- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 20:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Πολύ με εκνεύρισε σήμερα το Dying Light. Ήμουν σε ένα μπαλκονάκι και αγνάντευα στον ορίζοντα και ξαφνικά βλέπω μια φωτιά στο δρόμο, μετά ακολουθεί μια έκρηξη, μετά εγώ εκτινάσσομαι στον αέρα, μετά πέφτω κάτω, μετά καίγομαι, και τελικά πεθαίνω.
Πώς ακριβώς έγιναν όλα αυτά; xD

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Πολύ με εκνεύρισε σήμερα το Dying Light. Ήμουν σε ένα μπαλκονάκι και αγνάντευα στον ορίζοντα και ξαφνικά βλέπω μια φωτιά στο δρόμο, μετά ακολουθεί μια έκρηξη, μετά εγώ εκτινάσσομαι στον αέρα, μετά πέφτω κάτω, μετά καίγομαι, και τελικά πεθαίνω.Πώς ακριβώς έγιναν όλα αυτά; xD
σποιλερ???
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Ernesto έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Πολύ με εκνεύρισε σήμερα το Dying Light. Ήμουν σε ένα μπαλκονάκι και αγνάντευα στον ορίζοντα και ξαφνικά βλέπω μια φωτιά στο δρόμο, μετά ακολουθεί μια έκρηξη, μετά εγώ εκτινάσσομαι στον αέρα, μετά πέφτω κάτω, μετά καίγομαι, και τελικά πεθαίνω.Πώς ακριβώς έγιναν όλα αυτά; xD
σποιλερ???
Που το είδες το spoiler; Δεν αναφέρθηκε σε σενάριο αλλά κάτι in game. Σαν να λες εσύ έπαιζα Dead Space και μου πετάχτηκαν από το πουθενά 3 necromorphs και με έφαγαν. Δεν βλέπω κάτι που να χαλάει την εμπειρία.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες