- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 20:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Project CARS
Εγω αν όλα πάνε καλά θα παρω την t300 rs κ αυτήν θα σου πρότεινα αν βέβαια θες να διαθέσεις κάποια χρηματα παραπάνω! Παντός αν θες την γνώμη μου αναμεσα σε αυτές τις δυο που προανεφερες θα σου έλεγα να παρεις την t100 γιατί έχει μοτέρ κ στοιχίζει μονο δέκα ευρώ παραπανω!
- illuminati23
- Δημοσιευσεις : 26
Re: Project cars
illuminati23 έγραψε:Εγω αν όλα πάνε καλά θα παρω την t300 rs κ αυτήν θα σου πρότεινα αν βέβαια θες να διαθέσεις κάποια χρηματα παραπάνω! Παντός αν θες την γνώμη μου αναμεσα σε αυτές τις δυο που προανεφερες θα σου έλεγα να παρεις την t100 γιατί έχει μοτέρ κ στοιχίζει μονο δέκα ευρώ παραπανω!
Αυτή που λες υποστηρίζει ps4;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Re: Project cars
raysod έγραψε:teopanta1 έγραψε:raysod έγραψε:Στο θέμα των γραφικών και εφέ, σε ότι έχει να κάνει με racing τίτλους, νομίζω ότι μακράν την πρωτιά την έχει το Driveclub στο PS4 αυτή την στιγμή...
Μακάρι το project cars να το ξεπεράσει, αλλά τα συνεχόμενα delays του εμένα με προβληματίζουν...
Τουλάχιστον να είναι καλό το κομμάτι του driving physics και τα άλλα τα βρίσκουμε...
Καλησπέρα raysod
Όσον αφορά της αναβολές εμένα προσωπικά δεν με πειράζουν αρκεί βέβαια το τελικό προϊόν να είναι άρτιο. Για αυτό άλλωστε υπήρχαν και οι αναβολές
Όσον αφορά τα γραφικά είναι ένα δευτερεον θέμα που κοιτάζω ειδικά σε παιχνίδια racing simulators όπου ο στόχος είναι η αίσθηση του αυτοκινήτου. Πιστεύω ότι αν πετύχουν σε αυτό το κομμάτι θα είναι ένας επιτυχημένος τίτλος.
Πρέπει να είναι επιτυχημένος ένα παραπάνω για αυτήν την ομάδα επειδή είναι το πρώτο. Δεν είναι ούτε forza ούτε GT όπου κάνουν πωλήσεις μόνο με το όνομα εφόσον έχουν αποδείξει τη μπορούν να κάνουν.
Αν δεν πετύχουν με την εκκίνηση θα χαθούν πιστεύω.
Περιμένω και εγώ πολλά πράγματα από το Project Cars για να είμαι ειλικρινής ειδικά στο κομμάτι του simulation που θεωρώ ότι την πρωτιά κατέχει η σειρά Forza…
Γνωρίζεις μήπως περίπου ημερομηνία κυκλοφορίας που το παρακολουθείς τόσο στενά το παιχνίδι;
Συμφωνώ απόλυτα και για μένα το forza είναι το κάτι άλλο.
8 Μαΐου
-
Έρχεται η 7 του Μάη..είσαι στην δουλειά κ το μονο που σκέφτεσαι είναι να πας σπίτι για να παίξεις το game..ήρθε η ωρα σχολάς κ έτσι πως είσαι φεύγεις στο καταστημα για να το πάρεις μετα απο τόσες αναβολές το παιχνιδι..πας σπίτι σκιζεις την ζελατίνα κ μυριζεις την καινούργηλα απο το πακέτο...βγαζεις το δυσκακι κ το τοποθετείς στην κονσόλα...στεινεις την τιμονιερα..ανοίγεις στο τέρμα το home theater...διωχνεις την γυναικα απο το σπίτι(απαραίτητη προϋπόθεση)! Και αφήνεις τα ιππιδια να σε ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΝ!!!
- illuminati23
Παιζοντας το παιχνιδι αυτο που με ενοχλησε αρκετα σε σημειο να με κουρασει μετα απο λιγο ειναι ενα εντονο θωλομα που κανει η εικονα ghosting νομιζω ειναι η σωστη λεξη..πραγματικα δεν με αφησε να ευχαριστηθω το παιχνιδι κ ειναι πιο εντονο οταν εχεις την καμερα μεσα απο το αμαξι..
- illuminati23
illuminati23 έγραψε:Παιζοντας το παιχνιδι αυτο που με ενοχλησε αρκετα σε σημειο να με κουρασει μετα απο λιγο ειναι ενα εντονο θωλομα που κανει η εικονα ghosting νομιζω ειναι η σωστη λεξη..πραγματικα δεν με αφησε να ευχαριστηθω το παιχνιδι κ ειναι πιο εντονο οταν εχεις την καμερα μεσα απο το αμαξι..
σου ηρθε το παιχνιδι πριν την κυκλοφορια ? απο που ?
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες