- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 07:35 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Τελος με το Thief(PS3).Μετριο παιχνιδι δυστηχως.Μονο το stealth δεν το σωζει απο τα μετρια γραφικα και τις μονοτονες αποστολες.
Ξεθαψα το Demon's Souls και ευτυχως με την πρωτη "εριξα" τον Tower Knight.Βουρ για τον Flamelurker και ο θεος βοηθος!
Στο "βητακι" τελειωσα το Kick and Fennick.Ωραιο παιχνιδακι,αλλα προς το τελος η δυσκολια του γινεται απαλευτη.
Συνεχιζω οδευοντας στο 200 level το Rogue Legacy.
Ξεθαψα το Demon's Souls και ευτυχως με την πρωτη "εριξα" τον Tower Knight.Βουρ για τον Flamelurker και ο θεος βοηθος!
Στο "βητακι" τελειωσα το Kick and Fennick.Ωραιο παιχνιδακι,αλλα προς το τελος η δυσκολια του γινεται απαλευτη.
Συνεχιζω οδευοντας στο 200 level το Rogue Legacy.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Καλά, μιλάμε, έχω δώσει πολύ πόνο στο Dying Light. ;P Ξεκίνησα και το Randal's Monday, που ήταν δωράκι από το enternity, και είναι αρκετά ωραίο παιχνίδι. ^_^
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Δοκιμάζω και εγώ το Dead or Alive 5: Last Round μέσα από την δωρεάν Trial έκδοση του Xbox One. Δυστυχώς το online κομμάτι δεν λειτουργεί (κρασάρει ο τίτλος), ενώ απ'ότι διαβάζω κάτι παίζει και με κάποια throws όταν τα ενεργοποιήσεις. Κατά τα άλλα φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Whitey ωραιο είναι για Free trial και εάν δεν το εχεις παιξει στις "προηγούμενες" κονσόλες + το vita, καθως το συγκεκριμενο εκτος από την visual αναβαθμιση (ποια?) + 2 χαρακτήρες + 1 εξτρα επιπεδο και εκατοντάδες ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ βεβαια "κοστούμια" δεν βλεπω να εχει κατι άλλο, ενώ ηδη ΔΕΝ υπαρχει το Private Paradise πχ που μπορουσες να φωτογραφίζεις τα "μωρα"...με αυτά τα δεδομενα, εάν το αγορασεις (όπως εγω), περιμενοντας αυτά που εβλεπα και διαβαζα τοτε όπως και να το κανεις απογοητεύεσαι.
-
Viper71 - Δημοσιευσεις : 141
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες