Mortal Kombat X

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό petersergis » 21 Απρ 2015, 06:41

Όχι ρε παιδιά τα έχω κάνει όλα αυτά πήγα στο store το πλήρωσα και μου το έχει βάλει το εικονίδιο μέσα στο account information/service list και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
petersergis

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό petersergis » 21 Απρ 2015, 07:07

Sephiroth έγραψε:Καλησπέρα petersergis. Τι ακριβώς δεν σου βγάζει; Περνάς κάποιο κωδικό και δεν κατεβάζει έξτρα περιεχόμενο; Ή δεν έχεις εισάγει ακόμη τον κωδικό;

Μου το περνάει στο account information service list.και δεν μοπρω να το κάνω τίποτα.
petersergis

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό HAWK » 21 Απρ 2015, 08:05

Αξίζει για αγορά τώρα η να αφήσω να πέσει η τιμή?
Gamer for ever!
Άβαταρ μέλους
HAWK

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 21 Απρ 2015, 09:08

petersergis έγραψε:Ρε αδέρφια καλησπέρα σας.μια βοήθεια χρειάζομαι έχω αγοράσει το mortal kombat και χτες αγόρασα το kombat pack και δεν μου το κατεβαζει καθόλου ενώ εγώ το έχω πληρωςει κανονικά για ps4 μιλάμε.εχετε καμμία λύση στο πρόβλημα αυτό;ευχαριστώ πολύ.

Εχω την εντυπωση ότι το ΚΟΜΒΑΤ ΡΑCK "ξεκελειδωνει" στις 26 του μηνα, ειτε το κατεβασεις νωρίτερα ειτε όχι και δεν "δουλευει" το early Access που εχουν "υποσχεθεί".
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 21 Απρ 2015, 09:11

HAWK έγραψε:Αξίζει για αγορά τώρα η να αφήσω να πέσει η τιμή?

Εάν εισαι φανατικος του ΜΟRTAL KOMBAT, ΝΑΙ αξιζει, εάν δεν εχεις τι να παιξεις και δεν ξερεις που να "πεταξεις" 60Ε επισης αξιζει, διαφορετικα θα σου ελεγα καλυτερα περιμενε να πεσει η τιμη του ή να βγει το πακετο με ολο το "εξτρα" περιεχομενο μεσα σε κανενα 6μηνο-χρονο από τωρα και θα εισαι ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό HAWK » 21 Απρ 2015, 09:37

Viper71 έγραψε:
HAWK έγραψε:Αξίζει για αγορά τώρα η να αφήσω να πέσει η τιμή?

Εάν εισαι φανατικος του ΜΟRTAL KOMBAT, ΝΑΙ αξιζει, εάν δεν εχεις τι να παιξεις και δεν ξερεις που να "πεταξεις" 60Ε επισης αξιζει, διαφορετικα θα σου ελεγα καλυτερα περιμενε να πεσει η τιμη του ή να βγει το πακετο με ολο το "εξτρα" περιεχομενο μεσα σε κανενα 6μηνο-χρονο από τωρα και θα εισαι ΟΚ.

Κοίτα έχεις δίκιο δεν είμαι φαν αλλά θέλω ένα με ξύλο για να παίζω με παρέα έχω βέβαια το injustice γ αύτο μάλλον καλύτερα να το αφήσω να πέσει η τιμή.
Gamer for ever!
Άβαταρ μέλους
HAWK

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό mazos » 23 Απρ 2015, 15:10

ποσοι εξτρα χαρακτηρες θα μπουν 4 ?
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Whitey » 23 Απρ 2015, 17:27

mazos έγραψε:ποσοι εξτρα χαρακτηρες θα μπουν 4 ?

Μέχρι τώρα από το Kombat Pack, ναι 4. Υπάρχουν φήμες πως οι χαρακτήρες που πολεμάς στο story και δεν είναι διαθέσιμοι θα προστεθούν με το Story Pack.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mazos » 05 Μάιος 2015, 19:43

Το kombat pack υπαρχει σε καποια εκδοση με δισκακι η ειναι μονο downolad απο store?Ευχαριστω για την απαντηση.
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Μάιος 2015, 20:06

mazos έγραψε:Το kombat pack υπαρχει σε καποια εκδοση με δισκακι η ειναι μονο downolad απο store?Ευχαριστω για την απαντηση.

Αν θυμάμαι σωστά στην Ευρώπη καμία έκδοση δεν έχει το Kombat Pack (ούτε καν η συλλεκτική), οπότε μόνο από Store/Marketplace.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB