- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 00:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
World of Warcraft
Δεν έχω πάει ακόμα, αλλά θα πάω σύντομα τουλάχιστον στο raid finder. Οι περισσότεροι της guild έχουν σταματήσει ρε γαμώτο και δεν μας βλέπω να κάνουμε σύντομα κανονικά raid.
Πλάκα έχει η τρεχάλα στο νησί τελικά. Θυμίζει πολύ monster hunter.
Πλάκα έχει η τρεχάλα στο νησί τελικά. Θυμίζει πολύ monster hunter.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
expansion
Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post οι Τhe Haunted είναι ότι πιο υγιές υπάρχει σε αμιγώς ελληνικό raiding περιβάλλον καθώς συνεχίζουμε να κάνουμε 25αρι raid έχοντας ένα progress 10/14 Heroic και έχοντας πάντα κάτι να ασχοληθούμε ingame διατηρώντας την μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα στο wow σε έναν server όντως αρκετά χαμηλό. Σύντομα όμως θα ανήκει στα connected realms κάτι το οποίο ήταν ώρα να κάνει η Blizzard. Το παιχνίδι όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερο αλλά όντως το θέμα με τη συνδρομή κουράζει. Τα δίνουμε που τα δίνουμε τα χρήματα τουλάχιστον να περνάει καλά η ώρα μας. Συν της άλλης στην ομάδα μας φιλοξενούμε και καινούριους χαρακτήρες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το character migration εν όψει του expansion όπου φυσικά οι Τhe Haunted θα είναι εκεί για νέες περιπέτειες.
- tipotizo
- Δημοσιευσεις : 2
Παίζει κανείς ή μόνο εγώ συνεχίζω από εδώ;
Το Warlords of Draenor παρεπιτπόντως είναι πολύ καλό expansion. Επιτέλους μετά το κακό cataclysm και το μέτριο pandaria ένα πολύ καλό expansion απο την Βlizzard.
Το Warlords of Draenor παρεπιτπόντως είναι πολύ καλό expansion. Επιτέλους μετά το κακό cataclysm και το μέτριο pandaria ένα πολύ καλό expansion απο την Βlizzard.
-
Ernesto έγραψε:Συνεχιζετε ακαθεκτοι μετα απο τοσα χρονια. Εχει υπολογισει κανεις ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για συνδρομες? (no offense)
Άστο, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Τουλάχιστον όμως εγώ τα ξόδεψα αυτά τα λεφτά και τα χάρηκα 100%. Δεν πήγαν χαμένα δηλαδή. Και νομίζω αυτό είναι που μετράει.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες