- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 19:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Λοιπόν, ξεκινάω το Dying Light σε λίγο. Wish me luck!
Ελπίζω να υπάρχει επιλογή για offline, επειδή δε θέλω με τίποτα να μου επιτεθεί κανένας από multiplayer σα zombie, αφού υπάρχει και το zombie mode.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Πάντα το steam είναι κάπως ακριβό. Και εν το μεταξύ, δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος να κάνω προ-αγορά. Μόνο ένα weapon blueprint δίνανε για όσους το προ-αγοράσανε.
Το zombie mode έγινε τελικά δωρεάν για όλους.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Το'χα ανταλλάξει με το Dead Rising 3 και το Rust. ;P

-
Καλά, παιχνιδάρα το Dying Light. Και το σημαντικότερο, δεν έχει bugs και δεν κολλάει πουθενά. Ernesto, απλά είχα ένα περισσευούμενο Dead Rising 3, αγόρασα και το Rust, και τα αντάλλαξα με ένα παιδί για το Dying Light. Όλα αυτά ήταν στο steam. Και ναι, οι φυσικές κόπιες έχω ακούσει ότι βγαίνουν αργότερα.

-
Ναι, Ernesto, ό,τι προτιμάς και ιδίως αν είναι φθηνότερο.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης