Όπως ανέφερα και πριν φίλε dawnstar, τα άτομα αυτά επιζητούν την προσοχή μας γιατί για κάποιο λόγο δεν αισθάνονται άνετα με τις επιλογές τους (κονσόλα, παιχνίδια) και έτσι θέλουν να προκαλέσουν, μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους και η γνώμη τους φανεί πιο ισχυρή ή αποδεκτή. Επομένως δεν θα αναφερθώ ονομαστικά δημοσίως και δεν θα τους κάνω την χάρη.
Εγώ δεν είμαι ψυχολόγος. Αυτά να τα κάνουν αλλού, όχι σε μένα, όχι στον Χιονίδη, όχι στον Καλκάνη.
Όσο για τα bans, εγώ είπα ποια είναι η άποψή μου. Προφανώς 16.000 άτομα και 3 ban είναι εντυπωσιακότατο στατιστικό. Εσύ ξέρεις καλύτερα Παύλο.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 16:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κοκορομαχίες
Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολούμαι με ελληνικά gaming sites από το 2009 και έχω δει συντάκτες να φτιάχνουν δεύτερo troll-account μόνο και μόνο για να την τσιγκλάνε συγκεκριμένους χρήστες.
Χρήστες οι οποίοι είναι κολλημένοι με την ίδια εταιρεία, με την οποία είναι και συντάκτες οπότε αν έρθεις σε αντιπαράθεση με τους πρώτους έχεις φάει ban. Συντάκτες οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να είναι κύριοι σε σχέση με τους χρήστες, πετάνε επίθετα και πολλά ακόμα υβριστικά προς τους χρήστες. Το είχα γράψει και τις προάλλες. Πραγματικά αναρωτιέμαι που σκ@τά πάει το gaming journalism στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι πόσά καθυστερημένα άτομα είτε άνδρες είναι είτε γυναίκες, πάνε και γράφουν άρθρα και τα ελληνόπουλα τους θεοποιούν και τους κάνουν celebrities και σωτήρες.
Δεν ξέρω τι εννοείς που πάει το gaming journalism, αλλά νομίζω είμαστε στο ίδιο πλαίσιο σκέψης. Με τρομάζει ότι από μένα (που δεν είμαι και γέρος), έχει μείνει να ασχολείται σοβαρά με το άθλημα μόνο ένας άνθρωπος που είναι πιο "παλιός". Και το λέω αυτό, διότι όσοι ξεκινήσαμε με το «σπορ» πάνω από μία δεκαετία μάθαμε από ανθρώπους που ήξεραν το αντικείμενο και το γούσταραν. Πλέον ο καθένας ανοίγει ένα site/blog/whatever και αυτοχαρακτηρίζεται έτσι. Το έχω πει και σε live, για μένα ελάχιστοι από τους σημερινούς ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα είναι δημοσιογράφοι. Δημοσιογράφος δεν είναι απλά αυτός που κάνει reviews για games (όπως και αν τα κάνει).
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολούμαι με ελληνικά gaming sites από το 2009 και έχω δει συντάκτες να φτιάχνουν δεύτερo troll-account μόνο και μόνο για να την τσιγκλάνε συγκεκριμένους χρήστες.
Χρήστες οι οποίοι είναι κολλημένοι με την ίδια εταιρεία, με την οποία είναι και συντάκτες οπότε αν έρθεις σε αντιπαράθεση με τους πρώτους έχεις φάει ban. Συντάκτες οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να είναι κύριοι σε σχέση με τους χρήστες, πετάνε επίθετα και πολλά ακόμα υβριστικά προς τους χρήστες. Το είχα γράψει και τις προάλλες. Πραγματικά αναρωτιέμαι που σκ@τά πάει το gaming journalism στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι πόσά καθυστερημένα άτομα είτε άνδρες είναι είτε γυναίκες, πάνε και γράφουν άρθρα και τα ελληνόπουλα τους θεοποιούν και τους κάνουν celebrities και σωτήρες.
Δεν ξέρω τι εννοείς που πάει το gaming journalism, αλλά νομίζω είμαστε στο ίδιο πλαίσιο σκέψης. Με τρομάζει ότι από μένα (που δεν είμαι και γέρος), έχει μείνει να ασχολείται σοβαρά με το άθλημα μόνο ένας άνθρωπος που είναι πιο "παλιός". Και το λέω αυτό, διότι όσοι ξεκινήσαμε με το «σπορ» πάνω από μία δεκαετία μάθαμε από ανθρώπους που ήξεραν το αντικείμενο και το γούσταραν. Πλέον ο καθένας ανοίγει ένα site/blog/whatever και αυτοχαρακτηρίζεται έτσι. Το έχω πει και σε live, για μένα ελάχιστοι από τους σημερινούς ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα είναι δημοσιογράφοι. Δημοσιογράφος δεν είναι απλά αυτός που κάνει reviews για games (όπως και αν τα κάνει).
Αρχικά θα συμφωνήσω σε ότι είπες. Επειδή αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ελληνικό gaming journalism το οποίο πια το βρίσκεις ευτυχώς ή δυστυχώς μόνο σε sites, αναφερόμουν πάνω σε αυτά που έγραψα. Ότι ακόμα και συντάκτες /admins είναι φανμπογια της οποιαδήποτε εταιρείας και αν έχεις μια αντίθετη άποψη από αυτούς αυτούς όσο σωστή και να είναι, θα βρουν τον τρόπο να σε διώξουν. Γενικά προβληματιζομαι με όλα όσα έγραψα γιατί είμαστε 2015 και βλέπω ότι τα πράγματα παραμένουν στασιμα. Έχω ξαναγράψει πως επειδή ήμουν παλαιότερα σε άλλο site πριν το enternity, αυτά ήταν καθημερινά και το site αυτή στιγμή έχει πέσει αρκετά. Επειδή Παύλο σε ξέρω και λίγο προσωπικά και σέβομαι το όλο έργο που έχεις αναλάβει μαζί με τα παιδιά και ούτε έχουμε να χωρίσουμε κατι φυσικά σου λέω σαν χρήστης αλλά και φίλος, να μην κάνεις τα στραβά μάτια σε κάποια πράγματα. Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να γίνεται πίσω από το site απλά με κάποια πράγματα που βλέπω.
Και επειδή δε μου αρέσει να κρύβομαι και να το παίζω αθώος, έχω πετάξει και εγώ τις μπηχτές μου και έχω μιλήσει άσχημα σε κάποιον αλλά επειδή και μονο προκάλεσε. Δεν θυμάμαι να έχω ξεκινήσει να προκαλώ όμως κάποιον.
Sorry για το double post αλλά το forum στο κινητό απλά δεν παλεύεται.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
@UAVjammer
Βασικά ο Ντάκος έχει δημιουργήσει αρνητικό προφίλ από το "Amiga incident" και μετά. Κανείς με τον Ντάκο δε θα είχε πρόβλημα, αν δεν γίνονταν όλα αυτά στο facebook με τον Amiga, αν το όνομά του δεν ήταν στους συντάκτες που ακούγεται (το οποίο μπορείς σίγουρα να αμφισβητήσεις αλλά ακούγεται και είναι αυτό που τρέφει με την όποια εμπάθεια απέναντι στο Ντάκο την ομάδα ατόμων) ότι κάνανε διπλά και τριπλά accounts για να πειράζουν τον Amiga στο site κάνοντάς τον να παρεκτρέπεται και μετά να κάθονται να γελάνε με το που έφτασε ξανά ο Amiga. Και τέτοιες καταστάσεις πυροδοτούν σκηνικά τύπου BigDaddy, που αισθάνονται ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει ελαφρυντικά που βρίσκεται στη συντακτική ομάδα και του δίνει το ελεύθερο να κράζει ανορθόγραφους και να προκαλεί τα 5-6 άτομα τα οποία δήλωσε πως επιθυμεί να βρεθούν εκτός site. Εμένα με ενοχλεί που σαν νέο μέλος πέρυσι που άρχισα να συμμετέχω στο site έγινε δέκτης όλων αυτών των συμπεριφορών του ιδίου αλλά και των συναισθημάτων που τρέφουν κάποιοι για τον Παναγιώτη και απλά νιώθω ότι ένα site είναι μέσα στην υποκρισία και κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο μπαμ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και δολοπλοκίες εδώ μέσα. Και η πλάκα, αν και δεν έχει τόσο πλάκα, είναι ότι και οι δυο πλευρές έχουν τα άτομα εκείνα που θα προσφέρουν όλες αυτές τις πληροφορίες στους απέναντι, με αποτέλεσμα να φουντώνει η όποια κατάσταση ανάμεσά τους και κάποιοι να φτάνουν στο σημείο να αναφέρουν για ειδική μεταχείριση σε συγκεκριμένα άτομα.
Και πιστεύω ότι το όλο θέμα Raysod έχει γίνει γιατί ξυπνά τις μνήμες αυτές που αναφέρθηκαν, και η ομάδα που λέτε (ακόμα δεν αναφέρετε ποιοι είναι) βλέπει ακόμα ένα μέλος της κοινότητας να χρήζει ευνοϊκής μεταχείρισης και να ρίχνεται η ευθύνη πάντα σε άλλους και πιο συγκεκριμένα στη γνωστή ομάδα.
Βασικά ο Ντάκος έχει δημιουργήσει αρνητικό προφίλ από το "Amiga incident" και μετά. Κανείς με τον Ντάκο δε θα είχε πρόβλημα, αν δεν γίνονταν όλα αυτά στο facebook με τον Amiga, αν το όνομά του δεν ήταν στους συντάκτες που ακούγεται (το οποίο μπορείς σίγουρα να αμφισβητήσεις αλλά ακούγεται και είναι αυτό που τρέφει με την όποια εμπάθεια απέναντι στο Ντάκο την ομάδα ατόμων) ότι κάνανε διπλά και τριπλά accounts για να πειράζουν τον Amiga στο site κάνοντάς τον να παρεκτρέπεται και μετά να κάθονται να γελάνε με το που έφτασε ξανά ο Amiga. Και τέτοιες καταστάσεις πυροδοτούν σκηνικά τύπου BigDaddy, που αισθάνονται ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει ελαφρυντικά που βρίσκεται στη συντακτική ομάδα και του δίνει το ελεύθερο να κράζει ανορθόγραφους και να προκαλεί τα 5-6 άτομα τα οποία δήλωσε πως επιθυμεί να βρεθούν εκτός site. Εμένα με ενοχλεί που σαν νέο μέλος πέρυσι που άρχισα να συμμετέχω στο site έγινε δέκτης όλων αυτών των συμπεριφορών του ιδίου αλλά και των συναισθημάτων που τρέφουν κάποιοι για τον Παναγιώτη και απλά νιώθω ότι ένα site είναι μέσα στην υποκρισία και κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο μπαμ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και δολοπλοκίες εδώ μέσα. Και η πλάκα, αν και δεν έχει τόσο πλάκα, είναι ότι και οι δυο πλευρές έχουν τα άτομα εκείνα που θα προσφέρουν όλες αυτές τις πληροφορίες στους απέναντι, με αποτέλεσμα να φουντώνει η όποια κατάσταση ανάμεσά τους και κάποιοι να φτάνουν στο σημείο να αναφέρουν για ειδική μεταχείριση σε συγκεκριμένα άτομα.
Και πιστεύω ότι το όλο θέμα Raysod έχει γίνει γιατί ξυπνά τις μνήμες αυτές που αναφέρθηκαν, και η ομάδα που λέτε (ακόμα δεν αναφέρετε ποιοι είναι) βλέπει ακόμα ένα μέλος της κοινότητας να χρήζει ευνοϊκής μεταχείρισης και να ρίχνεται η ευθύνη πάντα σε άλλους και πιο συγκεκριμένα στη γνωστή ομάδα.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:@UAVjammer
Αυτό με το facebook ισχύει, γιατί είχα δει τα screenshots που ειχε ανεβαση ο Παναγιώτης με τα ιδια μου τα ματια. Τώρα το άλλο οτι εχει διπλα ακαουντς δεν το ήξερα, χωρίς αποδείξεις βεβαια δεν ισχύει τιποτα.
Για τον Raysod και με αυτόν από ό,τι φαίνεται εχετε προβλημα, τους λόγους δεν τους ξερω ομως.
-
UAVjammer - Δημοσιευσεις : 6
UAVjammer έγραψε:Τώρα το άλλο οτι εχει διπλα ακαουντς δεν το ήξερα, χωρίς αποδείξεις βεβαια δεν ισχύει τιποτα.
Αποδείξεις ή όχι όταν αυτά βγαίνουν μέσα από στόματα της συντακτικής ομάδας δεν μπορείς να τα ακυρώσεις σαν συκοφαντίες. Το θέμα είναι ότι αυτά θα αιωρούνται όταν δεν βγαίνουν να μιλήσουν.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
kakashi_hatake έγραψε:UAVjammer έγραψε:Τώρα το άλλο οτι εχει διπλα ακαουντς δεν το ήξερα, χωρίς αποδείξεις βεβαια δεν ισχύει τιποτα.
Αποδείξεις ή όχι όταν αυτά βγαίνουν μέσα από στόματα της συντακτικής ομάδας δεν μπορείς να τα ακυρώσεις σαν συκοφαντίες. Το θέμα είναι ότι αυτά θα αιωρούνται όταν δεν βγαίνουν να μιλήσουν.
Δεν θυμάμαι να εχει γινει τετοια δηλωση από συντάκτη, έχεις καποιο λινκ?
-
UAVjammer - Δημοσιευσεις : 6
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες