Project CARS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Μάιος 2015, 13:03

Απελπιστικά μικρή θα έλεγα...Οταν εχει συνηθήσει στους αριθμούς αυτοκινήτων που κατα καιρούς προσέφεραν τα Forza και τα GT, τώρα αισθάνεται κάποιος κατα πολύ περιορισμένος... Για εμένα είναι και ο λόγος που θα περιμένω μπας και κάποια στιγμη (κανα χρόνο?) βγει σε έκδοση με τα DLC's (που όπως είπε και ο φίλος απο πάνω προβλέπω να σκάνε κατα κύματα)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Alucard » 08 Μάιος 2015, 13:07

Αν και θα ήθελα κι εγώ περισσότερα αυτοκίνητα (κυρίως το Nissan GTR), θεωρώ ότι η κατάσταση σώζεται από την έντονη διαφορετικότητα της συμπεριφοράς κάθε οχήματος σε σχέση με τα υπόλοιπα. Επίσης, χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να μάθει κανείς όντως να οδηγεί εδώ στα όριά του ένα όχημα σε σχέση με GT και Forza.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 08 Μάιος 2015, 13:34

Από το λίγο χρόνο που έχω αφιερώσει, μου αρέσει περισσότερο από το GT. Η AI έχει.... 100 επίπεδα ρυθίσεων (από το 1-100) και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική ακόμα και στο...30...στο career μπορείς να εκκινήσεις ταυτόχρονα όσες καριέρες θέλεις παράλληλα, από όποιο επίπεδο θες, είτε από τα απλά kart είτε από το κορυφαίο με τα supercars!
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό newlifegang » 08 Μάιος 2015, 17:28

Καλό το gt αλλά είχε 50 civic Κ 100 Toyota....έχει δρόμο το project cars... εγώ το ξεκίνησα χτες και ιδρωσα να το κρατάω στην πίστα....φοβερό!!!!
newlifegang

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Μάιος 2015, 18:08

Εντάξει δε λέμε να εχει το ίδιο μοντέλο 5-6 φορές, αλλα η απουσία εταιρειών όπως Nissan, Subaru, Honda, Lamborghini, Ferrari, Bugatti, Mazda, Toyota...τεράστιο κενό. Και το κακό είναι οτι τα κενά αυτα σίγουρα θα γεμίσουν, αλλα με dlc...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 08 Μάιος 2015, 19:23

Εγω απορω, παλια Lancia, Peugeot, Audi, Opel, Τοyota, Nissan, Ford, Fiat και ένα σωρο αλλα αγωνιστικα αυτοκίνητα των δεκαετιων 70-80-90 ένα παιχνιδι που θελει να αυτοαποκαλείται "ο απολυτος Simulator" που τα εχει κρυμμενα? το παιχνιδι να πω ότι το εχω αγορασει, το εχω όμως ακομα κλειστο και με καρτα αλλαγης καθως με βλεπω πριν το 10ημερο να το επιστρεφω και να παιρνω ακομα και το TΗE CREW, καθως το μονο που διαβαζω από gamers και μεχρι στιγμης από ΚΑΝΕΝΑΝ συντάκτη από τα τοσα sites είναι προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα και το ποσο δυσκολο είναι, ΟΚ Simulator, ομως θα επρεπε να σκεφτουν και ολους εμας τους casual gamers (πια) που δεν εχουμε τον απλετο χρονο για να βρουμε το απολυτο set up για να "ριξουμε" δυο-τρεις γυρους και μετα να παμε στην επομενη πιστα....
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 08 Μάιος 2015, 19:36

Viper71 έγραψε:Εγω απορω, παλια Lancia, Peugeot, Audi, Opel, Τοyota, Nissan, Ford, Fiat και ένα σωρο αλλα αγωνιστικα αυτοκίνητα των δεκαετιων 70-80-90 ένα παιχνιδι που θελει να αυτοαποκαλείται "ο απολυτος Simulator" που τα εχει κρυμμενα? το παιχνιδι να πω ότι το εχω αγορασει, το εχω όμως ακομα κλειστο και με καρτα αλλαγης καθως με βλεπω πριν το 10ημερο να το επιστρεφω και να παιρνω ακομα και το TΗE CREW, καθως το μονο που διαβαζω από gamers και μεχρι στιγμης από ΚΑΝΕΝΑΝ συντάκτη από τα τοσα sites είναι προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα και το ποσο δυσκολο είναι, ΟΚ Simulator, ομως θα επρεπε να σκεφτουν και ολους εμας τους casual gamers (πια) που δεν εχουμε τον απλετο χρονο για να βρουμε το απολυτο set up για να "ριξουμε" δυο-τρεις γυρους και μετα να παμε στην επομενη πιστα....

Ασχετα με τα προβληματα τα οποια δεν εχω ψαξει στο ιντερνετ, οσον αφορα την δυσκολια νομιζω οτι οι περισσοτεροι περιμεναμε οτι θα ηταν δυσκολο. Στην τελικη βαλε επιπλεον βοηθειες στην οδηγηση και τελειωσε το θεμα. Εγω εβαλα traction control on και anti lock brakes yes και παλευεται το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 08 Μάιος 2015, 19:54

Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο "παλεύεται". Με gamepad είναι γελοιωδώς δύσκολο σε σημείο λανθασμένου στησίματος του παιχνιδιού. Περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 08 Μάιος 2015, 19:56

Eννοειται ότι εάν παρει τη θεση του στο drive του ΧΟΝΕ οι οποιες βοήθειες θα πανε ολες στο ΟΝ. :)

Εσυ σε ποια κονσολα το παιζεις? προσωπικα μετα από όλα οσα διαβασα προτιμησα την εκδοση του ΟΝΕ παροτι κατωτερη σε αναλυση της εκδοσης του 4 καθως διαβασα ότι στο 4 τα προβλήματα είναι περισσοτερα εξου και το day1 patch και για τις δυο βεβαια κονσολες. Από εκει και περα εσενα πως σου φαινεται σε σχεση με το Drive Club Και το FORZA?

Παναγιωτη REVIEW ποτε να περιμενουμε?
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 08 Μάιος 2015, 20:01

Λογικά θα το τελειώσω το επόμενο Σ/Κ, σε αντίθεση με διάφορους άλλους θα κοιτάξω να εξαντλήσω τα πάντα πριν το στείλω στον κύριο Βέζο για διόρθωση.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB