Προτάσεις για βελτίωση του forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Shepard » 27 Δεκ 2011, 09:56

nfs_maniac έγραψε:Μία απορία? Γιατί όταν πατάω Free Time --> Διαγωνισμοί, δεν βρίσκονται στην συγκεκριμένη κατηγορία όλοι οι διαγωνισμοί που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, πάρα μόνο 3-4?

Γιατί πρέπει να πας σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά για τους διαγωνισμούς! Στα παιχνίδια ας πούμε για να δεις τι έχει κληρώσει από παιχνίδια!

Εγώ θέλω να υπάρχουν ΟΛΑ σε ένα μέρος κ απλά εκεί να χωρίζονται σε κατηγορίες με tags!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Δεκ 2011, 10:28

Ω, ναι κι εγώ έτσι νόμιζα οτι λειτουργεί ο συγκεκριμένος τομέας
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Δεκ 2011, 20:16

Η δομή του site που έχουμε αυτή τη στιγμή μας αναγκάζει να έχουμε τους διαγωνισμούς έτσι. Σε μετέπειτα φάση ίσως τους χωρίσουμε όπως λέτε :)

Απλά επειδή κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε site διαγωνισμών και όχι ενημερωτικό, κάτι τέτοιο θα μας διαλύσει! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 03 Μαρ 2012, 17:49

Aν και δεν αφορα το forum αλλα το ιδιο το site, γιατι η καρτελα με τα τελευταια σχολια ειναι τοσο χαμηλα στο site; Ανγκαζεσια να κανεις "τρελο" scroll down μεχρι τη μεση του site. Αν μπορειτε να το βαλετε πιο ψηλα γιατι η συγκεκριμενη καρτελα που εμφανιζει τα τελευταια σχολια ειναι πολυ ευχρηστη.

http://img713.imageshack.us/img713/2840/bfdhgh.jpg
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Μαρ 2012, 14:48

Είναι θέμα σχεδιασμού του site, ίσως σε μελλοντικό redesign το φέρουμε πιο πάνω, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούσαμε να τη βάλουμε κάπου πιο πάνω. Το κοιτάμε πάντως :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 04 Μαρ 2012, 17:44

Αγαπητέ Σεφιρούλη, παίζει να μπει κάποια στιγμή το πινακάκι με τα θετικά-αρνητικά στο τέλος κάθε review? Ε, φανταστικέ Σεφιρούλη?

(φρρρ...μη μου κάνεις) :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Μαρ 2012, 13:58

Sephiroth έγραψε:Είναι θέμα σχεδιασμού του site, ίσως σε μελλοντικό redesign το φέρουμε πιο πάνω, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούσαμε να τη βάλουμε κάπου πιο πάνω. Το κοιτάμε πάντως :)

Οταν με το καλο αποφασισετε για τον επανασχεδιασμο του site θα ηθελα η στηλη με τα τελευταια νεα να ειναι μεγαλυτερη ωστε να χωραει περισσοτερα νεα και να μην χανονται αυτα οταν θα ανεβαινουν τα καινουργια. Βεβαια αυτα που "χανονται" πανε στις κατηγοριες που ανηκουν αλλα αν ενα νεο αφορα την κατηγορια gadgets για παραδειγμα κατεβαινει στο τελος του site και οπως να το κανουμε εξαφανιζεται....

Και αυτο που ειπε ο nfs_maniac να το κανετε!!

Αυτα μεχρι στιγμης!!! :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό torico » 06 Μαρ 2012, 01:44

παυλο τι παιζει με το σαιτ εδω κ κανα δυο μερες δεν με κανει sign in οταν μπαινω με chrome
Άβαταρ μέλους
torico

Δημοσιευσεις : 18

Δημοσίευσηαπό Whitey » 06 Μαρ 2012, 14:49

Με το Chrome πάντα είχα πρόβλημα με το Log in. Ενώ έβαζα σωστά τα στοιχεία μου πετούσε μήνυμα ότι δεν είναι έγκυρα. Με λίγα refresh όμως φτιάχνει. :Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 20 Μαρ 2012, 19:18

Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά τί λέτε μερικά σημαντικά threads να γίνουν sticky και να εμφανίζονται πρώτα-πρώτα, επειδή ενημερώνονται σε καθημερινή βάση (πχ, τα thread "Νέα που αφορούν το 360" και "Νέα που αφορούν το PS3")?
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB