World of Warcraft

“I AM socializing, artard!”

Δημοσίευσηαπό pokemaniac » 28 Σεπ 2013, 10:19

Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για νέα raids κτλ οπότε λέω να ξανακυλίσω...
Άβαταρ μέλους
pokemaniac

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Plisken » 28 Σεπ 2013, 17:01

Το Siege of Orgrimmar νομίζω είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Blizz σε raid τα τελευταια 4 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 29 Σεπ 2013, 16:54

Δεν έχω πάει ακόμα, αλλά θα πάω σύντομα τουλάχιστον στο raid finder. Οι περισσότεροι της guild έχουν σταματήσει ρε γαμώτο και δεν μας βλέπω να κάνουμε σύντομα κανονικά raid.

Πλάκα έχει η τρεχάλα στο νησί τελικά. Θυμίζει πολύ monster hunter.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Νοέμ 2013, 12:07

Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Νοέμ 2013, 12:09

Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσίευσηαπό Plisken » 13 Νοέμ 2013, 12:19

Άβαταρ μέλους
Plisken

expansion

Δημοσίευσηαπό tipotizo » 09 Ιαν 2014, 16:11

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post οι Τhe Haunted είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αμιγώς ελληνικό raiding περιβάλλον καθώς συνεχίζουμε να κάνουμε 25αρι raid έχοντας ένα progress 10/14 Heroic και έχοντας πάντα κάτι να ασχοληθούμε ingame διατηρώντας την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα στο wow σε έναν server όντως αρκετά χαμηλό. Σύντομα όμως θα ανήκει στα connected realms κάτι το οποίο ήταν ώρα να κάνει η Blizzard. Το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερο αλλά όντως το θέμα με τη συνδρομή κουράζει. Τα δίνουμε που τα δίνουμε τα χρήματα τουλάχιστον να περνάει καλά η ώρα μας. Συν της άλλης στην ομάδα μας φιλοξενούμε και καινούριους χαρακτήρες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το character migration εν όψει του expansion όπου φυσικά οι Τhe Haunted θα είναι εκεί για νέες περιπέτειες.
tipotizo

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Ιαν 2015, 02:17

Παίζει κανείς ή μόνο εγώ συνεχίζω από εδώ;

Το Warlords of Draenor παρεπιτπόντως είναι πολύ καλό expansion. Επιτέλους μετά το κακό cataclysm και το μέτριο pandaria ένα πολύ καλό expansion απο την Βlizzard.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 26 Ιαν 2015, 01:43

Συνεχιζετε ακαθεκτοι μετα απο τοσα χρονια. Εχει υπολογισει κανεις ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για συνδρομες? (no offense)
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 11 Μαρ 2015, 05:13

Ernesto έγραψε:Συνεχιζετε ακαθεκτοι μετα απο τοσα χρονια. Εχει υπολογισει κανεις ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για συνδρομες? (no offense)

Άστο, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Τουλάχιστον όμως εγώ τα ξόδεψα αυτά τα λεφτά και τα χάρηκα 100%. Δεν πήγαν χαμένα δηλαδή. Και νομίζω αυτό είναι που μετράει.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Online Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB