Πρόβλημα με DualShock 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Πρόβλημα με DualShock 4

Δημοσίευσηαπό geodelik » 23 Μαρ 2015, 21:36

Αντιμετωπιζω προβλημα με το Dualshock 4 του ps4.

Ενω μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα, παιζοντας το Oddworld, αρχισε να κανει disconnecting για μερικα δευτερολεπτα, και μετα πατοντας το ps button ξαναεκανε connect. Αυτη την στιγμη δεν μπορει καν να ανοιξει η κονσολα απο το ps button.

Εψαξα στο ιντερνετ, δεν ειναι θεμα αποστασης. Παντα παιζω απο την ιδια αποσταση και δεν ειχα θεμα. Ουτε ηταν εργοστασιακο το προβλημα, αφου ως τωρα δουλευε κανονικα. Μηπως τα εφαγε τα ψωμια του? 1 μιση χρονο το εχω μονο.
Ακομα και με το usb καλωδιο συνδενδεμενο πανω στο χειριστηριο δεν δινει σημεια ζωης.
Εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο?

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό geodelik » 29 Μαρ 2015, 22:28

Μια ερωτηση για οσους εχουν playstation 4

Τι χρωμα εχει το λαμπακι πανω στην κονσολα, οταν παιζει καποιο παιχνιδι? Μπλε ή ασπρο?
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσίευσηαπό geodelik » 30 Μαρ 2015, 00:54

Ευχαριστω αλλα αυτα τα εχω βρει!

Το θεμα μου ειναι οτι το δικο μου μεχρι την Πεμπτη που εκανα το update, ηταν παντα μπλε και λειτουργουσε κανονικα για 1 χρονο και κατι. Μετα το update ξαφνικα εγινε ασπρο και αρχισα να εχω το προβλημα με τα dualschock.

Μεχρι να εμφανιστει το προβλημα, δεν ηξερα οτι το φυσιολογικο ηταν να ειναι ασπρο το φωτακι. Ασε που ανακαλυψα το BLOD (blue light of death) και δεν μπορω να καταλαβω αν το ειχα και εγω γιατι το μηχανημα λειτουργουσε αψογα και ας ηταν συνεχεια μπλε το φως.

Αγορασα δευτερο dualschock, μπας και το πρωτο ηταν προβληματικο, αλλα εχω το ιδιο προβλημα. Χτες το πηγα σε ενα φιλο μπας και φταινε τα wifi και οι διαφορες συσκευες του σπιτιου(αν και δεν αλλαξε κατι τοσο καιρο) οπως διαβασα σε διαφορα φορουμ, αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσίευσηαπό deathrow » 30 Μαρ 2015, 00:59

ενας φιλος ειχε το ιδιο θεμα και του εκανε παρεμβολες το ασυρματο πληκτρολογιο ή το ποντικι απο το pc του....τα αφαιρεσε και τα δυο και δεν εχει ξανα παρατηρησει κατι!!δεν ξερω παντως τον τελευταιο καιρο ολο προβληματα ακουω απο τους γυρω μου!!μακαρι να μην χρειαστει να το πιασουν τεχνικοι στα χερια τους γιατι δεν τους εμπιστευομαι καθολου!!
Άβαταρ μέλους
deathrow

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό geodelik » 30 Μαρ 2015, 01:14

Εκανα τα παντα. Εκλεισα wi fi, ποντικια, λαμπατερ και φουρνο μικροκυματων. Μεχρι και σε σπιτι φιλου το πηγα για να αλλαξει το φενγκ σουι αλλα τιποτα. Το φοβερο ειναι οτι ολα γινονται οταν ληγει η εγγυηση!

Το θεμα ειναι οτι αμα το στειλω στην Σονυ(ακομα δεν το εχω ψαξει), θα κανουν στην καλυτερη κανα μηνα να το επιστρεψουν.
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 30 Μαρ 2015, 02:14

Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB