Playstation 4 & 4k TV

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Playstation 4 & 4k TV

Δημοσίευσηαπό deathrow » 16 Μάιος 2015, 16:56

Γεια σε ολους...αυτες τις μερες εχω ξεκινησει και κανω ερευνα αγορας για 4κ TV και συγκεκριμενα εχω ψιλο καταληξει στην LG 42UB820V..επισης εχω ps4 και γνωριζω πως μαλλον στα video games δεν θα υποστηριζει 4κ αναλυση...και σας ρωταω λοιπον...πρωτον υπαρχει περιπτωση με καποιο update αργοτερα να υποστηριζει?και δευτερον αξιζει να παρω αυτην την ΤV ή να παρω μια Full HD?(να τονισω πως θελω την ΤV καθαρα για gaming και ταινιες και πως εχω pc που ισως να βγαζει τετοια αναλυση)..
Ευχαριστω εκ των προτερων! :D
Άβαταρ μέλους
deathrow

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό sodom13 » 17 Μάιος 2015, 12:50

φίλε μου πάρε μια ποιοτική full hd τηλεόραση. το 4Κ στις κονσόλες δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται για άλλες τουλάχιστον 2 γενιές. εδώ θεωρούμε επιτυχία το 1080ρ...και γενικότερα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται για ελλάδα να έρθει σύντομα υλικό για να βλέπεις σε 4Κ ανάλυση πχ ταινίες κλπ..θεωρώ αυτή τη στιγμή το 4Κ λάθος αγορά για μη επαγγελαμτική χρήση. σε 2-3 χρόνια και βάλε βλέπουμε.

βέβαια είναι σεβαστό να θέλει κάποιος να πάρει κάτι σήμερα που να ενσωματώνει τεχνολογία του μέλλοντος, αλλά κάτι τέτοιο είναι ρίσκο όπως φάνηκε και με το 3d, και επίσης σημερα θα το πληρώσεις με μεγάλη υπεραξία.
sodom13

Δημοσίευσηαπό Geovra » 17 Μάιος 2015, 13:06

sodom13 έγραψε:φίλε μου πάρε μια ποιοτική full hd τηλεόραση. το 4Κ στις κονσόλες δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται για άλλες τουλάχιστον 2 γενιές. εδώ θεωρούμε επιτυχία το 1080ρ...και γενικότερα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται για ελλάδα να έρθει σύντομα υλικό για να βλέπεις σε 4Κ ανάλυση πχ ταινίες κλπ..θεωρώ αυτή τη στιγμή το 4Κ λάθος αγορά για μη επαγγελαμτική χρήση. σε 2-3 χρόνια και βάλε βλέπουμε.

βέβαια είναι σεβαστό να θέλει κάποιος να πάρει κάτι σήμερα που να ενσωματώνει τεχνολογία του μέλλοντος, αλλά κάτι τέτοιο είναι ρίσκο όπως φάνηκε και με το 3d, και επίσης σημερα θα το πληρώσεις με μεγάλη υπεραξία.

Συμφωνω και επαυξανω. Αν δεν χρειαζεσαι το 3d μην ψαχνεις ουτε και γι αυτο. Οποταν μπορει με τα λεφτα που διαθετεις να παρεις μεγαλυτερης διαστασης τηλεοραση (προσωπικα αν επαιρνα τωρα TV, minimum ιντσες θα ηταν οι 50).
Για το ps4 νομιζω για ταινιες μονο, μπορει να υποστηριξει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη με καποιο firmware update
το 4Κ.....ας μπει πρωτα καποιο DLNA και βλεπουμε
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό deathrow » 17 Μάιος 2015, 15:17

Ο τροπος που μου τα ειπατε πραγματι με καλυψε...Ωραια και αν διαλεξω τελικα να παρω μια full HD απο ποσα Hz και πανω να επιλεξω ετσι ωστε να θεωρω πως τα λεφτα που εδωσα αξιζαν για αυτην και οχι για την 4κ!!
Άβαταρ μέλους
deathrow

Δημοσίευσηαπό sodom13 » 17 Μάιος 2015, 16:07

η αγορά τηλεόρασης είναι τεράστιο θέμα και είναι και θέμα γούστου. πάντως σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα των hz. θα σου πρότεινα να διαβάσεις κριτικές σε διάφορα μοντέλα από ελληνικά σάιτ πχ avclub κλπ και συμφωνώ πως αν δεν έχεις μεγάλο θέμα με απόσταση πχ κάτω από 2μ πάνω από 50 ίντσες.εμένα ήδη στα 2,3μ η 46αρα φαίνεται μικρή
sodom13

Δημοσίευσηαπό Geovra » 17 Μάιος 2015, 19:58

sodom13 έγραψε:εμένα ήδη στα 2,3μ η 46αρα φαίνεται μικρή

Γι'αυτο ειπα αν επαιρνα τωρα TV minimum οι 50''...Δεν ειναι κακη η 46αρα που εχω αλλα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB