DareDevil

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

DareDevil

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 14 Απρ 2015, 16:40

Εικόνα

Εκπλήσσομαι που δεν έχει δημιουργηθεί θέμα για τόσο γνωστό ήρωα. Anyway, έχουν εδώ και 4 μέρες που βγήκαν όλα τα επεισόδια στο Netflix και η σειρά έχει πολύ καλές κριτικές μέχρι στιγμής. Εγώ το πρώτο επεισόδιο είδα και μπορώ να πω πως ξεκινάει δυνατά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 14 Απρ 2015, 17:55

Εχω δει τα 8 απο τα 13 επεισοδια και προσωπικα θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει. Δεν ξερω αμα ακολουθει πιστα καποιο κομικ αλλα μεχρι στιγμης ξεπερνα κατα πολυ την ταινια.

Γενικα οι ηθοποιοι παιζουν καλα το ρολο τους και εξεπλαγην ιδιαιτερα με τον ηθοποιο που ενσαρκωνει τον kingpin. Το καλο ειναι οτι βλεπουμε σε ορισμενα επεισοδια και την "ανθρωπινη" πλευρα του σε αυτη τη σεζον που δεν το περιμενα διοτι τις περισσοτερες φορες ο κακος υπαρχει απλα και μονο για να κανει τη ζωη του πρωταγωνιστη πιο δυσκολη. :P

Δεν ξερω πως θα ειναι το finale αλλα ελπιζω να δουμε μια συνεχεια του χρονου διοτι το αξιζει μεχρι στιγμης.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 14 Απρ 2015, 18:24

αν και δεν ψηνομουνα να δω ΑΛΛΗ μια ταινια με super ηρωες,μαλλον θα την κατεβασω μιας και εχουν βγει ολα τα επεισοδια μαζι.
(ας ελπισουμε να μην ειναι αλλο ενα ARROW)

καπου ειχα διαβασει οτι θα βγαλουνε 4 season με 4 διαφορετικους υπερηρωες και στο τελος θα γινουν κατι σαν ομαδα αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο.
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 14 Απρ 2015, 18:34

giannisGG έγραψε:αν και δεν ψηνομουνα να δω ΑΛΛΗ μια ταινια με super ηρωες,μαλλον θα την κατεβασω μιας και εχουν βγει ολα τα επεισοδια μαζι.

καπου ειχα διαβασει οτι θα βγαλουνε 4 season με 4 διαφορετικους υπερηρωες και στο τελος θα γινουν κατι σαν ομαδα αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο.

Γενικα οι DC & Marvel είναι σε μία άτυπη κόντρα.

Η Marvel έχει/είχε το πάνω χέρι με τις Hollywood-ιανες υπερπαραγωγές και το πλάνο της είναι να κάνει ταινίες και μετέπειτα AVENGERS (δλδ, Iron Man ,Captain America , Guardians of the Gallaxy , Thor κλπ ====> Avengers). Η DC ακολούθησε άλλη προσέγγιση μέσω καλών σειρών, οι οποίες όταν θα εδραιωθούν κ θα εξελιχτεί το σενάριο της κάθε μίας θα κάνει μετέπειτα hollywood-ιανη υπερπαραγωγή ταινία.

Λογικά, η Marvel "ζήλεψε" την επιτυχία των σειρών της DC και θα βγάλει κ αυτή κάποιες σειρές.

Το καλό είναι ότι λόγω υψηλού ανταγωνισμού η ποιότητα των σειρών είναι πολύ καλή και "εμείς" βγαίνουμε κερδισμένοι.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 14 Απρ 2015, 19:37

Εγω ειδα το πρωτο επεισοδιο δεν μου πολυαρεσε μολις δω μερικα ακομα θα επανελθω στο θεμα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Απρ 2015, 11:33

GooDShiveR έγραψε:
giannisGG έγραψε:αν και δεν ψηνομουνα να δω ΑΛΛΗ μια ταινια με super ηρωες,μαλλον θα την κατεβασω μιας και εχουν βγει ολα τα επεισοδια μαζι.

Γενικα οι DC & Marvel είναι σε μία άτυπη κόντρα.

Η Marvel έχει/είχε το πάνω χέρι με τις Hollywood-ιανες υπερπαραγωγές και το πλάνο της είναι να κάνει ταινίες και μετέπειτα AVENGERS (δλδ, Iron Man ,Captain America , Guardians of the Gallaxy , Thor κλπ ====> Avengers). Η DC ακολούθησε άλλη προσέγγιση μέσω καλών σειρών, οι οποίες όταν θα εδραιωθούν κ θα εξελιχτεί το σενάριο της κάθε μίας θα κάνει μετέπειτα hollywood-ιανη υπερπαραγωγή ταινία.

Λογικά, η Marvel "ζήλεψε" την επιτυχία των σειρών της DC και θα βγάλει κ αυτή κάποιες σειρές.

Το καλό είναι ότι λόγω υψηλού ανταγωνισμού η ποιότητα των σειρών είναι πολύ καλή και "εμείς" βγαίνουμε κερδισμένοι.

Bασικά η DC ναι μεν σκοπεύει να μεταφέρει arrow και flash στη μεγάλη οθόνη, αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς. Άσε που στο flash δεν ξέρουμε αν θα είναι ο Βarry Allen ή άλλος Flash.. Η Marvel από την άλλη έχει βάλει σειρές και ταινίες σε ένα σύμπαν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Thanos1981 » 17 Απρ 2015, 15:32

Έχω δεί μέχρι το 6 και δεν 쨴εχει απογοητεύσει εως τώρα.Για 17+ στέκεται στο ύψος του.
Thanos1981

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 20 Απρ 2015, 18:19

H σειρα ξεκινάει παρώμοια με το την πρώτη σεζον του aroow πραγμα που δεν ειναι κακο αν και η marvel πρεπει να προσέξει στο σενάριο μην αρχιζει και ξεφέυγει οπως στο arrow..... :?
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Απρ 2015, 21:49

την είδα όλη τη σειρά.για εμένα είναι η καλύτερη σειρά με σούπερ ήρωες.είναι αρκετά σκοτείνη, έχει χιούμορ, ένα πολύ καλό καστ αλλά το πιο βασικό η πλοκή είναι για ενήλικους .πραγματικά εύχομαι να βγουν και άλλες σειρές αυτού του στυλ και η συγκεκριμένη να ανακοινώσει σύντομα και δεύτερη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 20 Απρ 2015, 23:03

Δεύτερη χρονιά δεν νομίζω να πάει. Σειρά έχουν τα Luke Cage, Iron Fist και μετά το The Defenders και με τους τρεις ήρωες.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB