Scott_Pilgrim έγραψε:Ασχολούμαι με ελληνικά gaming sites από το 2009 και έχω δει συντάκτες να φτιάχνουν δεύτερo troll-account μόνο και μόνο για να την τσιγκλάνε συγκεκριμένους χρήστες.
Χρήστες οι οποίοι είναι κολλημένοι με την ίδια εταιρεία, με την οποία είναι και συντάκτες οπότε αν έρθεις σε αντιπαράθεση με τους πρώτους έχεις φάει ban. Συντάκτες οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να είναι κύριοι σε σχέση με τους χρήστες, πετάνε επίθετα και πολλά ακόμα υβριστικά προς τους χρήστες. Το είχα γράψει και τις προάλλες. Πραγματικά αναρωτιέμαι που σκ@τά πάει το gaming journalism στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι πόσά καθυστερημένα άτομα είτε άνδρες είναι είτε γυναίκες, πάνε και γράφουν άρθρα και τα ελληνόπουλα τους θεοποιούν και τους κάνουν celebrities και σωτήρες.
Δεν ξέρω τι εννοείς που πάει το gaming journalism, αλλά νομίζω είμαστε στο ίδιο πλαίσιο σκέψης. Με τρομάζει ότι από μένα (που δεν είμαι και γέρος), έχει μείνει να ασχολείται σοβαρά με το άθλημα μόνο ένας άνθρωπος που είναι πιο "παλιός". Και το λέω αυτό, διότι όσοι ξεκινήσαμε με το «σπορ» πάνω από μία δεκαετία μάθαμε από ανθρώπους που ήξεραν το αντικείμενο και το γούσταραν. Πλέον ο καθένας ανοίγει ένα site/blog/whatever και αυτοχαρακτηρίζεται έτσι. Το έχω πει και σε live, για μένα ελάχιστοι από τους σημερινούς ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα είναι δημοσιογράφοι. Δημοσιογράφος δεν είναι απλά αυτός που κάνει reviews για games (όπως και αν τα κάνει).