Επιπλεον ποτε θα εχουμε το επομενο stream;

Scott_Pilgrim έγραψε:Δυστυχώς ούτε τώρα θα μπορέσω να παρακολουθήσω το stream(από τη μία καλό, καθώς πλησιάζει η ώρα). Connie να σε κάνω μπας και παίξουμε co op και γενικά for fun; Έχω σκοπό το συγκεκριμένο να το λιώσω.
raysod έγραψε:Το θέμα με το πάγωμα το είδα στα streams και αρχικά νόμιζα ότι είχε να κάνει με το stream και όχι με το παιχνίδι αλλά το ίδιο αναφέρει και ο reviewer του eurogamer:
“And finally, I've had a few fraction-of-a-second freezes accompanied by an unpleasant buzz - which testing shows are random rather than repeatable. The last will doubtless be patched out, but at launch they're there. “
http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-24-is-bloodborne-the-best-game-ever-or-just-the-second-best
Το θέμα του frame drop θα το δεις και εσύ όταν προχωρήσεις το παιχνίδι και θα γίνετε κόλαση από εχθρούς/εφέ κλπ, εκεί υπάρχουν εμφανείς πτώσεις κάτω από τα 30 fps αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι στα επίπεδα του Evil Within η game braking…
Το ποιο αρνητικό που βρίσκω εγώ έχει να κάνει με την μάχη και είναι το κομμάτι που ρώτησα τον Κωνσταντίνο, ότι δηλαδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τους εχθρούς όσο είναι κάτω και αρχίζουν και σηκώνονται...
Με έναν εχθρό παλεύεται, αλλά όταν έχεις να κάνεις με 7-8 ταυτόχρονα είναι λίγο σπαστικό και σπάει την ροή της μάχης...
Αλήθεια Tom Tom το day one patch το έχεις εγκαταστήσει;
raysod έγραψε:Προτιμώ την γνώμη του Κωνσταντίνου απο την δική σου στάση, την οποία έχεις σε όλα τα exclusive games της Sony...
Προφανώς και ο reviewer του Eurogamer βλέπει φαντάσματα...
Από εδώ και πέρα για τεχνικά θέματα στα παιχνίδια δεν πρόκειται να σε ξαναρωτήσω κάτι, τουλάχιστον μέχρι να βγάλεις τα γυαλιά...
Υ.Γ. Το θέμα του ότι έκανες update το έγραψες εχθές και όντως μου διέφυγε...
raysod έγραψε:Απορώ πως ζει ακόμη ο Καρέτσος που ανέφερε frame drops στο παιχνίδι, που ο Tom Tom δεν τα βλέπει…
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες