- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 19:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Mortal Kombat X
Όχι ρε παιδιά τα έχω κάνει όλα αυτά πήγα στο store το πλήρωσα και μου το έχει βάλει το εικονίδιο μέσα στο account information/service list και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
- petersergis
- Δημοσιευσεις : 3
Sephiroth έγραψε:Καλησπέρα petersergis. Τι ακριβώς δεν σου βγάζει; Περνάς κάποιο κωδικό και δεν κατεβάζει έξτρα περιεχόμενο; Ή δεν έχεις εισάγει ακόμη τον κωδικό;
Μου το περνάει στο account information service list.και δεν μοπρω να το κάνω τίποτα.
- petersergis
- Δημοσιευσεις : 3
petersergis έγραψε:Ρε αδέρφια καλησπέρα σας.μια βοήθεια χρειάζομαι έχω αγοράσει το mortal kombat και χτες αγόρασα το kombat pack και δεν μου το κατεβαζει καθόλου ενώ εγώ το έχω πληρωςει κανονικά για ps4 μιλάμε.εχετε καμμία λύση στο πρόβλημα αυτό;ευχαριστώ πολύ.
Εχω την εντυπωση ότι το ΚΟΜΒΑΤ ΡΑCK "ξεκελειδωνει" στις 26 του μηνα, ειτε το κατεβασεις νωρίτερα ειτε όχι και δεν "δουλευει" το early Access που εχουν "υποσχεθεί".
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
HAWK έγραψε:Αξίζει για αγορά τώρα η να αφήσω να πέσει η τιμή?
Εάν εισαι φανατικος του ΜΟRTAL KOMBAT, ΝΑΙ αξιζει, εάν δεν εχεις τι να παιξεις και δεν ξερεις που να "πεταξεις" 60Ε επισης αξιζει, διαφορετικα θα σου ελεγα καλυτερα περιμενε να πεσει η τιμη του ή να βγει το πακετο με ολο το "εξτρα" περιεχομενο μεσα σε κανενα 6μηνο-χρονο από τωρα και θα εισαι ΟΚ.
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
Viper71 έγραψε:HAWK έγραψε:Αξίζει για αγορά τώρα η να αφήσω να πέσει η τιμή?
Εάν εισαι φανατικος του ΜΟRTAL KOMBAT, ΝΑΙ αξιζει, εάν δεν εχεις τι να παιξεις και δεν ξερεις που να "πεταξεις" 60Ε επισης αξιζει, διαφορετικα θα σου ελεγα καλυτερα περιμενε να πεσει η τιμη του ή να βγει το πακετο με ολο το "εξτρα" περιεχομενο μεσα σε κανενα 6μηνο-χρονο από τωρα και θα εισαι ΟΚ.
Κοίτα έχεις δίκιο δεν είμαι φαν αλλά θέλω ένα με ξύλο για να παίζω με παρέα έχω βέβαια το injustice γ αύτο μάλλον καλύτερα να το αφήσω να πέσει η τιμή.
Gamer for ever!
-
HAWK - Δημοσιευσεις : 67
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες