Mortal Kombat X

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Whitey » 13 Απρ 2015, 18:38

Κάποιο από τα skin του τίτλου ξεκλειδώνεται αν κάνετε link το account σας με το WB Play.
To skin είναι:
Future Raiden
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό mazos » 14 Απρ 2015, 12:23

Αξιζει αναμονη και αγορα της komplete edition αραγε σε κανα χρονο...
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό jordan » 15 Απρ 2015, 08:40

Στο menu στο Faction τα invasion boss, invasion tower και war tower μου είναι κλειδωμένα . Είναι και σε σας κλειδωμένα; Σε ps4.
Εικόνα
.
Άβαταρ μέλους
jordan

Δημοσιευσεις : 98

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 15 Απρ 2015, 09:04

Εχει τελειωσει το Install? ή ξεκινησες να παιζεις πριν τελειωσει?
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Whitey » 15 Απρ 2015, 11:20

jordan έγραψε:Στο menu στο Faction τα invasion boss, invasion tower και war tower μου είναι κλειδωμένα . Είναι και σε σας κλειδωμένα; Σε ps4.
Εικόνα

Και σε εμένα ήταν κλειδωμένα τις προηγούμενες μέρες και δεν ξέρω για τώρα (Xbox One). Ίσως πρέπει να ολοκληρωθεί το πρώτο Faction War;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Viper71 » 17 Απρ 2015, 10:06

Απο εχθες είναι "ανοιχτα" και μπορούμε να συμμετέχουμε, τι FACTION εχετε διαλεξει? εγω Lin Kuei.
Άβαταρ μέλους
Viper71

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Απρ 2015, 19:14

Viper71 έγραψε:Απο εχθες είναι "ανοιχτα" και μπορούμε να συμμετέχουμε, τι FACTION εχετε διαλεξει? εγω Lin Kuei.

Και εγώ στο Lin Kuei για την ώρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό petersergis » 20 Απρ 2015, 21:54

Ρε αδέρφια καλησπέρα σας.μια βοήθεια χρειάζομαι έχω αγοράσει το mortal kombat και χτες αγόρασα το kombat pack και δεν μου το κατεβαζει καθόλου ενώ εγώ το έχω πληρωςει κανονικά για ps4 μιλάμε.εχετε καμμία λύση στο πρόβλημα αυτό;ευχαριστώ πολύ.
petersergis

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 20 Απρ 2015, 23:42

Καλησπέρα petersergis. Τι ακριβώς δεν σου βγάζει; Περνάς κάποιο κωδικό και δεν κατεβάζει έξτρα περιεχόμενο; Ή δεν έχεις εισάγει ακόμη τον κωδικό;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 21 Απρ 2015, 00:40

petersergis έγραψε:Ρε αδέρφια καλησπέρα σας.μια βοήθεια χρειάζομαι έχω αγοράσει το mortal kombat και χτες αγόρασα το kombat pack και δεν μου το κατεβαζει καθόλου ενώ εγώ το έχω πληρωςει κανονικά για ps4 μιλάμε.εχετε καμμία λύση στο πρόβλημα αυτό;ευχαριστώ πολύ.

Μήπως σου βγάζει erros σχετικά με την ιδιοκτησία του περιεχομένου; Μου κάνει κάτι τέτοια κουλά τελευταία το store. Αν είναι αυτό, απλά κάνε sign out και sing in από την κονσόλα(όχι turn off) και αν πάλι σου έχει θέμα, κάνε μέσα από το PS4 deactivate/activate.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB