Arrow

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 14 Μάιος 2015, 16:58

To επεισόδιο ήταν χάλια μαύρα. Η Felicity κατέντησε το τσόλι της σειράς(τον τίτλο τον κατείχε η Laurel) και απλά το ρομάντζο πήγε σε άλλο επίπεδο. Το τέλος ήταν απλά ότι νάνε. Λογικά στο επόμενο θα λέγεται green arrow και δεν θα ξέρει κανείς ποιος είναι, γιατί πολύ απλά fuck logic. Τα μόνα που κρατάω είναι η μπουνιά που έφαγε ο Oliver και η Thea στα κόκκινα. Χειρότερη σεζόν από της τρεις...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 01 Ιουν 2015, 21:14

δεν ξερω με τι να πρωτο-γελασω απο το τελευταιο επεισοδιο...
1.με το γεγονος οτι η φελισιτυ σαν νεα ironwoman σωζει τον παπαρα?
2.με το γεγονος οτι ο Oliver τρωει 5-6 σφαιρες απο sniper και δεν καταλαβαινει τιποτα?
3.με το γεγονος οτι σε 2 μαχες δεν καταφερνει να ακουμπησει τον ρας αλλα του εκανε ενα αεροπλανικο και τον γλεντησε?
4.με το γεγονος οτι ο Oliver σαν ενας νεος jammie lanister πιανει το σπαθι του ras με το χερι του και τον σκοτωνει
5.με το γεγονος οτι απο οτι φαινεται για να βγαλουν το Legends of tomorrow πρεπει να αναστησουν τους μισους ηρωες?(υποθετω οτι ο atom Πεθανε)
6.με το γεγονος οτι η μονη που δεν εχει γινει δολοφονος ειναι η μανα της felicity

περα απο την πλακα ευχομαι στην επομενη season Να δραπετευσει ο slade wilson το αλανι και να τους σκοτωσει ολους να ησυχασουμε.
Τελευταία επεξεργασία από giannisGG και 04 Αύγ 2015, 16:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 01 Ιουν 2015, 22:16

giannisGG έγραψε:
δεν ξερω με τι να πρωτο-γελασω απο το τελευταιο επεισοδιο...
1.με το γεγονος οτι η φελισιτυ σαν νεα ironwoman σωζει τον παπαρα?
2.με το γεγονος οτι ο Oliver τρωει 5-6 σφαιρες απο sniper και δεν καταλαβενει τιποτα?
3.με το γεγονος οτι σε 2 μαχες δεν καταφερνει να ακουμπησει τον ρας αλλα του εκανε ενα αεροπλανικο και τον γλεντησε?
4.με το γεγονος οτι ο Oliver σαν ενας νεος jammie lanister πιανει το σπαθι του ras με το χερι του και τον σκοτωνει
5.με το γεγονος οτι απο οτι φενεται για να βγαλουν το Legends of tomorrow πρεπει να αναστησουν τους μισους ηρωες?(υποθετω οτι ο atom Πεθανε)
6.με το γεγονος οτι η μονη που δεν εχει γινει δολοφονος ειναι η μανα της felicity

περα απο την πλακα ευχομαι στην επομενη season Να δραπετευσει ο slade wilson το αλανι και να τους σκοτωσει ολους να ησυχασουμε.

Αστο ειναι πικρα η καταντια της σειρας. Tbh καλυτερα αυτο να ηταν series finale.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Ιουν 2015, 23:36

Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 02 Ιουν 2015, 08:13

Scott_Pilgrim έγραψε:Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.

εντωμεταξυ τωρα θυμηθηκα πως το καλοκαιρι και η marvel βγαζει ταινια με τυπο που συρρικνωνεται..ημαρτον δηλαδη full αντιγραφη
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 02 Ιουν 2015, 11:31

giannisGG έγραψε:
Scott_Pilgrim έγραψε:Σχετικά με τον ATOM η έκρηξη απλά θα τον κάνει μικροσκοπικό. Για το φινάλε τα έχω γράψει πιο πάνω. Η τελευταία σκηνή δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μπήκε. Αν την έβαλαν για να κάνουν ομαδικό σκουίρτ(ελ) τα fangirls τότε θα πω οκ.

εντωμεταξυ τωρα θυμηθηκα πως το καλοκαιρι και η marvel βγαζει ταινια με τυπο που συρρικνωνεται..ημαρτον δηλαδη full αντιγραφη

Βασικά ο Ant Man δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά τον ΑΤΟΜ, αλλά όπως και να το κάνεις οι περισσότεροι ήρωες είναι αντιγραφές.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 14 Ιουν 2015, 00:00

Εγω ειμαι στο 7ο επεισοδιου της 2ης σεζον και ακομα τα πραγματα πανε καλα..
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 04 Αύγ 2015, 16:05

Τελειωσα και την τριτη σεζον.Τα τελευταια επεισοδια της σεζον για μενα ηταν εντελως γελοια και παραλογα.

Αν και δεν το περιμενα (μιας και ηταν απο τις αγαπημενες μου) θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες για τη Φελισιτυ.
Eπισης μου φαινεται τραγικη η ιδεα της Λορελ ως Black Canary.Υπερβολικες οι δυνατοτητες του arrow που καταφερνει και τα βαζει με ολους και κερδιζει μεχρι και τον Ra's al Gaul,τον οποιο ψιλοξεφτιλιζουν στο τελος,παρουσιαζοντας τον ως παρανοικο και μικροπρεπη.
Και η σεζον κλεινει με το πλουσιοπαιδο να φευγει στο ηλιοβασιλεμα με την κοπελα του και να πηγαινουν σε μια παραλια.Ελεος δηλαδη.
Παντως αν την προηγουμενη φορα που πηγε διακοπες με κοπελα,γυρισε μετα απο χρονια ως Arrow,τωρα που παει με τη Φελισιτυ σε νησι,ως τι θα γυρισει? :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό celina » 08 Οκτ 2015, 10:03

Μαζι με το the flash και το Arrow ειναι οτι καλυτερο σαν σειρες που εχω δει μεχρι τωρα!
Βεβαια μπορω να πω οτι σε καποια επεισοδια του arrow απλα ελεγα να ερθει το επομενο και σε αλλα απλα ηταν λιγο βαρετο γιατι καποιες σκηνες τισ τραβουσαν για 2 επεισοδια.. :P
Άβαταρ μέλους
celina

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό Drakedel » 19 Οκτ 2015, 16:36

πολύ βαρετό.Είδα την πρώτη σεζόν με το ζόρι...
Άβαταρ μέλους
Drakedel

Δημοσιευσεις : 48

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB