- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κοκορομαχίες
@Sephiroth Εμένα με καλύπτει βασικά η απάντηση σου στο αν δεν γνωρίζεις κάτι ή αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει κάτι. Τώρα για τους άλλους δε ξέρω.
@AnimaPura Νομίζω, μετά και τα τελευταία σκηνικά και με τον Γιακουμάκη αλλά και πιο πριν, η ΔΗΕ, αν κρίνω από τις υποθέσεις που δείχνουν συχνά στα δελτία ειδήσεων, κάνει πολύ καλή δουλειά. Εγώ σου λέω να κάνεις κάτι. Δε πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα βαρεθούν.
@AnimaPura Νομίζω, μετά και τα τελευταία σκηνικά και με τον Γιακουμάκη αλλά και πιο πριν, η ΔΗΕ, αν κρίνω από τις υποθέσεις που δείχνουν συχνά στα δελτία ειδήσεων, κάνει πολύ καλή δουλειά. Εγώ σου λέω να κάνεις κάτι. Δε πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα βαρεθούν.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Τα δημοσιεύω γιατί:
Πρώτον, δεν εχω σκοπό να κάτσω να χάσω χρόνο από την ήδη γεμάτη προβλήματα ζωή μου στα 21 μου χρόνια.
Δεύτερον, δεν θα κερδίσω κάτι από μια απλά καταγγελία για εξύβριση. Δεν θα βγω κερδισμένος. Αμα αρχίσουν τα πιο σοβαρά, τότε ναι, ίσως κάνω κάτι.
Τρίτον, εσας όλους στην κοινότητα, μιας και εχουμε όλοι το μικρόβιο του gamer, σας βλέπω σαν φίλους/οικογένεια και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Κρίμα που μέχρι στιγμής δεν καταλαβαινόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Πρώτον, δεν εχω σκοπό να κάτσω να χάσω χρόνο από την ήδη γεμάτη προβλήματα ζωή μου στα 21 μου χρόνια.
Δεύτερον, δεν θα κερδίσω κάτι από μια απλά καταγγελία για εξύβριση. Δεν θα βγω κερδισμένος. Αμα αρχίσουν τα πιο σοβαρά, τότε ναι, ίσως κάνω κάτι.
Τρίτον, εσας όλους στην κοινότητα, μιας και εχουμε όλοι το μικρόβιο του gamer, σας βλέπω σαν φίλους/οικογένεια και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Κρίμα που μέχρι στιγμής δεν καταλαβαινόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
AnimaPura έγραψε:Το "φιλικά" στο τέλος με λύγισε! Ευχαριστώ και για την εικόνα με τον Καραγκιόζη προηγουμένως, πιστεύω μου ταιριάζει σαν χαρακτηρισμός! Να 'σαι καλά!
Φιλικά, διότι φιλαράκο δεν έχω κάποιο προηγούμενο μαζί σου, και η συμμετοχή μου στο Site είναι Limited, Εγώ με το παρόν προσπαθώ να συμβάλλω στην εξυγίανση της κοινότητας και να βοηθήσω εσένα. One Small step at a time, α, και είδες την απάντηση του Editor in Chief απο κατω, άρα;
Όσο για την εικόνα Καραγκιόζη που πόσταρα και διεγράφη, φωτογράφιζα τα "καραγκιζολίκια" της κουβέντας
-
Jim P - Δημοσιευσεις : 16
Και να μου το λεγαν δεν θα το πιστευα η κουβεντα συνεχιζετε....κακασι οτι εγινε με τον ντακο εγινε στο παρελθον περασε ο καιρος ξεχαστηκε και καλο ειναι να μεινουν ξεχασμενα δεν υπαρχει λογος φρεσκα κουλουρια πουλαει ο κουλουρας.ο amiga κακα τα ψεματα δεν ηθελε και πολυ για να τσιγκλιστει αν και τον γουσταρα.ο ντακος καλος ηταν στο ραδιο (εχω ακουσει 2 απο τις 3 εκμπομπες)αλλα γενικα η προηγουμενη εκμπομπη με τον πλεσσα και το αλλο παληκαρι μου αρεσε πιο πολυ.οσο για το facebook δεν χρειαζεται καποιο σχολιο....
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
Απλά θυμίζω σε άπαντες ότι δεν είμαστε crew σε πειρατικό πλοίο, λόχος, οικογένεια μαφιόζων, ομάδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, πολιτικό κόμμα, αυτοκέφαλη Εκκλησία, αίρεση, μασονική στοά (καλά για αυτό δεν ορκίζομαι - έχω και φιλοδοξίες όσο να πεις -) για να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ θέμα power play όπως όλο αυτό που τέλος πάντων υποτίθεται ότι ζούμε.
Θεότητα και ταυτόχρονα αλήτης ο Frank Underwood αλλά δεν βρίσκεται εδώ μέσα. Ο Niccolo Machiavelli θα βαριόταν, ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν βρίσκεται κάπου εδώ γύρω ο επόμενος Cesare Borgia. Συνωμοσίες, θεωρίες, παρατάξεις, διπλωματικά επεισόδια, συμμαχίες οικογενειών, η κρίση μιας δυναστείας κ.λπ. είναι παιδικότητες που πιάνουν τόπο μόνο σε πιο σοβαρά θέματα.
Είμαστε εδώ, όλοι, για τα games. Ότι μπορούν να βρεθούν άτομα να πλακωθούν για το ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε σκάκι, τάβλι και μπιλιάρδο, δεν σημαίνει ότι η όποια τέτοια διαφωνία γίνεται σοβαρή.
ΟΛΟΙ πρέπει να ξεκολλήσουν. Δεν είναι δουλειά αυτή.
Είναι Σάββατο βράδυ και μπορώ να σκεφτώ χίλια πράγματα που δικαιούνται περισσότερο της προσοχής μου αντί αυτού του post. Αισθάνομαι δε αρκετά σίγουρος ότι όποιος αυτήν τη στιγμή αισθάνεται πως δικαίως έχει την ανάποδη προτεραιότητα, έχει πολύ soul searching μπροστά του.
Μιλάω πολύ λίγο σε σύγκριση με άλλους, παρά το ρόλο που καλύπτω. Για να μην υπάρχει η σχετική απορία, δεν είναι έτσι επειδή δεν παρακολουθώ τι γίνεται, διότι δεν έχω θέση, είναι γιατί κάποιες περιπτώσεις απλά δεν αξίζουν τον κόπο σε αυτήν τη ζωή. Όσο τους δίνεις σημασία, τόσο αποκτούν λόγο ύπαρξης. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε όσοι μπορούμε να το κατανοήσουμε (οι λοιποί ισοδυναμούν με lost cause σε πολλαπλά επίπεδα), τόσο καλύτερα για όλους.
Η αυτορυθμιζόμενη κοινότητα είναι η καλύτερη κοινότητα. Ρυθμίστε το γιατί έχω και reviews να γράψω. Αν πρέπει να βγάζουμε εμείς μονίμως το φίδι από την τρύπα, θα χάσετε μέρος της ελευθερίας σας, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Μετά θα παραπονιέστε για άλλα πράγματα.
Τα ξέρουν αυτά μέσα τους όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και ας μην ξέρω καν ποιοι είναι διότι και εσχάτως είμαι στο Enternity και δεν το έχω ψάξει. Γιατί πιστεύω ότι τα ξέρουν;
Διότι όταν σχολίαζα σε άρθρο ότι αυτά που βλέπουμε είναι για δημοτικό και γυμνάσιο δεν εμφανίστηκε ούτε ένας να επιχειρηματολογήσει για το αντίθετο. Απλά όλοι συνέχισαν το κομμάτι τους, έχοντας συνείδηση της προσωπικής τους συνεισφορά σε αυτήν την εντύπωση. Αντιθέτως τα "παίρνουν" τέρμα σε πολύ πιο ήπιες απόψεις. Εδώ δεν έπαιρνε προφανώς.
Ή έχω παραισθήσεις; Εγώ καπνό γκαουάφα ζήτησα για το ναργιλέ. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάτι περίεργο.
Θεότητα και ταυτόχρονα αλήτης ο Frank Underwood αλλά δεν βρίσκεται εδώ μέσα. Ο Niccolo Machiavelli θα βαριόταν, ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν βρίσκεται κάπου εδώ γύρω ο επόμενος Cesare Borgia. Συνωμοσίες, θεωρίες, παρατάξεις, διπλωματικά επεισόδια, συμμαχίες οικογενειών, η κρίση μιας δυναστείας κ.λπ. είναι παιδικότητες που πιάνουν τόπο μόνο σε πιο σοβαρά θέματα.
Είμαστε εδώ, όλοι, για τα games. Ότι μπορούν να βρεθούν άτομα να πλακωθούν για το ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε σκάκι, τάβλι και μπιλιάρδο, δεν σημαίνει ότι η όποια τέτοια διαφωνία γίνεται σοβαρή.
ΟΛΟΙ πρέπει να ξεκολλήσουν. Δεν είναι δουλειά αυτή.
Είναι Σάββατο βράδυ και μπορώ να σκεφτώ χίλια πράγματα που δικαιούνται περισσότερο της προσοχής μου αντί αυτού του post. Αισθάνομαι δε αρκετά σίγουρος ότι όποιος αυτήν τη στιγμή αισθάνεται πως δικαίως έχει την ανάποδη προτεραιότητα, έχει πολύ soul searching μπροστά του.
Μιλάω πολύ λίγο σε σύγκριση με άλλους, παρά το ρόλο που καλύπτω. Για να μην υπάρχει η σχετική απορία, δεν είναι έτσι επειδή δεν παρακολουθώ τι γίνεται, διότι δεν έχω θέση, είναι γιατί κάποιες περιπτώσεις απλά δεν αξίζουν τον κόπο σε αυτήν τη ζωή. Όσο τους δίνεις σημασία, τόσο αποκτούν λόγο ύπαρξης. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε όσοι μπορούμε να το κατανοήσουμε (οι λοιποί ισοδυναμούν με lost cause σε πολλαπλά επίπεδα), τόσο καλύτερα για όλους.
Η αυτορυθμιζόμενη κοινότητα είναι η καλύτερη κοινότητα. Ρυθμίστε το γιατί έχω και reviews να γράψω. Αν πρέπει να βγάζουμε εμείς μονίμως το φίδι από την τρύπα, θα χάσετε μέρος της ελευθερίας σας, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Μετά θα παραπονιέστε για άλλα πράγματα.
Τα ξέρουν αυτά μέσα τους όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και ας μην ξέρω καν ποιοι είναι διότι και εσχάτως είμαι στο Enternity και δεν το έχω ψάξει. Γιατί πιστεύω ότι τα ξέρουν;
Διότι όταν σχολίαζα σε άρθρο ότι αυτά που βλέπουμε είναι για δημοτικό και γυμνάσιο δεν εμφανίστηκε ούτε ένας να επιχειρηματολογήσει για το αντίθετο. Απλά όλοι συνέχισαν το κομμάτι τους, έχοντας συνείδηση της προσωπικής τους συνεισφορά σε αυτήν την εντύπωση. Αντιθέτως τα "παίρνουν" τέρμα σε πολύ πιο ήπιες απόψεις. Εδώ δεν έπαιρνε προφανώς.
Ή έχω παραισθήσεις; Εγώ καπνό γκαουάφα ζήτησα για το ναργιλέ. Δεν ξέρω αν έπαιξε κάτι περίεργο.
-
yaponvezos - Δημοσιευσεις : 17
yaponvezos έγραψε:Είναι Σάββατο βράδυ και μπορώ να σκεφτώ χίλια πράγματα που δικαιούνται περισσότερο της προσοχής μου αντί αυτού του post.
Μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή που έγραφες στο συγκεκριμένο post δεν είχες σκεφτεί κανένα από τα χίλια πράγματα που δικαιούνται περισσότερο της προσοχής σου αντί αυτού σου του post,
ή μπορεί να τα σκέφτηκες απλά να μην τα θεώρησες τόσο σημαντικά όσο το να γράψεις αυτό το post.

yaponvezos έγραψε:Τα ξέρουν αυτά μέσα τους όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και ας μην ξέρω καν ποιοι είναι διότι και εσχάτως είμαι στο Enternity και δεν το έχω ψάξει. Γιατί πιστεύω ότι τα ξέρουν;
Και βέβαια τα ξέρουν. Και βέβαια ξέρουμε/ξέρουν ποιος/ποιοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους/του.
Σήμερα ήταν η ευκαιρεία να τα βγάλουν από μέσα τους. Δεν το έκαναν.
Μπορεί να το κάνουν στο μέλλον. Βέβαια τότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί.
Σήμερα πάντως ήταν η κατάλληλη μέρα. Ήδη ο AnimaPura (και προς τιμήν του το παιδί) ζήτησε συγνώμη για τα post που είχε κάνει στο FB.
Οι 2πλοι λογαριασμοί δεν εμφανίστηκαν/εμφανίστηκε.
Μάλλον έχασε/έχασαν την ευκειρεία του/τους.
yaponvezos έγραψε:Διότι όταν σχολίαζα σε άρθρο ότι αυτά που βλέπουμε είναι για δημοτικό και γυμνάσιο δεν εμφανίστηκε ούτε ένας να επιχειρηματολογήσει για το αντίθετο.
Έσυ έγραψες χτες (στο άρθρο του Bloodborne) ότι κάποιοι (δεν ονομάτισες) δεν ξέρουν από ορθογραφία. Άρα μιλάμε για παιδιά κάτω του δημοτικού και του γυμνασίου.
Για πoιον λόγο λοιπόν να επιχειρηματολογήσει κάποιος για το αντίθετο ?

-
TomTom - Δημοσιευσεις : 107
Ακριβώς όπως τα είπε ο Μάνος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται άτομα, που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν καμία νοητική καθυστέρηση (έχω αρχίσει και αμφιβάλλω), να συζητούν για κλίκες και συνωμοσίες μέσα σε ένα gaming site.Φανταστείτε τώρα σκηνικό, ενώ περπατάς στο σύνταγμα ξαφνικά να σταματάς έναν και να του λες: Υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν κατεβατά για να υπερασπιστούν μία κονσόλα ή επειδή ένα παιχνίδι βαθμολογήθηκε με 8. Δεν θα πέθαινε σε ένα νανοδευτερόλεπτο από υπερβολική δόση γέλιου ;
Υ.Γ : Για όλα τα ξυπνοπούλια που έχουν ήδη τα χέρια στο πληκτρολόγιο και ετοιμάζονται να γράψουν '' Τότε εσύ γιατί γράφεις ; ''. Είναι διαφορετικό να σπαταλάς χρόνο υποστηρίζοντας ηλιθιότητες με ακόμα πιο ηλίθια επιχειρήματα, και άλλο να αφιερώνεις χρόνο ώστε μερικά άτομα να συνειδητοποιήσουν πως συμπεριφέρονται λες και είναι 5 χρονών.
Υ.Γ : Για όλα τα ξυπνοπούλια που έχουν ήδη τα χέρια στο πληκτρολόγιο και ετοιμάζονται να γράψουν '' Τότε εσύ γιατί γράφεις ; ''. Είναι διαφορετικό να σπαταλάς χρόνο υποστηρίζοντας ηλιθιότητες με ακόμα πιο ηλίθια επιχειρήματα, και άλλο να αφιερώνεις χρόνο ώστε μερικά άτομα να συνειδητοποιήσουν πως συμπεριφέρονται λες και είναι 5 χρονών.
-
kokouman - Δημοσιευσεις : 199
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες