- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:34 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
προβλημα με τα παιχνιδια στο υπολογιστη
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
προβλημα με τα παιχνιδια στο υπολογιστη
καλημερα εκανα φορματ στο υπολογιστη και ξανα εγκατιστω τα παιχιδια αλλα δεν μου πεζουν μονο αν τα βαλω μεσα στο στεαμ ξερετε τι φταει ευχαριστω πολυ
-
dimitris1987 - Δημοσιευσεις : 133
Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?
Εννοείται. Τα games "δένονται" με το account σου στη Steam και υπάρχουν για "πάντα". Όσο έχεις το account σου μή φοβάσαι!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση φιλεGooDShiveR έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Παιδια ερωτηση,αν κανω απεγκατασταση ενα παιχνιδι που εχω αγορασει κανονικα απο το steam λογω χωρου για να αγορασω ας πουμε καποιο αλλο παιχνιδι,στο μελλον,θα εχω την δυνατοτητα να ξανακατεβασω το παιχνιδι που εκανα απεγκατασταση ή οχι?
Εννοείται. Τα games "δένονται" με το account σου στη Steam και υπάρχουν για "πάντα". Όσο έχεις το account σου μή φοβάσαι!

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης