Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Μαρ 2015, 16:33

Κωστα επειδη μπηκα κανα τεταρτο αργοτερα οταν αρχισες το stream λογω οτι επαιζα pokemon - lol απλα - απο σεναριο τι παιζει;

Επιπλεον ποτε θα εχουμε το επομενο stream; :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 24 Μαρ 2015, 17:29

Πολύ χοντρικά, η ιστορία του Bloodborne λαμβάνει χώρα στο Yarnham, το οποίο πλήγεται από μια πανδημία. Εκεί καταφθάνει ένας/μια κυνηγός, όπου για να έχει ελπίδα στο να καταπολεμήσει την απειλεί, συμφωνεί σε μια μετάγγιση αίματος. Πιστό στο πνεύμα της σειράς Souls, το Bloodborne δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά την ιστορία και αφήνει τους παίκτες να σχηματίσουν την δική τους αφήγηση, με βάση τις εμπειρίες τους, την παρατηρητικότητα και την αντίληψή τους.

Τώρα, το Bloodborne ασφαλώς και είναι ένα από τα θέματα που καλύψουμε σήμερα στο Radio Show. Αυτό που αναφέρεις Raysod ισχύει πράγματι και κάποιες φορές μπορεί να σου προκαλέσει θέμα με την συνέχεια των κινήσεων. Περισσότερα... απόψε στις 22:00!
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 24 Μαρ 2015, 20:00

Δυστυχώς ούτε τώρα θα μπορέσω να παρακολουθήσω το stream(από τη μία καλό, καθώς πλησιάζει η ώρα). Connie να σε κάνω μπας και παίξουμε co op και γενικά for fun; Έχω σκοπό το συγκεκριμένο να το λιώσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 24 Μαρ 2015, 20:02

@commenter σαν το λαγουδάκι νιώθω και εγώ γμτ.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 24 Μαρ 2015, 20:33

Scott_Pilgrim έγραψε:Δυστυχώς ούτε τώρα θα μπορέσω να παρακολουθήσω το stream(από τη μία καλό, καθώς πλησιάζει η ώρα). Connie να σε κάνω μπας και παίξουμε co op και γενικά for fun; Έχω σκοπό το συγκεκριμένο να το λιώσω.

Ασφαλώς! Και όποιος άλλος θέλει!

PSN ID:
ConnieGRE

Ούτως ή άλλως θα δημιουργηθούν πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες, με πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις και lvl range. :)
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 24 Μαρ 2015, 21:08

Εμένα απο Παρασκευή λογικά θα μου έρθει...Εχω παραγγείλει τη συλεκτική but still μας εκανε ζημια το Public.Τελευταιοι θα τα πάρουμε απο εκεί :P
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό TomTom » 24 Μαρ 2015, 21:27

raysod έγραψε:Το θέμα με το πάγωμα το είδα στα streams και αρχικά νόμιζα ότι είχε να κάνει με το stream και όχι με το παιχνίδι αλλά το ίδιο αναφέρει και ο reviewer του eurogamer:

“And finally, I've had a few fraction-of-a-second freezes accompanied by an unpleasant buzz - which testing shows are random rather than repeatable. The last will doubtless be patched out, but at launch they're there. “

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-24-is-bloodborne-the-best-game-ever-or-just-the-second-best

Το θέμα του frame drop θα το δεις και εσύ όταν προχωρήσεις το παιχνίδι και θα γίνετε κόλαση από εχθρούς/εφέ κλπ, εκεί υπάρχουν εμφανείς πτώσεις κάτω από τα 30 fps αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στα επίπεδα του Evil Within η game braking…

Το ποιο αρνητικό που βρίσκω εγώ έχει να κάνει με την μάχη και είναι το κομμάτι που ρώτησα τον Κωνσταντίνο, ότι δηλαδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τους εχθρούς όσο είναι κάτω και αρχίζουν και σηκώνονται...

Με έναν εχθρό παλεύεται, αλλά όταν έχεις να κάνεις με 7-8 ταυτόχρονα είναι λίγο σπαστικό και σπάει την ροή της μάχης...

Αλήθεια Tom Tom το day one patch το έχεις εγκαταστήσει;

Όσο αφορά το patch το έχω γράψει πιο πάνω, αλλά όπως πάντα δεν διαβάζεις τι γράφουν οι υπόλοιποι.

Όσο αφορά τους εχθρούς που είναι κάτω :
Τα πουλιά τα χτυπάς κανονικά, όπως και κάποιους εχθρούς (όχι όλους, κάποιους). Όταν πάρεις το παιχνίδι θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Όσο αφορά το πάγωμα της εικόνας το ξαναλέω :
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !!!

Όσο αφορά τα frame drops (τώρα που το ξαναέβαλα offline, μετά από ένα διάλειμμα για το Destiny) δεν μου έχει κάνει κάποιο στο ίδιο σημείο (εννοώ στην ίδια περιοχή) που παρατήρησα το μεσημεράκι.

PS : Όταν λοιπόν με το καλό το πάρεις και εσύ μπορείς να μας πεις την ΔΙΚΗ σου γνώμη.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό TomTom » 24 Μαρ 2015, 22:02

raysod έγραψε:Προτιμώ την γνώμη του Κωνσταντίνου απο την δική σου στάση, την οποία έχεις σε όλα τα exclusive games της Sony...

Προφανώς και ο reviewer του Eurogamer βλέπει φαντάσματα...

Από εδώ και πέρα για τεχνικά θέματα στα παιχνίδια δεν πρόκειται να σε ξαναρωτήσω κάτι, τουλάχιστον μέχρι να βγάλεις τα γυαλιά...

Υ.Γ. Το θέμα του ότι έκανες update το έγραψες εχθές και όντως μου διέφυγε...

Raysod πρέπει να καταλάβεις κάτι.

Εφόσον έχω το παιχνίδι και το παίζω πολύ απλά δεν γίνεται να μου λες τι συμβαίνει. Λες να σου λέω ψέματα ?
Αφού δεν έχω παγώματα, τι θες να σου πω πως έχω επειδή σε κάποιον έτυχαν ?
Όχι φίλε μου, δεν θα το κάνω αυτό. Άμα είχα ή άμα μου τύχουν θα το επιβεβαιώσω αλλά μέχρι τότε δεν μπορώ να πω κάτι που δεν μου έχει συμβεί.

Όταν λοιπόν με το καλό το πάρεις μπορείς να πεις και εσύ τι ισχύει σε εσένα και τι όχι.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Alucard » 24 Μαρ 2015, 22:44

Χθες στο stream πέτυχε κάποια glitch ο Καλκάνης, αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν είναι από τις περιπτώσεις όπου έχουμε να κάνουμε με πραγματικά προβληματικό τεχνικά τίτλο.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 25 Μαρ 2015, 01:12

raysod έγραψε:Απορώ πως ζει ακόμη ο Καρέτσος που ανέφερε frame drops στο παιχνίδι, που ο Tom Tom δεν τα βλέπει… :shock:

^
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες