι ήρωες είναι αντιγραφές.

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες