- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 07:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Bloodborne
Re: Bloodborne
Εμένα αυτό που με τρελαινει είναι οτι μέχρι να μου ερθει θα το έχετε τελειώσει οι περισσότεροι και δεν θα έχω κάποιον να με σωσει! Χαχαχα
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
raysod έγραψε:Το Digital Fountry έβγαλε και ανάλυση για το multiplayer κομμάτι του Bloodborne και βλέπουμε πτώσεις μέχρι και στα 16 fps (!)...
raysod έγραψε:Σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολείστε με το Bloodborne, χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα στα τεχνικά θέματα του τίτλου και σας ενημέρωσα πρώτος για αυτά, όταν όλος ο ειδικός τύπος έγραφε διθυράμβους...
Τουλάχιστον είδατε ότι δεν είχα κανέναν δόλο και καμία εμπάθεια προς την Sony, αλλά δεν γουστάρω οι εταιρείες και ο ειδικός τύπος να μας περνάνε για μαλάκες...
Θα κάνω άλλα δύο σχόλια στα περί Nintendo, και έληξε η ενεργή ενασχόλησή μου πλέον…
Ρε φιλε σταματα επιτελους. Εχεις γινει απιστευτα εκνευριστικος. Εχω αποφασισει να σε αγνοω αλλα δημιουργεις τεραστιο προβλημα... Εχεις καταστρεψει ολα τα θεματα. Βρηκες πατημα σε ενα δυο μικροπροβληματα και βγαζεις τις εμμονες σου. Το εγραψες μια, το εγραψες δυο.. δεν βαρεθηκες ακομα ?.
Επιτελους θελουμε να ακουσουμε μια σοβαρη αποψη πανω στο παιχνιδι απο τα παιδιά που το εχουν παιξει .. και εσυ δεν κανεις τιποτα αλλο απο το να “μολυνεις" ολα τα θεματα που εχουν να κανουν με το bloodborne με την γκρινια σου για τα δηθεν τεχνικα θεματα που "καταστρεφουν" τον τιτλο.
Ο ειδικος τυπος εγραφε διθυραμβους και συνεχιζει να γραφει.. Τιποτα δεν αλλαξε.
Πριν λιγο βγηκαν και τα review των polygon, ign και eurοgamer .. ολοι, μα ολοι μιλανε για an addictive masterpiece. Αν οντως αυτο σε ενοχλει, ζητα απο τον Παυλο να του βαλει ενα 6 να ηρεμησεις και εσυ, να γλυτωσουμε κι εμεις επιτελους απο τα χωρις ουσια “σεντονια" σου.
-
Guardian - Δημοσιευσεις : 4
raysod έγραψε:Το Digital Fountry έβγαλε και ανάλυση για το multiplayer κομμάτι του Bloodborne και βλέπουμε πτώσεις μέχρι και στα 16 fps (!)...
Ναι, ξέρουμε ότι έχει frame rate drops. Τόσες μέρες αυτό λέμε. Τι διαφορά έχει αν ποστάρεις άλλο ένα βίντεο; Το έχει αναλάβει η FS και λογικά σύντομα θα έχουμε το ανάλογο patch.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
εγω παιδες αποφασισα να το πουλησω το παλεψα πολυ αλλα δεν ειναι για μενα το παιχνιδι πραγμα το ποιο ηξερα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω αυτο που κουρασε περισσοτερο ειναι το γυρω γυρω στα τυφλα και το πηγαινε μηπως ανοιξει καμια πορτα
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]

-
lak100 - Δημοσιευσεις : 87
το ειδα οχι ολο ηξερα εξ αρχης οτι δεν ειναι για μενα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω δεν ειμαι για τοσο hardcore παιχνιδια. γενικα οταν ενα παιχνιδι με ζοριζει το παλευω αλλα αν δεν ειναι πλεον ψυχαγωγια το παραταωraysod έγραψε:lak100 έγραψε:εγω παιδες αποφασισα να το πουλησω το παλεψα πολυ αλλα δεν ειναι για μενα το παιχνιδι πραγμα το ποιο ηξερα αλλα το πηρα γιατι δεν ειχα τι να παιξω αυτο που κουρασε περισσοτερο ειναι το γυρω γυρω στα τυφλα και το πηγαινε μηπως ανοιξει καμια πορτα
Στεναχωρίεμαι φίλε μου για την απόφασή σου γιατί το παιχνίδι πραγματικά αξίζει, αν και θέλει τεράστια αποθέματα υπομονής...
Είδες το stream του Κωνσταντίνου που σου έβαλα εχθές και δείχνει κυρίως το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού;
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]

-
lak100 - Δημοσιευσεις : 87
Re: Bloodborne
Παιδιά μια διευκρίνηση για τα Souls παιχνίδια.Τα Demon-Dark souls όπως και το Bloodborne ΔΕΝ είναι δύσκολα αλλά απαιτούν χρόνο επιμονή και αφοσίωση. Οποίος είναι διαθετημενος να βουτήξει στον κόσμο τους μπορεί και να βγει νικητής. Εφόσων εγώ τα κατάφερα οποιοσδήποτε μπορεί...
-
Harkyn - Δημοσιευσεις : 300
Harkyn έγραψε:Παιδιά μια διευκρίνηση για τα Souls παιχνίδια.Τα Demon-Dark souls όπως και το Bloodborne ΔΕΝ είναι δύσκολα αλλά απαιτούν χρόνο επιμονή και αφοσίωση. Οποίος είναι διαθετημενος να βουτήξει στον κόσμο τους μπορεί και να βγει νικητής. Εφόσων εγώ τα κατάφερα οποιοσδήποτε μπορεί...
Praise the Sun!
-
Connie GR - Δημοσιευσεις : 343
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες