Κοκορομαχίες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 13:21

Δήλωση σε κάποιο σχόλιο σε είδηση ή σε forum όχι δεν υπάρχει. Αλλά έχουν γίνει leaks (enternityleaks lol) με το που έγιναν αυτά και μετά από προτροπή ότι για να μη τσακώνονται με τα main account τους οι συντάκτες να φτιάξουν δεύτερα και να το κάνουν ελεύθερα. Και μέσα σε αυτά τα άτομα ακούστηκε ότι το έπραξε ο Ντάκος.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό UAVjammer » 04 Απρ 2015, 13:31

Περίεργο να ακούστηκε μόνο για τον Ντάκο πάντως. Μάλλον υπαρχει μια προκατάληψη εναντίον του.
Άβαταρ μέλους
UAVjammer

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 13:33

Δεν ακούστηκε μόνο για τον Ντάκο. Απλά σταθήκανε κυρίως σε αυτόν επειδή υπήρχε το θέμα του facebook.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό billbig » 04 Απρ 2015, 13:36

kakashi_hatake έγραψε:Δήλωση σε κάποιο σχόλιο σε είδηση ή σε forum όχι δεν υπάρχει. Αλλά έχουν γίνει leaks (enternityleaks lol) με το που έγιναν αυτά και μετά από προτροπή ότι για να μη τσακώνονται με τα main account τους οι συντάκτες να φτιάξουν δεύτερα και να το κάνουν ελεύθερα. Και μέσα σε αυτά τα άτομα ακούστηκε ότι το έπραξε ο Ντάκος.

Δεν ξέρω τι είναι πιο sad αυτή τη στιγμή πάντως. Ότι τέτοια σενάρια αποκτούν βάση because "leaks", ή ότι because "leaks" (τα οποία από πού ήρθαν κιόλας;) ξαφνικά θεωρούνται δεδομένα.

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα kakashi και σε όποιον άλλον το πιστεύει. Προφανώς και δεν μπορώ να στο αποδείξω με facts αυτή τη στιγμή (αν και αν ένα θεωρητικό leak έκανε κόσμο να το πιστέψει, θεωρήστε και αυτό το μήνυμα leak για να το πιστέψετε), αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τη συντακτική ομάδα. Τι δηλαδή, δεν έχουμε άλλη δουλειά σε αυτή τη ζωή από το να πλακωνόμαστε με το community και κάνουμε και διπλά accounts για να μην καταλαβαίνετε ποιοι είμαστε;

Τι είμαστε; 7 ετών;
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 13:45

billbig έγραψε:Δεν ξέρω τι είναι πιο sad αυτή τη στιγμή πάντως. Ότι τέτοια σενάρια αποκτούν βάση because "leaks", ή ότι because "leaks" (τα οποία από πού ήρθαν κιόλας;) ξαφνικά θεωρούνται δεδομένα.

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα kakashi και σε όποιον άλλον το πιστεύει. Προφανώς και δεν μπορώ να στο αποδείξω με facts αυτή τη στιγμή (αν και αν ένα θεωρητικό leak έκανε κόσμο να το πιστέψει, θεωρήστε και αυτό το μήνυμα leak για να το πιστέψετε), αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τη συντακτική ομάδα. Τι δηλαδή, δεν έχουμε άλλη δουλειά σε αυτή τη ζωή από το να πλακωνόμαστε με το community και κάνουμε και διπλά accounts για να μην καταλαβαίνετε ποιοι είμαστε;

Τι είμαστε; 7 ετών;

Από τα τελευταία σκηνικά στο Bloodborne που οδήγησε αρκετό κόσμο να βγάλει αυτό το συμπέρασμα, ότι μερικοί κάνουν λες και βρίσκονται στο δημοτικό, δε μου φαίνεται περίεργο τέτοιες συμπεριφορές να φανερώνουν τέτοιες ηλικίες. Και σχετικά με τα leaks, δε μου φαίνεται επίσης περίεργο. Από τη στιγμή που η κάθε ομάδα κλίκα εδώ μέσα έχει άτομα που με το ότι συμβαίνει πάει και τα λέει στην άλλη, άσχημο κατ'εμέ γιατί ισχυροποιεί τις αντιπάθειες αλλά λογικό από μια άποψη, έτσι προφανώς και από τη συντακτική ομάδα κάποιοι θεώρησαν ότι είναι άδικο αυτό που συνέβαινε τότε στον Amiga. Και ανέφεραν αυτό το πράγμα. Πως λέχθηκε ότι η εικόνα συντακτών να τσακώνεται με μέλη δεν είναι σωστή και ότι αν θέλουν να μπουν σε τέτοιες καταστάσεις ας το κάνουν με άλλα accounts για να μη στιγματίζεται το site. Το σωστό πάντως είναι να μη γίνονται αυτά και από τις δυο πλευρές. Γιατί τότε μιλάμε για χαμένο παιχνίδι και η κατάσταση στη κοινότητα ποτέ δεν πρόκειται να καλυτερέψει.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό kokouman » 04 Απρ 2015, 13:55

Μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι μερικοί δεν έχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούν...Θα περάσουμε καλά στην E3..
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2015, 14:39

UAVjammer έγραψε:Και επειδή βλέπω οτι ατομα όπως ο Scot_pilgrim δεν μπορουν να μιλησουν χωρις να χρησιμοποιησουν χαζα κολπα τυπου κανω εντιτ στο σχολιό μου για να φανει οτι ο αλλος κώλωσε και δεν απαντησε, η συζήτηση κλεινει εδώ από μεριάς μου.

Aν θυμάμαι καλά, έκανα δύο edit στο σχόλιο μου. Το ένα πριν μου απαντήσεις και το άλλο επειδή είδα ότι έκανες και εσύ ο ίδιος edit στο προηγούμενο σου σχόλιο(!). Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πείραξε λοιπόν. Επίσης δεν είπα ποτέ εγώ ότι απέφυγες κάτι που είπα. Εσύ το είπες όμως για εμένα. ;)

Λοιπόν φωτογραφίες δεν βρήκα γιατί όλως τυχαίως τα σχόλια περί SDF του AnimaPura εξαφανίστηκαν δια μαγείας! Μάλλον η νεράιδα της MDF θα ήταν. Αντρίκια πράγματα δηλαδή. Βρήκα όμως την συγκεκριμένη φωτογραφία που είναι κοντά σε αυτό. Δεν μιλάει για SDF ακριβώς αλλά δεν είναι Γιάννης, είναι Γιαννάκης.

http://i444.photobucket.com/albums/qq161/Ge0_07/pura1_zps5hiahui2.png

Λες ότι εξαιτίας ατόμων όπως και εγώ, πολλοί δεν μπαίνουν να γράψουν γιατί φοβούνται. Είμαι ο μπαμπούλας; Αγαπάω μόνο την Sony; Ναι, έχω μια παραπάνω συμπάθεια στη Sony αλλά όταν πρέπει να την κράξω την κράζω. Όταν έχω να πω κάτι καλό για την MS ή την Ninty το λέω. Επίσης εσείς που φοβάστε, διαβάζετε συγκεκριμένα σχόλια; Δηλαδή όταν κράζει ο Ντάκος εκεί δεν λέτε κάτι; Μήπως είσαι και εσύ περίπτωση δεύτερου προφίλ ή απλά κολλητάρι του; Δεν εξηγείται αλλιώς. Επίσης με λες προβληματικό; Όντως τώρα;

Και προς ενημέρωσης σου δεν ξεκίνησα ποτέ ¨πόλεμο¨στο Ντάκο και σε κανέναν. Πριν λίγους μήνες έμαθα από κάποιον πως έναν σχόλιο μου από το site είχε ανέβει στο facebook προφίλ ενός φίλου του Ντάκου και με κράζανε και οι δύο. Πήγα εκεί απάντησα με τα αληθινά μου στοιχεία και δεν κρύφτηκα πίσω από ένα προφίλ ή κρύψιμο αναρτήσεων όπως κάνουν μερικοί μερικοί. Το άτομο που το ανέβασε μου ζήτησε συγγνώμη(δεν ξέρω αν το πίστευε βέβαια και ούτε με νοιάζει) αλλά από τότε έχει ξεκινήσει όλο αυτό το θέμα. Με κανέναν από τους δύο δεν είχα σχέσεις πριν το συμβάν. Ούτε από προηγούμενα sites. Και πρόσεξε, το σχόλιο που έκραζαν δεν είχε να κάνει με Sony ή MS. Άρα είναι γενικό το πρόβλημα. Και σε ρωτάω τώρα. Είσαι μέλος σε ένα site πόσο μάλλον συντάκτης και ανεβάζεις σχόλια άλλων χρηστών στο facebook και τους κράζεις χωρίς αυτοί να ξέρουν κάτι. Σου φαίνεται φυσιολογικό; Εμένα όχι. Για αυτό μην μου λες εμένα ότι τον έχω βάλει στόχαστρο και μου τον παρουσιάζεις ως Παναγιά παρθένα. Το δεύτερο μπορεί να είναι το πρώτο σίγουρα όχι.

Και δεν το έχουν κάνει μόνο σε εμένα από ότι έχω μάθει. Επίσης αν είχα εγώ ένα site και κάποιοι συντάκτες μου το έκαναν αυτό στη κοινότητα χάρις την οποία έβγαζα το ψωμί μου ή θα τους το έκοβα ή στη χειρότερη θα έπαιρναν πόδι από τη συντακτική ομάδα. Τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει όμως. Γιατί άραγε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 04 Απρ 2015, 14:58

Το θέμα του facebook έχω δηλώσει ότι ήταν λάθος και δικό μου και όσων συμμετείχαν. Καταλαβαίνω ότι αυτό ήταν ένα λάθος το οποίο θα χρησιμοποιούσαν μερικοί για πάτημα, σε οποιαδήποτε συζήτηση θα συμετάσχω. Προφανώς αυτό βλέπουμε όλοι ότι συμβαίνει και εδώ. Ας μην το είχα κάνει λέω εγώ.

Τώρα για τις κατηγορίες περί δεύτερων ακάουντ, αν δεν υπάρχει απόδειξη δεν νομίζω ότι υπάρχει και νόημα να συνεχιστεί η συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μου αλλά και ολόκληρης της συντακτικής ομάδας, ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την διοίκηση του site επί του συγκεκριμένου θέματος.

@scott
Όπως είπε και ο UAVjammer, θες όντως να παίξουμε την κολοκυθιά? Βρήκες ένα σχόλιό μου (τα υπόλοιπα έχουν σβηστεί από τους admins αφού αν έχεις παρατηρήσει, μετά από ένα χρονικό σημείο δεν μπορείς να σβήσεις κάποιο σχόλιο που έχεις κάνει ο ίδιος) ενώ έκανες λόγο για δεκάδες σχόλια στα οποία προκαλώ. Εγώ ένα βλέπω.

Η γενικότερη συζήτηση τελειώνει εδώ για εμένα, δεν θα απαντήσω ξανά σε αβάσιμες κατηγορίες γιατί όπως έχει πει και ο Raysod, κάποια πράγματα διώκονται και ποινικά. Καλό μεσημέρι και καλές γιορτές.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Απρ 2015, 15:08

Εγώ από εσένα δεν έλαβα πότε συγγνώμη πάντως. Μόνο από τον κολλητό σου.

Anyway, το μόνο που ανέφερα για 2ο account είναι προς το χρήστη UAV. Όπως θες πάρτο.

Και σου λέω τα σχόλια σου περί SDF έχουν σβηστεί και τώρα δεν μπορώ να τα βρω. Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω. Μάρτυρες για το ότι έχεις αναφερθεί κάμποσες φορές στην SDF υπάρχουν. Όσοι έβλεπαν τα νέα και τα reviews αν θέλουν μπορούν εδώ να βγουν και να το πουν. Αν υπάρχουν και φωτογραφίες ακόμα καλύτερα. Τα δεκάδες ήταν μέρος του λόγου αλλά you get the point.

Τελειώνει και από εμένα εδώ η συζήτηση και μάλλον το λήγω εδώ γιατί ότι είχα να πω το είπα και γιατί δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος παραπάνω. Τέλος, θα συμφωνήσω και εγώ πως κάποια πράγματα διώκονται ποινικά. Καλές γιορτές.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 04 Απρ 2015, 15:24

@AnimaPura
Αν θεωρείς ότι άδικα εις βάρος σου εκρεμμούν τέτοιες κατηγορίες τότε πρέπει να κάνεις κάτι. Αφού λες ότι δεν έχεις δεύτερο account και αυτό που έχει κυκλοφορήσει μέσα στο site είναι ψεύδη κάποιου που πιθανώς δε σε χωνεύει και θέλει την απομάκρυνσή σου από αυτό, τότε καλό είναι να το ψάξεις.
Πάντως το πόσο εύκολα εδώ μέσα κατευθείαν να προχωράτε σε μηνύσεις αντί να καθίσετε να καθαρίσετε τις όποιες σκιές υπάρχουν στο όνομά σας, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Και το θέμα των πολλαπλών account δεν έχει αντίκτυπο σε όλη τη συντακτική ομάδα. 2-3 αναφέρονται ότι συμμετείχαν σε αυτό και μέσα σε αυτούς έχουν προσθέσει και το όνομά σου. Τώρα στο θέμα μηνύσεων όπως είπα αν αισθάνεστε καθαροί, προχωρήστε, να ελεγχθούν pm μελών και όπου αλλού έχετε γράψει εδώ μέσα (που σύμφωνα με τα "leaks" αποδεικνύουν ότι υπήρχε τέτοιο περιστατικό), για να λυθούν μια και καλή τα όποια θέματα πιστεύετε ότι προκαλούν τη συκοφαντική δυσφήμιση σας και κυκλοφορούν σε μεγάλη ομάδα μελών.
Το θέμα μας πάντως δεν ήταν αυτό και το να συζητάμε τα δικά σου σκηνικά νομίζω αναιρεί το σκεπτικό της μεταφοράς της διαμάχης μεταξύ Raysod και commenter και της εξεύρεσης λύσης της. Εγώ βλέπω πάντως ένα Ντάκο που προσπαθεί πλέον να αποβάλλει από πάνω του την όποια αρνητική εικόνα είχε μέχρι στιγμής, έχω πει και στον Παύλο ότι η προσθήκη σου σε live και radio θα βοηθήσει σε αυτό και η μέχρι τώρα συμμετοχή σου μπορώ να πω ότι φανερώνουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα με πριν, αλλά καλό είναι σε τέτοιες συζητήσεις καλύτερα να αποφεύγονται σχόλια σου γιατί όπως σου έχω ξαναπεί φανερώνουν ολίγον τι θράσος και πολλές φορές ισχύει η παροιμία στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Και μπορεί να έχεις μετανοιώσει για ότι έγινε, αλλά νομίζω πως ο Amiga με χθεσινή του δήλωση είπε πως περιμένει ακόμα ένα συγνώμη.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB