Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kokouman » 26 Ιαν 2015, 14:54

Εχω δει αρκετα gameplays και μου φαινεται παρα πολυ ωραιο παιχνιδακι,αλλα θελει σιγουρα παρεα.Ειναι χωρις αμφιβολια ενα απο τα games που θα παρω με το που αγορασω next gen κονσολα.Ομως η φαση με τα DLC δε μου αρεσει καθολου.Δηλαδη ειναι σαν να πληρωνω 2 φορες το παιχνιδι..
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 26 Ιαν 2015, 18:20

Σιγουρα η περιπτωση του Destiny ειναι συνδρομητικη πληρωνοντας τα DlC . Σιγουρα σε κραταει ενεργο και ειναι δυσκολο να τα βαρεθεις μιας και το Random System loot κυριαρχει στο παιχνιδι . Πολλα οπλα Gears κλπ οποτε σιγουρα θελει και χρονο .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό SithDante » 28 Ιαν 2015, 12:39

Οδηγίες (στα αγγλικά) για το πώς θα αποκτήσετε το Crux of Crota και να αναβαθμίσετε το Eidolon Ally σε Necrochasm

''The Crux of Crota is obtained by completely skipping the Normal Crota’s End difficulty and completing only hard mode. If you complete the Normal difficulty first, and then do the hard mode in that same week, it’s not going to drop. You need to completely avoid normal mode; only complete it on the hardest difficulty.
You do not need the Glowhoo shader equipped, but you do need to have it on one of your characters.
Following these steps will allow you to have the chance at the Crux of Crota, but it’s still not a guaranteed drop.

In summary, to acquire the Crux:

1. Once per week, have at least 1 character complete Crota’s End hard mode first - skip Normal.

2. The character you’re completing hard mode with needs to own Glowhoo – it doesn’t need to be equipped, but it can be.

3. Following steps 1 & 2 will give you the chance to get Crux of Crota, but you’re not guaranteed to get it. However, if you do not follow steps 1 & 2, you’ll have a 0% chance at getting it.

4. Each of your characters can attempt this each week.''
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Ιαν 2015, 12:52

Δια στόματος bungie?
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό SithDante » 28 Ιαν 2015, 12:56

Δια στόματος PlanetDestiny (http://planetdestiny.com/crux-of-crota-necrochasm-drop/).Καλό site το προτείνω.Και το destinytracker.com όπου βάζεις το psn id σου και σου βγάζει τα στατιστικά σου (δεν χρειάζεται να κάνεις registration
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Ιαν 2015, 13:02

Καλά αυτά δεν τα πολυπιστεύω. Εικασίες παικτών είναι. Να έχεις το eidolon ally πάνω σου, να φοράς το glowhoo shader, να έχεις το βρακί σου ανάποδα και κοκκαλάκι νυχτερίδας δίπλα στο play. Εδώ διάβασα ότι πρέπει τόσο το husk όσο και το eidolon να τα ανεβάσεις σκοτώνοντας thralls στο hard mode για να σου δώσει το crux o crota για αυτό και σου δίνει τόσα πολλά husk. Αυτό που πιστεύω είναι αυτό που είπε η bungie ότι το crux είναι το πιο σπάνιο drop στο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό SithDante » 28 Ιαν 2015, 13:10

Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.Τόσα και τόσα δοκιμάζουμε για να πάρουμε κανένα exotic της προκοπής ένα shader θα μας χαλάσει.Το μόνο σίγουρο, θέλω να πιστεύω, είναι ότι το Necrochasm έρχεται με απευθείας πρόσβαση στα perks.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Ιαν 2015, 13:14

Την προηγούμενη εβδομάδα θα ειχε πέσει σε περισσότερους και μόνο ένας είναι ο γνωστός που του έπεσε. Δε θα ειχαμε περισσότερα drops? Όλοι στο hard παίζαμε την προηγούμενη εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 28 Ιαν 2015, 22:04

Τοσος καιρος και ακομα δεν εχουν πει τιποτα για το ενδεχομενο PC εκδοσης?Θα ειναι πολυ κριμα αν δε βγει,στο ps3 απο το λιγο που εχω παιξει μου αρεσε αρκετα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 29 Ιαν 2015, 06:38

greenkiller.13 έγραψε:Τοσος καιρος και ακομα δεν εχουν πει τιποτα για το ενδεχομενο PC εκδοσης?Θα ειναι πολυ κριμα αν δε βγει,στο ps3 απο το λιγο που εχω παιξει μου αρεσε αρκετα

Μην περιμενεις. Δεν νομιζω οτι εχουν λογο να το κανουν. Τζαπα κοπος
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB